>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

MayDay...ako tu tak citam, ako si z fleku vymenoval neviem kolko bab, ktore Ta odmietli tak ma zaujima, ty sa snazis kazdu ktoru stretnes hned zbalit? Alebo ako, lebo mne to tak vyznieva. Zeny su na svete neni len nato, aby ich chlapi "lovili". Mozes si najst aj kamaratky, spoznat ich, a ak potom zistis, ze je to holka, s ktorou si rozumies, mas si s nou co povedat aj po istej dobe, tak skus ten vztah posunut niekam dalej. A nie zacat kazdy kontakt s holkou stylom, idem Ta zbalit. Skus to ako Ti vravim, jednak si najdes mozno nejaku kamaratku, a taka nie je nikdy na skodu, a okrem toho, sa Ti ujde aj menej odmietnuti. Nemal by si lasku stale hladat, ona si Ta najde sama. To neznamena, ze mas sediet doma a cakat az Ti zaklope na dvere, chod von, spoznavaj ludi, dievcata, ale prosim Ta, chod na ne pomalsie.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vigor napísal:MayDay To neznamena, ze mas sediet doma a cakat az Ti zaklope na dvere, chod von, spoznavaj ludi, dievcata, ale prosim Ta, chod na ne pomalsie.
tento text vystihuje vsetko co mas v tejto chvily robit....100% tne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ETieNne plne z tebou suhlasim ... MayDay ides na vsetko prirychlo a mam pocit ze sa ta kazda baba zlakne ... ze budes taky na jednu noc a dovi .... posobis dojmom .... ovinut okolo prstika a do postele ... ETieNne ma pravdu za ten cas co tu ty prestriedas 20bab ja sa z jednou stihnem zoznamit a sprijatelit zobrat niekam do restiky ...
Cize spomal ...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? no neviem neviem .. ja mam vztah v ktorom je aj dost problemov a hlavne lebo mame rozne povahy a ja som inej vychovy a ona inej ona mala inu minulost ja som mal inu. Cize ja som dost taky clovek ktory da snacu kazdemu ale ked vidim ze ten clovek sa vracia k tej ,, posratej" minulosti tak ho to stve preco a naco , ja ked sa rozhodnem odist zo sraciek ako alkohol a tak tak odidem vzdam sa aj kamosov s ktorymi som sa schadzal a pil no niekto to pochopit nevie !!! A preto mali sme vela kriz a vela krat sme si povedali uz to nechjme tak zabalme to ale ta laska sa vratila a mne to neslo jej povedat chod do riti a mozno som aj povedal ale za par hodin som uz jej volal a prosil o odpustenie mozno to je chore a mozno nie ! v zivote mame vela problemov a vela veci prezivame a chceme si ich vybit vyrozpravat sa niekomu a nato mame niekoho koho MILUJEME len on nas dokaze skutocne pochopit :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

MayDaySK
no čo nové?
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Heh tak ja tiez moc nesuhlasim ze ak su vo vztahu problemy tak to nie je prava laska :wink:
...My sme uz spolu skoro rok a pol a niekedy sa dost hadame ale aj sa strasne milujeme :oops: ...tiez sme rozdielne povahy a z rozneho prostredia aj v nabozenstve ale stale sme spolu a podla mna sa to uz nezmeni :twisted: .... Inac ona je moje prve dievca a mam 19r takze viem co pisem
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Po druhé ja neviem Ty len hľadáš a hľadáš a veľmi chceš a skúšaš, ale čo ja viem, chlape zastav sa trošku, jak tak počúvam Ty si už mal známosť asi so 100 ženami keď nie viac.

