"Životnosť" benzínu
Re: "Životnosť" benzínu
To je sice pravda, ale nie kazda zahradna technika papka palivo zmiesane s olejom. Kosacky s pohonom napriklad, pripadne male traktorove kosacky, beru cisty benzin a olej osobitne, ako v aute.
u mna osobne tento jav pozorujem hlavne pri benzinovej pile..ked dlho stoji napr.2-3 mesiace tak potom tazsie startuje a aj ma nepravidelny chod...ked nalejem cerstvy benzin, pila uz neprostestuje....je to klasika dvojtakt..nadrzka ma 0,5l..tam sa benzin rychlo moze znehodnotit
Ako bolo spomenuté, v tom prípade je to predovšetkým tým, že benzín je zmiešaný s olejom.
Aj keď sa bavíme o benzíne, ale pridám moju milú skúsenosť:
Traktor Zetor 3011, rok výroby 1964, naposledy naštartovaný niekedy okolo roku 1990.
Výsledok štartovania? Hodil som doň baterku a naskočil prakticky hneď. S 25 ročnou naftou. Nebolo to treba ani odvzdušňovať ani nič. Staré veci proste majú niečo do seba.
Traktor Zetor 3011, rok výroby 1964, naposledy naštartovaný niekedy okolo roku 1990.
Výsledok štartovania? Hodil som doň baterku a naskočil prakticky hneď. S 25 ročnou naftou. Nebolo to treba ani odvzdušňovať ani nič. Staré veci proste majú niečo do seba.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Major-ik prežije aj nás