K: Procesor Pentium 4
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
K: Procesor Pentium 4
Cauko. Mam v PC Pentium 4 3GHz a hladam neico vykonejsie. aj ked viem ze z jednojadra nedostanem moc vykon ale nieco ako toto hladam
PENTIUM 4 640 dual HT 3,2Ghz/2M/800Mhz
Proste nieco najvykonejsie z radz Pentium 4 Vdaka ! =)
PENTIUM 4 640 dual HT 3,2Ghz/2M/800Mhz
Proste nieco najvykonejsie z radz Pentium 4 Vdaka ! =)
Re: K: Procesor Pentium 4
P4 D930 ? zakladna frekvencia 3Ghz, v pohode pretocis aj na 4...
-
Arkaz
Addict
ee mam tam Pentium 4 530
-
uplink
VIP
Pomohlo by keby si hodil dosku 
-
Arkaz
Addict
doska je v HP Dc7100 =) je to desktop od HP
-
uplink
VIP
To je označenie ich modelu, chipset som si vygoolil ale to mi nepomôže, skús zistiť cez everest, alebo niekoho dosku. Niečo ako ABiT K7 Raid [to je AMD doska, je to len príklad] a pod. Má to údajne LGA775 kam idú aj dvoj až štvorjadrá v istých prípadoch, ale asi nie v Tvojom, alebo?
-
barbarossa
Light Professional
A ked tam das o 200mhz silnejsi procak tak tym nic neporiesis...to fakt radsej pretaktuj ten co mas alebo investuj do novsej platformy...
presne tak,
kup nejaky Athlon II x2 240 - 55€
+
Nejaka AM3 doska - 60€ (alebo aj AM2+ -50€)
+
nejaka 2GB DDR2 - 30€
casom dokupis grafiku a mas PC na inej urovni
a ked predas CPU+MB+RAM+GRAFIKU co mas teraz tak ta to nevyjde ani draho... (nwm ci mas DDR2 a PCIE kartu - ak hej tym by si usertil a kupil by si iba CPU + MB..)
kup nejaky Athlon II x2 240 - 55€
+
Nejaka AM3 doska - 60€ (alebo aj AM2+ -50€)
+
nejaka 2GB DDR2 - 30€
casom dokupis grafiku a mas PC na inej urovni
a ked predas CPU+MB+RAM+GRAFIKU co mas teraz tak ta to nevyjde ani draho... (nwm ci mas DDR2 a PCIE kartu - ak hej tym by si usertil a kupil by si iba CPU + MB..)
-
Arkaz
Addict
nazov desky sa neda zistit je to nejaka od HP origo. ale vygooglil som ze nepodporuje C2D ani dual core. jedine Jedno jadra P4. a neviem ako a ci by so mdo tej bedne dal normal desku jednie nejaku ATX alebo ake su to tie mensie. lebo je takto cudne orazana
- Prílohy
-
- MBHP184.jpg (12.27 KiB) 440 zobrazení
ja si mylsim, ze tato tam vojde
stoji cca 50€, mam ju aj ja + nejaky athlon ÍI x2 240 a mas to ... popripade kupis aj novu skrinku - cca 20€ (alebo hocaka 10€) ... zalezi ci nemas na ten HP zaruku + zisti kolko by si dotoho chcel investovat. Aj ja som mal stareho Semprona 1.6Ghz a chcel som ho vymenit za nejyk Athlon 2Ghz, ale to ti neprida skoro ziaden vykon, tak som dosetril a za cca 200€ som to komplet vymenil (ostala len skrina, HDD, zdroj) - kupil som tamtu dosku+athlon II x4 630+ 2+1GB RAM+ GeForce 9800GT... a rozdiel je tam straaaasne veeelky.....je to na tebe
Kód: Vybrať všetko
http://www.gigabyte.de/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma78lm-s2_v1.1_big.jpg-
uplink
VIP
Téda to je poriadna koťuha. V tom prípade choď do nového PC. Do toho PC sa Ti neoplatí vraziť ani 10 evri...Arkaz napísal:nazov desky sa neda zistit je to nejaka od HP origo. ale vygooglil som ze nepodporuje C2D ani dual core. jedine Jedno jadra P4. a neviem ako a ci by so mdo tej bedne dal normal desku jednie nejaku ATX alebo ake su to tie mensie. lebo je takto cudne orazana
-
Arkaz
Addict
no to je dost blbe =) mozno by aj doska sadla ale neviem zas ako vzadu by konektore trcali ci by to pasovalo atd. Mozno kupim len za par E nejaku bazarovku grafiku za cca 20e zatial a nasetrim na nieco ine =)
pokial dobre vidim tak ta doska je opacne orientovana.. cize beznu dosku tam nedas.. a aj zdroj by si musel vymenit pokial viem (zalezi od typu)..
ja som jednemu znamemu vymienal dosku v PC od IBM.. skrinka nastastie bola v poriadku takze tam sadla normal mATX doska.. a menil som aj zdroj nakolko ten stary bol stavany presne na tu staru dosku.. ostatne vsetko ostalo.. este si spomynam ze som musel menit kable od skrinky (reset,HDD, pover....) lebo nemasovali do novej MB a aj usb kable boli na prd.. tiez nepasovali, ale tie som nemenil lebo nepotreboval v predu usbcka..
na tojom mieste by som predal cely komp ako celok a poskladal novy..
jedine co na 100% budes moct pouzit budu ramky a disk,prip grafa ak ju tam mas.. CPU sa neoplati nechavat kedze chces vatsi vykon..
inac mam spomynany cpu.. PENTIUM 4 640 HT... pouzivam ho ako zalozny na skusanie dosiek
ale neoplati sa ti to..
ja som jednemu znamemu vymienal dosku v PC od IBM.. skrinka nastastie bola v poriadku takze tam sadla normal mATX doska.. a menil som aj zdroj nakolko ten stary bol stavany presne na tu staru dosku.. ostatne vsetko ostalo.. este si spomynam ze som musel menit kable od skrinky (reset,HDD, pover....) lebo nemasovali do novej MB a aj usb kable boli na prd.. tiez nepasovali, ale tie som nemenil lebo nepotreboval v predu usbcka..
na tojom mieste by som predal cely komp ako celok a poskladal novy..
jedine co na 100% budes moct pouzit budu ramky a disk,prip grafa ak ju tam mas.. CPU sa neoplati nechavat kedze chces vatsi vykon..
inac mam spomynany cpu.. PENTIUM 4 640 HT... pouzivam ho ako zalozny na skusanie dosiek
ale neoplati sa ti to..