Junkfood
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
axxis
Addict
Frco napísal:neviem co mate proti tomu
Si si odpovedal a zaroven vymyslel novu basnicku figuru: retoricka veta (autor poklada retoricku otazku, ktora je reflexiou na aktualnu situaciu a v danom momente si na nu aj sam odpoveda. Vynimocna je najmä tym, ze nenechava citatelovi priestor na pouzitie fantazie a odpada tak slavna veta)Frco napísal: vyzera to rovnako jak Mekac
Co tym chcel basnik povedat
-
dexter7007
Zablokovaný
kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
-
dexter7007
Zablokovaný
Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce..
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce..
-
dexter7007
Zablokovaný
tak ich aspon pribliz.........nach ich vidno poriadnep4ra napísal:Ze ano?
dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku.
A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz.
to si bol ozaj v KFC???????dalver napísal:Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
-
CR34TiV3.svk
Amateur
-
rixo
Light Professional
dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodinydexter7007 napísal:kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........