Sum´s forevA
Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
no neviem ci Sum41 je nejaky neopunk, skor by som povedal, ze to je volaky hnusny nevimco (metal) s rapom... dosrali sa (ale boli dobri)Sp1d3Rm4N_2 napísal:Sum41 je jedna z najlepsich,nasledovany Blinkom 182,Good Charlotte a ine Sum´s forevA
blinkovia su dobri, ale k punku by som ich neradil (aspon ja) > vsetci su z nich dostati kvoli stylu, jak sa obliekaju a tak... ale v pohode
toto ma ale dostalo, ze GC je volaky neopunk
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akoze ked chces pocut co je to punk tak si pusti trebars Adicts,Vibrators,PNH,Casualties,Sex Pistols,Ramones,Dead Boys a podobnePapa napísal:Sry ale ty si pekny pukkk , si zadrel uplnu lolovinu![]()
JJ pUNKS NOT DEATH
BLINK 182 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked si mal 10-11 uričte si nepoznal riadny punk...A to že pôsobí špinavo je úplna blbosť. Si vypočuj Adicts napriklad a uvidíšVesper napísal:stavime sa ze nebudes?ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
-
last_knight
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neopunk neexistuje!!! http://www.ipunk.cz/clanek.php?id=1983zvonenie33 napísal:asi je to dost blbe so mnou ale co je neopunk?