Ja mám o mesiac 22, chodil som doteraz iba s jedinou babou od 19.. ešte stále sme spolu.
Veď to ja sa môžem snažiť ako len chcem a dosiahnem menej ako ty. Môžem sa 1000x tak sa to 1000x nepodarí. Ako vravíš bol som možna s viac ako 100 ženami a stále ma nejako odiebú, vyhovoria sa, len kamarátstvo a čojaviemčo a láska nikde. To je blbosť podľa mńa to sa nedá. To sa podarí len vyvoleným ľuďom.
Dam ti radu...daj tomu pauzu...chodievaj s kamosmi na pivko..po skole vecer vonka
Však je to v pláne, ale akosi sa stále stihnem zalúbiť... Vždy sa mi pripletie pod ruku nejaká nová známosť, a ako obvykle sa to aj pokazí...
neboj ono to pride ked to budes najmenej cakat a ver alebo nie aj ja som si myslel ze houby ze to keci a to fakt pravda ale to zistis ked sa sam o tom presvedcis ..
To sa ešte načakám. To skôr vstúpi Afganistan do EU ako mňa nejaká lúbiť... Ale tak iné mi nezostáva. Ani tým čo robím som nič nedosiahol.
Mozes si najst aj kamaratky, spoznat ich, a ak potom zistis, ze je to holka, s ktorou si rozumies, mas si s nou co povedat aj po istej dobe, tak skus ten vztah posunut niekam dalej.
Ano mám vela kamošiek ale tie sú zadané, a keď aj niesu tak si hladajú iného nie mňa. Mňa berú automaticky ako kamoša, bútlavú vrbu, človeka na pokecanie, záluby ale nič viac. Vážia si ma ale nieje tam chémia. Len za dobu čo sa my kamošíme, majú aj 5-6 vzťahov stále sa sklamú, sťažujú sa... Ale somnou to neskúsia, a keď sa ponúknem sám... Veď ste napísali čo sa vtedy stane...
:cry:
chod von, spoznavaj ludi, dievcata,
To ja robím už 10 rokov a stále je tam to isté. Sme len kamaráti, nič viac...
MayDaySK
no čo nové?
To isté ako doteraz. Zase som spoznal holku. Ceľkom dobre sme si rozumeli. Aj ma pochválila že som zlatý a všetko. Sme si písali komu sa aká povaha lúbi, ona že taká a hentaká, ja že som presne taký (ale to naozaj nie kôli tomu aby som lichotil) bola ten druh aký mám rád, sedeli sme si aj v horoskope a vše. Ale potom sa začala chovať čudne na niektoré veci nereagovala, ale zase keď sa spýtam že prečo na toto nereagovala už to je také dotieravé a blbé. Tie baby proste vedia tak vyprovokovať aby som spravil chybu. A potom sme sa dotešili, prišiel jej ,,kamarát" a už kašlala namňa. Ja som dobrý babe len vtedy ak nikoho nemá... Keď nieje kôň stačí aj somár... No tak sa mi ešte čudujete prečo mám takéto názory. Nevidel som v živote babu čo by sa kumne chovala normálne, ktorá by si má vážila atd. Vždy som len také druhé koleso. Vychádzajte vždy z toho, keď čítate moje príspevky...

A vždy je ten Second Wheel Effect preto že ma nikdy žiadna nelúbila. Keby mi robila baba to že by sa zaujímala, venovala by sa iba mne, alebo by to už konečne raz bolo opačne že ja by som bol ten ,,kamarát" kôli ktorému nechá tak druhého... Tak by ma lúbila. Bolo by to to isté ako ja keď myslím stále naňu a dobre mi padne ak jej napíšem občas ako sa má a tak, teším sa keď som pri nej a tak. Toto by mala aj baba robiť avšak baba lúbiť nevie. VLASTNÁ SKÚSENOSŤ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:Keď nieje kôň stačí aj somár...
hmm to je veľmi pekne povedané. no ale k veci.. neviem koľko rokov mali tie holky ale viem veľmi dobre že nevedia čo chcú.. budú ti vyprávať ako ich všetci ich doterajší chalani ignorovali nemali ich radi, podvádzali ich a je*ali na ne a toto všetko.. a ked konečne stretnú niekoho kto je úplny opak a fakt ju myluje a spravil by pre nu aj nemožné .. čo sa stane? nevaží si to... proste hovoria o tom ako chcú nemožné a ked to dostatnú tak kašlú na to.. tiež tomu nerozumiem ale je to tak..
A neboj kámo fakt že raz ju stretneš.. ja som zatial myloval len jednu babu (no ešte ju aj ľúbim) a to mám 21 a spoznal som ju len v na konci minulého roka... dovtedy som skúšal ako ty a vidíš prežil som to a tu som živý a zdravý.. síce zlomený a citovo na dne ale som.. ale hlavné je že verím v den ked sa všetko v dobré obráti a ja budem zase štastný
midnight_man
Guru
Guru

TO MayDaySK: Pocuj chlape ked tak citam tvoje prispevky..Viem ti na to povedat iba jedno..moc to nahanas.ides na to rychlo troska "nerozumne" ty proste chces ze stretnes babu a ona ta bude za tyzden milovat ako nikoho na svete..a budete spolu chodit a ja neviem co(ver mi ze by si to nechcel) precitaj si moje prve temy a zistis ako koncia tieto "rychlovztahy" ;) ale tym ze budes "balit" kazdy babu ktoru stretnes..tym moc nevyriesis..zabrzd kasli na baby ona pride sama raz ta :) a potom budes moct uplatnin tieto rady "ako zbalit babu" ale nie kazdu co pride...ja som si tiez myslel ze to su len keci :) ono je to pravda ale musis na to ist pomaly viac ti asi neporadim....
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

