Jem casto indicky kebab, co sa asi da povazovat za fastfood...a preto aj tak vyzeram...takze som si dal zavazok za sa toho uz vyvarujem a basta...veci ako mcdonald alebo podobne dristy nemusim, hoci ked sa ide rano o 5 z klubu, tak jedine co je otvorene je prave donald, takze ziaden vyber tam nie je...ale tak mozno raz za 2 mesiace..
ja jem fastfood takmer denne hlavne ked sa nechcem privelmi zdrziavat pocas obednajsej prestavky v robote - kedze nejaku schopnu jedalen mame dost daleko..sice vcera tu znova nieco otvorili tak mozno si dnes dam teplu stravu typu - polievka + volaco dobreho
a mozno nie.. mozno zbehnem len po nejake tie 2 bagety a budem syty
bol si v Mnichove? Alebo Parizi? kopcek zmrzliny (sice treba uznat ze 3Xtaký velký ako u nás) 2-5 eur, dokonca v jednej spejsl zmrzlinárni 15 eur!!! to jedno euro za plný pohár zmrzliny ešte aj s čím chceš za euro je oproti tomu ľudová cena.
jasne, ze som bol, ale myslim, ze sa bavime o cenach na SK ked tu v cukrarni stoji kopcek 7 korun a v MC 40, tak to je rozdiel. samozrejme v rakusku apod. je to ine
Len ked som na sluzobke. Vtedy nemam cas vacsinou travit v restauracii, tak rychlo skocim do McDonald's, ak je po ceste. Inak hamburgery a podobne srandy tiez velmi nemusim.
Raz za cas si dam gyros v nejakom "Azijskom bistre". McDonald's, KFC aspol. nenavstevujem. Ak si dobre pamatam, tak za cely zivot som mal jeden hamburger s McDonald's.
Pre mna je to sviatok ked sa mozem poriadne do popuku napraskat v McDonalde . Co moze byt lepsie ako natlacit do seba 6 cheesov, zapit velkou kolou a potom docuckat velky vanilkovy milkshake ?
Alebo taky big-mac.. ten pocit ze musis totalne otvorit papulu a nadzgat su to tam.. mnam!!
jimino napísal:co moze byt lepsie? dat si v restauracii na salasi vybornu velku porciu bryndovych halusiek so slaninkou a chutnym mliekom juj ako by som si dal
bryndzove halusky su u mna az za hambacmi.. nj big-mac rulezz
seth82 napísal:Jem casto indicky kebab, co sa asi da povazovat za fastfood...
Tiez mam rad kebab, v nemecku sa to vola Döner a robia to tu na kazdom rohu.
Akoze mcdonalds a ine hovadiny sa stym nedaju ani porovnavat - je to uplne dokonale jedno z mojich najoblubenejsich jedal
odporucam film Super size me velmi zaujimavy dokument o fast foodoch (zamerane takmer vylucne na McDonald) mne az prislo luto toho typka
ja zvyknem jest vo fastfoodoch mozno raz za pol roka, nejako extra ma tam netaha
chodievam do cinskeho bystra na polievku hanoi ,a este si tam davam vyprazany syr(majitel je nas kamos,tak mi vzdy nalozi ).kedysi som chodieval aj do "mekáča" ale teraz si radsej zbehnem do Kentucky Fried Chicken .(ale ked som hladny tak taky dobry "hambáč" padne celkom dobre...)