nazdar...kamos sa snazi robit si stranku za pomoci css a html...je zaciatocnik a chcel aby mu niekto tu stranku skritizoval...odisiel na dovolenku tak vam sem dam link ja a piste co si o tom myslite...stranka funguje spravne v opere...a nevsimajte si logo,ktore sa nezhoduje s url...pretoze on to robil na adresu
kritika by bola na mieste, lebo moje prvé web stránky vyzerali lepšie, a nezrovnalosti vo vzhľade,(ako napr. ten border v menu) som riešil prv než by som to komukoľvek ukazoval, predpokladám, že ani tebe sa tá stránka nepáči,
vhodnejšie by bolo doladiť to aspoň tak, aby sa to páčilo autorovi, a potom sa pýtať na názory iných,
ak nie som sám spokojný s vytvoreným vzhľadom, tak sa nebudem pýtať ani druhých,
a taká dobrá rada, skús stránku optimalizovať pre niekoľko najčastejšie používaných browserov, nielen pre Operu,
čo sa týka samotného zdrojového kódu, pre začiatočníka by som poradil len jedno, používaj externý súbor css, kód bude prehľadnejší,
okrem toho:
-neuvádzaš DOCTYPE, (radšej si niektory vyber a používaj, pozri: jakpsatweb.cz)
-zaujímavý charset (windows-1252 ??? - žeby azbuka?) slovenčinu podporuje windows-1250, ISO-8859-2, utf-8 ...