:wink: Nechcem vyrívať, ale nejako to už prehánaš.. Nie je to náhodou v tvojej fyzickej stránke ? :hmm: len sa pýtam.. (hoď fotku ak máš na to.). Ak totiž chlap vyzerá k svetu, je hygienický, vyzerá zdravo a má sexappeal a inteligentné (nie intelektuálne :smt036 ) správanie verím že by sa išli potrhať po tvojich ponukách.. aj keď sa nebudú možno pozerať hneď na tvoje vnútro, ale to im môžem ukázať počas vzťahu. Ak si budete mať čo povedať (a píšeš že kamarátiek na pokec máš dosť) potom sa do Teba zaľúbi časom... len musíš trochu, ako sa povie: "vyhecovať" opačné pohlavie. Buď chlap, majú radi zdravé sebavedomie chlapa. To je prioritne spúsťač chémie :smt055 .
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

samploom napísal:Buď chlap, majú radi zdravé sebavedomie chlapa. To je prioritne spúsťač chémie :smt055 .
jo ony/i niekedy potrebujú byť dobývané.. TO MayDaySK a nemôžeš im hned ukázať že si ťa omotali a že si im pri kolenách.. sakra občas si dupni nohou a možno sa nahnevá ale uvedomí si že ťa nemôže stratiť.
ženy sú intrigánky to teda jo..ale my chlapi vieme čítať medzi riadkami (no nie všetci hh) a trocha psycholégie do vzťahu a máš všetky tak kde ich mať chceš - len im prosím ťa nehovor hned lúbim ťa a toto.. napr ja zásadne nikdy nenapíšem prvú sms po rande.. že bolo fajn a toto či zoapakujeme nidy nechám to na nu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

uz prehanate s tymi strategiami na zeny, ja by som sa velmi prijemne vo vztahu necitil keby som sa nespraval uprimne, a ked som pousi zamilovany poviem jej to...
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:uz prehanate s tymi strategiami na zeny, ja by som sa velmi prijemne vo vztahu necitil keby som sa nespraval uprimne, a ked som pousi zamilovany poviem jej to...
jj suhlas aj mne to tu niekedy pripada ako keby sme hladali navod ako "ovladnut" babu :D :D finty a triky..a podobne veci..ja som tiez za co na srdci to na jazyku..ale aj ja som prisiel na to ze nieje vzdy dobre ked je si dievca iste ze ju milujeme a ze nemusi nic robit ze vsetko robime my :( z nasej strany to je sice pekne ale u dievcat to ma jaksi opacny efekt...takze zavse treba dat najavo ze aj o nas treba troska pobojovat ;)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

MayDaySK napísal: To sa ešte načakám. To skôr vstúpi Afganistan do EU ako mňa nejaká lúbiť... Ale tak iné mi nezostáva. Ani tým čo robím som nič nedosiahol.
Veľká láska nechodí každý deň a každému je súdené inak niekto môže mať 3 baby ktoré bude ľúbiť niekto 10 a niekto jednu a ked si akurát ten čo môže mať iba jednu tak nezostáva nič iné iba sa snažiť ju spoznať. :wink: ja som na tom podobne.. nejak extrémne som si tento život ešte neužil ale verím že jedného dňa spoznám tú pravú a budem v tom mať jasnejšie než teraz. Hlavu hore na svete je dalších pár miliónov žien ktoré nepoznáme :)
PS: občas treba spomaliť a robiť tie romantické gecoviny čo holky majú radi ( Viem že určite si stretol kopu ktoré sa hrajú na to že oni sú tvrdé a nemajú to radi ale z ich strany to je iba pretvárka).
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Taká žena čo stojí o dobíjanie za každú cenu je pre mňa krava.

Ja keď som spoznal svoju priateľku, bol som hanblivý, resp. som nemal dosť odvahy, aspoň toľko koľko by som si predstavoval lebo to bola moja prvá, flirtovať som mohol s každou ako cassanova, lebo o nič nešlo, ale tu som zrazu bol úplne maličký ako Janko Hráško.

Ona bola skoro o 3 roky staršia a pomohla mi v prvých krokoch. Záležalo jej na mne a na nás a nechcela ma stratiť. Keďže sme boli z opačných koncov Slovenska. Boli sme nesmelí obidvaja a snažili sme sa, ale musela mi dosť pomáhať.

Keby ona neurobila niektoré kroky tak by to trvalo trochu dlhšie, lebo viem, že by som ju nenechal odísť, ale keď som sa bál ja, urobila to ona a to sa mi veľmi páčilo.

Takže to vôbec nie je o stratégií ale o tom či je to tá "pravá" alebo nie. Keď sa do Teba zaľúbi tak jej bude jedno či budeš hrať tvrdého macha, alebo či jej padneš rovno k nohám alebo či budeš hanblivý a nesmelý. Bude Ťa vidieť a ľúbiť takého aký si a to je najdôležitejšie.

