tento j ezaujimavy len pri kroku kde ma zobrazit pripojene disky ku pc mi usb kluc nezobrazi len pevne disky tak nemozem postupovat dalej, cim to je ze mi neukazuje pripojene usb kluce v prikazovom riadku aj ked som siel podla postupu co je na tej stranke, ak ma niekto lepsi postup budem len rad , diky moc
Predpokladám, že si zastal na príkaze list disk. Si si 100% istý, že tam máš iba disky a nie USB kľúč? Pretože aj USB kľúč Ti tam označí ako "Disk", svoj USB kľúč rozoznáš jedine podľa veľkosti, tj. Tvoje disky majú kapacitu niekoľkých GB a jeden z tých diskov má kapacitu povedzme iba 3862MB.. a to je Tvoj 4GB USB kľúč..
btw.. podľa podobného postupu som inštaloval Windows7 a pekne funguje.. dokonca Windows7 nevyžaduje ani presun bootu na USB, stačí surovo skopírovať súbory..
ano presne tam som skoncil, nie ukazuje mi tam len moje 2 pevne disky a jedn je rozdeleny na dve casti takze spolu 3, , ale usb nie, da sa to nekao nastavyt aby zobrazilo aj usb kluc, skusal som aj ine usb na pc ale nezobrazuje ho, i ked je pripojene k pc,
Skús cez nejaký iný program na prácu s diskami.. napr. Acronis Disk Director.. tam si na USB naformátuj partíciu na FAT32, nastav ju ako aktívnu a potom pokračuj podľa pôvodného návodu.