ahojte, ak by som vybral kameru z nejakeho mobilneho telefonu(trebars SE k610i) dala by sa nejak napojit na hocijaky USB kluc alebo mp3 prehravac ? ide mi o to aby sa zaznam z kamery nahraval do toho USB alebo mp3, pripade s webkameru ako sa to da spravit ? dakujeem
Mas jednoduchsie kupit velku pametovku a nahravat priamo do telefonu. Ak niesi elektrikar + vyvojar + programator, tak je to skor nerealne nieco take si zhotovit.
Telefóny s OS Symbian a Windows Mobile to vedia. Ale musíš si vybrať taký ktorý nahráva video aspoň rýchlosťou 30 fps. Lebo pri nízkych rýchlostiach budeš mať trhaný obraz.
Ale prečo to chceš spájať s nejakým mp3 alebo kľúčom , keď môžeš nahrávať priamo na pamäťovú kartu v mobile ?
Ak to chceš prepojiť s PC tak asi najlepšie by to bolo s takým telefónom ktorý má wifi. Ale určite sa to dá aj cez USB.
chcem aby sa ta kamierka dala nejako napojit na nejaku pamatovu kartu, usb alebo mp3 ide mi oto aby to bolo jednoduche a malicke, aby sa to dalo hocikde zamaskovat
Pochybujem, že by si niečo také dokázal spraviť, keďže v tom obvode nie je iba kamera a karta. Musíš mať nejaký zdroj napätia a obvod, ktorý by to reguloval, zapisoval na kartu... Ak niečo takéto chceš, kúp si hotový výrobok, lebo toto podľa mňa nespravíš.