A keď vidíš že momentálne to nejde, tak spomaľ, zabrzdi, už sa nesnaž a neznásilňuj to, lebo možno to zúfalstvo z Teba kričí, čím viac budeš chcieť tým menej sa Ti to podarí. Takto nebudeš prirodzený...

Podľa mňa si vyberáš samé povrchné kravy a sliepky niekde v bare alebo na diskotéke, ináč si to neviem vysvetliť.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

budú ti vyprávať ako ich všetci ich doterajší chalani ignorovali nemali ich radi, podvádzali ich a je*ali na ne a toto všetko.. a ked konečne stretnú niekoho kto je úplny opak a fakt ju myluje a spravil by pre nu aj nemožné .. čo sa stane? nevaží si to... proste hovoria o tom ako chcú nemožné a ked to dostatnú tak kašlú na to..
Však ty to ovládaš výtečně! Dobre si to povedal takže predsa niesom výnimka... Ano milý triple aj ja dúfam že raz slovensko budú spájať diaľnice, že tu bude aspon taká životná úroveň ako v rakúsku... Dúfať môžeme v hocičo ale či sa to aj stane?? To je tvrdá realita že dosť ťažko... To isté platí aj o tom že ja budem mať babu ktorá ma bude ľúbiť. Celé to beriem s rezervou.
Takže to vôbec nie je o stratégií ale o tom či je to tá "pravá" alebo nie. Keď sa do Teba zaľúbi tak jej bude jedno či budeš hrať tvrdého macha, alebo či jej padneš rovno k nohám alebo či budeš hanblivý a nesmelý. Bude Ťa vidieť a ľúbiť takého aký si a to je najdôležitejšie.
Nič v tom nieje iba toto. Nelúbila ma žiadna. Nezostáva nič iné než čakať. Nikekto je hore a niekto dole... Tak koneic tejto debaty a Topic je problémy vo vzťahoch. Ak budem mať, ským mať tie problémy tak sa ozvem.
midnight_man
Guru
Guru

MayDaySK napísal:......
May day nemozes chcet aby ta baba lubila prvy tyzden co sa poznate a boli ste spolu 2x vonka :D (ak vobec ste dade boli) baby to beru kapanek inac...viem ze by si nemal problem zacat chodit s babou prvy den co sa poznate( aj take pripady su :D vykusane..vysledok? nechcel by si ;) ) cize musis najst dievca ktore je "normalne" a nie daku siblú 15 rocnu pubertacku ....na to prides sam ked ju stretnes a nemusi to byt ta prava..proste si budete rozumiet nic viac nic menej..a pomalicky mozes ist dalej a dalej..je to tazke ked treba "cakat" ale kukaj sa dopredu a ze to moze nakonec dobre dopadnut a ak nie ved sa nic nestalo pride dalsia..Baba potrebuje viac casu na to aby zacala "lubit" a ani potom to nemusi byt "laska" ;)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Vztah bez problemov ani neviem ci existuje,... Podla mna ked su problemy to ten vztah len upevnuje a vtedy sa aspon zistuje ci ti dvaja si dokazu pomoct a zacat spolu bojovat o ten ich vztah... pozri sa keby mal byt vztah o tom ze nebudu problemy v nom tak jeden druheho by sme si tak nevazili a mozno by sme boli uplne naivny ludkovia .. ked je nejaky problem aj vacsi aspon nam to otvori oci a nevidime svet len cez "ruzove okuliare"... a ta prava laska s tym by som aj suhlasila .. ak je prava vrati sa mozno nie hned ale vrati.. a ak nebola prava navzdy sa strati... :)
midnight_man
Guru
Guru

Lúšťa napísal:Vztah bez problemov ani neviem ci existuje,...
Vo vztahu kde akoze niesu problemi su 2 moznosti: bud sa nasli dvaja ludia ktory su si 10000% sudeny a su tak "zohrani" ze proste nemaju problemi (mala pravdepodobnost) alebo druha moznost je im to obom jedno..nic neriesia kaslu na to :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:Vo vztahu kde akoze niesu problemi su 2 moznosti: bud sa nasli dvaja ludia ktory su si 10000% sudeny a su tak "zohrani" ze proste nemaju problemi (mala pravdepodobnost) alebo druha moznost je im to obom jedno..nic neriesia kaslu na to :)
tak tak.. ti ktori su si sudeni na 1 000 000% sa len malokedy najdu...a tym co je to totalne jedno... to nieje ani vztah..ti ktori to tak beru tak spinia vsetko pekne...
Napísať odpoveď