K: Graficku kartu
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
K: Graficku kartu
Cauko. kupim nejaku grafiku ale pozor ! musi mat malu PCB niec ako toto
ma mteraz Radeon MSI X300. mam to v desktope od HP preto potrebujem aby mala malu PCB. nemusi mat to zeliezko male. to som z mojej odmontoval bolo velke. proste aby sa mi zmestila do PC a aby som ho zavrel. PC mam HP DC7100. A musi byt vykonejsia ako Radeon X300 =) Vdaka
ma mteraz Radeon MSI X300. mam to v desktope od HP preto potrebujem aby mala malu PCB. nemusi mat to zeliezko male. to som z mojej odmontoval bolo velke. proste aby sa mi zmestila do PC a aby som ho zavrel. PC mam HP DC7100. A musi byt vykonejsia ako Radeon X300 =) Vdaka
- Prílohy
-
- ati-radeon-x300se-lp-1085.jpg (27.21 KiB) 260 zobrazení
-
uplink
VIP
Re: K: Graficku kartu
Keby si napísal maximálne rozmery PCB aká sa Ti zmestí do PC bolo by to úplne numero uno. Práca asi na 5 minút
...ináč veľmi pekná a malinkatá VGAčka je od ASUSU 8800 GT, ale to len bokom.
-
Arkaz
Addict
fuha tak to neviem ako by som zmeral =) radsej kupim takuto low profil =) pozeram ze nejsu zas take smejdy na trhu 
-
uplink
VIP
Skús zmerať s dreveným skladacím metrom [colštok
].
Tú čo som mal na mysli je v prílohe. Ale neviem či sa Ti zmestí na dĺžku, na výšku by mala +-. Alebo je to nejaká extra trieda? Pozerám že ten pliešok v predu má len dvi a ledva sa tam zmestil ten druhý vstup na s-video a neviem aké vstupo/výstupy.
Tú čo som mal na mysli je v prílohe. Ale neviem či sa Ti zmestí na dĺžku, na výšku by mala +-. Alebo je to nejaká extra trieda? Pozerám že ten pliešok v predu má len dvi a ledva sa tam zmestil ten druhý vstup na s-video a neviem aké vstupo/výstupy.
-
Arkaz
Addict
fuh no to sa nezmesti urcite =) je to ozaj velmi male. ak si pozries ten pc HP DC7100 asi uvidis =) Nemas nahodoi ICQ alebo skype? ak mas cas mozme prehodit rec ma meste jednu otazku ohladne CPU a je vidiet ze sa vyznas =) Ak ta to ovsem nebude otravovat
ked tak sa ozvi =) a zatim dik moc =) zatial som nasiel nieco taketo ale cena no hehe =)
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14111131Re: K: Graficku kartu
co tak toto ?
http://www.7stars.sk/?Mode=Sti&StiId=55901-
Arkaz
Addict
neni ani ta zla no ta co som poslal ma DDR3 a myslim ze aj vykonejsia je =) ale zas tvoja je lacnejsia =) kazdopadne dik a porozmyslam ci investujem viac alebo menej. lebo ma mtu len Pentium 4 3GHz. tak neviem ci aj procak vylepsit aj ked neviem ci to moc pojde.
inac tu mas test
podla mna je vykonejsia ako GT220 ...moj vlastny nazor...
http://www.zive.sk/testy-ati-radeon-hd-4550-a-hd-4350/sc-4-a-279415/default.aspx