wewka napísal:triple:moja segra nie je specialne krasna,ale vraj sa mu paci jej vnutro.
...asi tak ako to raz napisala fizz:
"Njn, aj ja som mala take obdobie. Neviem cim to je, ale ked vam taky chlap povie, ze ste na svoj vek prilis rozumna, rozmyslate ako dospela a povazuje vas za rovocennu partnerku...Je to prijemne a v 15 je lahke tomu uverit:)"
...dufam ze mu tvoja mama riadne precisti zaludok !!!
hej, vlozi sa do toho matka, precisti obom zaludky a z dcerky sa stane EMO a zacne si rezat zily lebo cely svet je proti jej laske... nech sa zvoli pomalsia a rozumnejsia strategia
tu ide o to ze ja predkladam najhorsie scenare, aby sa im mohlo predist... nebudem tvrdit ze vsetko bude ok, ked holka ok nebude.... vravi sa tomu zdravy pesimizmus....
Podla mna rodicia, pribuziy maju povinnost v takejto situacii zasiahnut, pretoze holka ma 13 a sama by podla mna sotva vedela zareagovat tak ako ma. V preklade, ako tu niekde odznelo v prispevkoch vyssie, v 13 rokoch je lahke uverit recickam ako s amu paci jej vnutro a pod., ale sakra, je to 25 rocny chlap co jej po 2 dnoch vyznal lasku. Nie je to normalne a pochybujem, zeby tak mlada holka si to uvedomila. Byt na mieste rodicov by som jej zatrhol stykat sa s nim, chlapcovi to jasne vysvetlil, ze si nezelam, aby s nou bol v kontakte a hotovo.
Krista nejaky 25 rocny uchylak bali 13 rocnu, ved to je decko. Decko, ktore sa necha recickami o jej vnutre namotat neskutocne lahko.
Rozhodne to nie je pre niekoho v poriadku, ale pokial to neprekroci nejake stanovene medze (napr. ked bude ich komunikacia prebiehat iba cez iCQ), tak by to malo byt v pohode.
Stretka by som sa v pripade zakladatelky temy obaval aj ja, a upozornil by som rodicov, popripade policiu keby to bolo vaznejsie.
Ja by som sledoval nenapadne ich komunikaciu a pokial 26 rocny nebude mat neslusne reci tak by som to nechal tak.
jj niečo pravdy na tom bude.. ako aj audiotrack povedal hned v druhom príspevku môže to byť aj na úžotok (ak je mladý normálny) sledoval by som o čom sa bavia pravidelne a pri prvom náznaku by som konal..
vlastne čo to trepem tento príbeh je jasný a jednoznačný - udať ho
triple napísal:jj niečo pravdy na tom bude.. ako aj audiotrack povedal hned v druhom príspevku môže to byť aj na úžotok (ak je mladý normálny) sledoval by som o čom sa bavia pravidelne a pri prvom náznaku by som konal..
vlastne čo to trepem tento príbeh je jasný a jednoznačný - udať ho
Slayter napísal:Rozhodne to nie je pre niekoho v poriadku, ale pokial to neprekroci nejake stanovene medze ...
Medze to prekročilo tu:
wewka napísal:ah jo...ale tak tu historiu si asi sem tam pozrem pre istotu,aj ked neviem,mam pravo sa starat do jej veci?
v tabore on konkretne nebol,on bol po svoju segru...ale co mi segra hovorila ze sa spolu bavili ten prvy den a posledny...
a este som zabudla,ze jej stihol vyznat lasku.a ona je z toho uplne hotova kedze sa jej to stalo samozrejme prvykrat.
Podľa mňa je to chorý človek a mala by si sa riadiť radami v tejto téme...
hm, videli sa v prvy a posledny den tabora(max 4hodky) a uz vie ze sa mu paci jej vnutro a vyznava jej lasku. nvm preco ale mne sa zda ze po takom case sa pozyva na prvu kavu...
ale ked o tom uz vie mamka tak to bude asi ok, samozrejme ak to nevymyslel on. mozno je chytrejsi ako sa na prvy pohlad zda.
moja rada: kontrola icq jednoznacne. pisala si ze si pomohla sestre si tam spravit ucet, to znamena ze je z toho jelen. takze si ani nemusi vsimnut ze ju kontrolujes.
a ked to neces spravit koli tomu ze si myslis ze cely ich chat bude ok a potom budes mat vycitky kvoli tomu ze si jej neverila tak to je somarina, spravila si to len pre nu, pretoze ti na nej zalezi. takze vycitky nebudu namieste.
ja tiež poznám jednu babu čo má 14 a začala chodiť z 21 neni to až taký rozdiel ale tiež sa mi to nezdá normálne (dievča nevie čo robí to je jasne ale z jeho strany nwm či by som snou chcel neičo riešiť )
Neni to normalne na tvojom mieste by som kukal historiu ..... A este tak nenapadne dajako si toho typka nasiel na pokeci vydaval sa za dajaku 14 alebo tak a pisal si s nim ci nevyzna lasku aj mne... ak hej je to jasne o co mu ide