K: Magio Box
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
K: Magio Box
Kupim magio box ako riesenie k druhemu TV aby som nemusel platit prenajom za dalsi.. takze ak by mal niekto na predaj tak pls dajte ponuky cena by mala byt max 40-45€ (zalezi od stavu, ci ma HDD ci nie atd...).. Vopred Dakujem..
Re: K: Magio Box
Magio Box sa pri zrušení zmluvy vracia T-comu.
-
Suffel
Guru
od decembra alebo oktorba (neni som si isty mesiacom) sa vracia ale predtym sa nevracal ale ostaval.. takze ak niekto mal uzavretu zmluvu pred 2 rokmi tak mu magio box ostal..
-
NaitoN
Expert
caw mam ten box 
-
Suffel
Guru
mno to je pekne ze ho mas.. a aj ho predavas?.. aka znacka? co k nemu mas? s HDD bez? cena?
-
NaitoN
Expert
jasne ved naco mi to bude ked uz nemame magio, znacka-motorola , bez hdd ale mam este ten disk ktory som vybral cenu strelim bez hdd 20€
-
Suffel
Guru
pockaj ako si vybral HDD??.. si ho vymontoval alebo co?.. a ide to vobec bez HDD?
.. oks ak to je funkcne cena 20€ bez HDD je v pohode dala by osoba? Nitra, Bratislava pripadne Nove Zamky? ak nie tak potom iba postou..
-
NaitoN
Expert
zajtra sa spytam kamarata ktory pracuje v t-com ci to pojde bez hdd a potom sa dohodneme
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:42)
zajtra sa spytam kamarata ktory pracuje v t-com ci to pojde bez hdd a potom sa dohodneme
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:42)
-
Suffel
Guru
ok diky daj potom vediet bude sem alebo SS pripadne icq.. ak by to neslo bez toho HDD tak by som ho kupil aj z HDD samozrejme za priplatok ale skus sa spytat..
-
NaitoN
Expert
takze spytal som sa kamarata z t-comu ale ani on a ani ostatny technici nevedia ci to pojde bez HDD lebo oni sa tam zaoberaju iba so zariadeniami ktore maju este zaruku a ktore neboli rozoberane ,s HDD to pojde na 100% ale ked mas hociak disk tak ho tam vlozis a malo by to ist
-
Suffel
Guru
hmm neviem.. aky disk tam ide ATA alebo SATA?.. mam pocit ze ATA.. no neviem takto moc nemam zaujem kedze zvisny disk nemam a bez hdd nemam istotu ze to bude fungovat.. takze diky za ponuku ale radsej iba komplet a funkcny.. takze ak by niekto mal pokojne davajte ponuky..
-
NaitoN
Expert
mam k nemu aj ATA HDD 160gb ktory v nom bol len sa mi skoncila zmluva v decembri a kedze som nemusel vratit box tak som ho vymontoval
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 12:06)
ak chces tak ti to mozem poslat predom a ked to pojde tak potom posles peniaze na ucet
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 12:06)
ak chces tak ti to mozem poslat predom a ked to pojde tak potom posles peniaze na ucet
-
Suffel
Guru
ok ak by to bol komplet tak by som ho aj zobral.. ak by som to mohol vyskusat a potom ti poslat peniaze tak by to bolo super.. a inak osobka by sa nedala NZ, NR, BA??..
-
Tyson66
Amateur
Ak by si mal záujem o Motorola BOX, kompletka s adaptérom a HDD, tak za 40€ osobne v BA by som Ti ho predal. Podmienka je ale stretnutie osobne v BA, posielať to nechcem.
-
NaitoN
Expert
Suffel napísal:ok ak by to bol komplet tak by som ho aj zobral.. ak by som to mohol vyskusat a potom ti poslat peniaze tak by to bolo super.. a inak osobka by sa nedala NZ, NR, BA??..
mas SS
mam taky silny dojem ze ti to nepojde ak ho kupis od niekoho pretoze T-Com ma u seba nastavene kolko mas boxov a pokial ti to tam neprestavia tak jednoducho ti nepojde obraz do dalsieho (samozrejme ak si u nich neprenajmes dalsi tak ti to neprestavia) , taktiez je nastavene aj nahravanie len na jeden box, a aj ked mas v oboch HDD tak ti ide iba na jednom nahravanie, zastavovanie obrazu
-
tonek
Darca
jj to možem potvrdiť my máme 2 magio boxy a pokiaľ sa na jednom nahráva tak ten druhý nejde( a naopak pokiaľ ten druhý ide na tom prvom nejde na nahrávanie). Ale myslím si, že obraz by ti mohol ísť
ked este zhanas ten box mam jeden na predaj s hdd daj vediet ok
-
Suffel
Guru
diky za ponuku ale zatial sme dohodnuty z Nationom.. co sa tyka funkconsi neni som si isty a preto si to musim este overit ale kedze na routri su 2 porti na magiobox a je jedno do ktoreho to dam idu vsetky takze by mal ist aj druhy lebo signal ide do obidvoch portov takze by to malo fungovat.. to ze t-com to ma zapisane je mozno pravda ale myslim ze to nieje ovplivnene.. neni som si tym isty este si to musim preverit..potom dam vediet..
ahoj, mam Magio Box aj s HDD aj s nahravkami
a dialkovym ovladacom. pred tyzdnom mi skoncila viazanost, teda uz ho nepotrebujem.
Je plne funkcny a nerozoberany... Mal by byt urcite aj v zaruke lebo som mal 1rocnu viazanost..
Na cene sa urcite dohodneme.
Ak mas zaujem napis - najlepsie na [email protected]
Je plne funkcny a nerozoberany... Mal by byt urcite aj v zaruke lebo som mal 1rocnu viazanost..
Na cene sa urcite dohodneme.
Ak mas zaujem napis - najlepsie na [email protected]