Kabriolety

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

SchYzo napísal:sorry ponal som to fakt zle, isto existuju aj ludia ako ty co by kabrio nie koli predvadzaniu sa (zas mierne predvadzanie sa nieje nic zle ale zas robit burnout na semaforoch... :D :lol: ), proste niekto ma rad pozitok z jazdy (ja) a niekto pozitok z uzivania si krajiny (napr ty)
pozri ti co chcu kabrio na predvadzanie si kupuju lacny a nemozny fiat barchetta, jazdene alfy spidery a taketo, lebo nie kazdy je ochotny vrazit velke peniaze do fakt dobreho kabria ktore prinasa ten spravny kaliber pozitku z vetru vo vlasoch ... fakt tym machrom staci ze tomu ide dole strecha, kaslu na pohodlie, kaslu na priestor, kaslu na to ze do kufra nemozu ani naplut, nieto si zobrat cestovnu tasku na dovolenku ... hlavne ze strecha je dolu a chrcak hra co najhlasnejsie co mozno najmodernejsiu a najvycoolovanejsiu muziku aku dotycny najde :-) ...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ale su zasa aj taki co kabrio chcu kvoli tomu pozitku z jazdy ale nemozu si dovolit fakt kvalitne auta s kopou priestoru v kufri a pod. tak ti si kupia radsej aj to mensie
nemozes to brat zasa tak ze kazdy co ma mensie kabrio chce snim len machrovat-hlavne ze je to kabrio a ostatne ide bokom
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

no ja nemam kabrio ziadne, ale tak moje vysnivane auto je Lamborghini Gallardo spider :cry: :cry: .....aj ked viem ze take si asi nikdy nekupim :cry:
Prílohy
Lamborghini.jpg
Napísať odpoveď