Junkfood

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Svinstvo uz aj u nas

Príspevok od používateľa axxis »

NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nastastie ze je to az v blave ;) fuch ..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nahodou lepsie ako mekac tak co usta? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je na to tema Junkfood, ak si si nevsimol. :) I ked som povedal, ze tieto jedla moc nemusim, len na sluzobkach, tak si na to kura urcite raz zaskocim. Robia tam take celkom good sandwiche - som jedol v Brne, ked som bol lenivy varit si.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

NuSuey napísal:nastastie ze je to az v blave ;) fuch ..
...len sa ty neboj...je otazkou casu kedy to dojde do KE a ver ze priamo tam bude prevadzka cislo 2...a co ste cakali, raz to muselo prist.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

neviem co mate proti tomu. Ja som napriklad este stade nemal nic tak sa tesim az to vyskusam, vyzera to rovnako jak Mekac.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Frco napísal:neviem co mate proti tomu
Frco napísal: vyzera to rovnako jak Mekac
Si si odpovedal a zaroven vymyslel novu basnicku figuru: retoricka veta (autor poklada retoricku otazku, ktora je reflexiou na aktualnu situaciu a v danom momente si na nu aj sam odpoveda. Vynimocna je najmä tym, ze nenechava citatelovi priestor na pouzitie fantazie a odpada tak slavna veta)
Co tym chcel basnik povedat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. jaq mekáč na jedno kopyto. Posledný rok som bol dosť často v Prahe, tam je to na každom kroku.. ale koľkokrát som tam došiel, nikdy som si nevedel nič vybrať. Nie je nad XXL burger na Vodnej v KE.. tam mi tie burgery celkom chutia. ;)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

KFC som videl v Banskej Bystrici v Europa Shopping Centre ci jak sa to vola...jedol som tie kurcata a neboli moc dobre...mal som cele vedierko ved to poznate ked davaju v serialoch ze jak to jedia ale lepsi je McDonald ked uz :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:...len sa ty neboj...je otazkou casu kedy to dojde do KE a ver ze priamo tam bude prevadzka cislo 2...a co ste cakali, raz to muselo prist.
Omyl. Prevadza uz je v BB a TT. Bratislava je az tretia.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Omyl. Prevadza uz je v BB a TT. Bratislava je az tretia.
no sak..... ale obcas zajdem do KFC a je to chutne ale jedol som aj lepsie.......OT:prosim p4ra zmen si avatar ten co si tam mal toho chlapa ci babu s rozkrocenymi nohami,rukami bol kraji avatar
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Super :roll:
Teraz pome zakladat temu pri prilezitosti kazdeho otvorenia noveho obchodu ? :)

Mna tato sprava sice potesila :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dexter7007 napísal:OT:prosim p4ra zmen si avatar ten co si tam mal toho chlapa ci babu s rozkrocenymi nohami,rukami bol kraji avatar
Nuz para, tomu sa hovori tribute. :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ze ano? :)

dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku. :hehe:

A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mna take netrapi, vzdy som jedol na co som mal chut a kolko som toho chcel a nikdy som nepribral stale sa mi vaha drzi okolo tych 70-75kg

//spojene temy "Junkfood" a "Svinstvo uz aj u nas"
kobalt
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce.. :roll:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ze ano? :)

dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku. :hehe:

A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz. :)
tak ich aspon pribliz.........nach ich vidno poriadne
dalver napísal:Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce.. :roll:
to si bol ozaj v KFC??????? :?
CR34TiV3.svk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CR34TiV3.svk »

no sak v McDonalds je to uplne super, len kto da kazdy tyzden 115 Sk za hamburger ze ?? :D ale tak snazim sa chodit tam aspon raz do mesiaca 8) a este aj do TN tam v MAXe ja tie nieco podobne a tiez maju dobre hamburgery :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

dexter7007 napísal:kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodiny :) ) a ked sme boli na letisku,tak sme stretli toho slavneho zakladatela KFC,bol cely v bielom a sme sa s nim bavili o tom ci bude kfc aj na slovnsku,a povedal,ze rozmysla nad tym,ze spravi aj tu(no a spravil...:))
Napísať odpoveď