kam bozkavat? :)
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
kam bozkavat? :)
nenasiel som podobnu temu tak zakladam
baby, na ake miesta mate najradsej ked vas chalan bozkava 
-
Soviet
Darca
Re: kam bozkavat? :)
Sice niesom baba, ale vacsina bab zboznuje bozkavanie na krku..Ale to zalezi vzdy od dotycnej a okolnosti..PhYs0c napísal:nenasiel som podobnu temu tak zakladambaby, na ake miesta mate najradsej ked vas chalan bozkava
-
IamMartinQo
Star
-
Sagittarius
Guru
Áno.fikotek napísal:pery jsou rty??
Podla toho, co som doteraz vycital, nemylis sa. Masaz chodidiel, jemne dotyky na clenky, lytka, jemne, takmer nekontaktke bozky na stehna, primarne na vnutornu stranu...it_novice napísal:dufam ze sa nemylim ak poviem ze zeny maju radi masaz noh s par bozkami na lytka
-
winni
Medium Star
prijemne "zimomriavky" sposobuje aj bozkavanie na krku
... fakt je to pekne.. ale by ma zaujimalo co to sposobuje... ale na kazdej babe jae to inac akoze ine miesto na krku...
samozrejme pery
na to sa zabudat nesmie.. ci sa jedna o vasnivejsie bozkavanie, alebo uplne jemne, vzdy je to krasa...
brucho tu nikdo nespomenul... podla mna sem tam pusinka na brucho vobec neuskodi... pride mi to take mile
a mam pocit ze odporcovia temy, ako ten s tymy nohami (
) v zivote bozkavanie nezazili, alebo nemaju natolko radi opacne pohlavie.. myslim zeby si svoje nazory malil nechat pre seba 
samozrejme pery
brucho tu nikdo nespomenul... podla mna sem tam pusinka na brucho vobec neuskodi... pride mi to take mile
a mam pocit ze odporcovia temy, ako ten s tymy nohami (