hm,precitaj si to este raz a maybe pochopismiki690 napísal:Tokio hotel neje neopunk... dokonca ani odroda ... su to deti co im este nemutoval hlas co spievaju skolkarske pesnicky poobliekany ako nejaky emo ... to ze je producentsky drist z tym suhlasima tiez verim ze to rychlo prejde ako vsetky podobne shity a ze ked najblizsie zapnem neaku music tv tha ze to tam ani nahodov neuvidim. .. sorry za OT
Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Smiling...
Light Expert
uz par rokov zijem ako skin a ludia ma vidia ako ineho normalneho cloveka ...nenosim tazke boty ani bombere a ine trapne hovadiny co si na seba hodia 15 rocne deti ked maju odma problemy a idu si vybijat von zlost...obliekam sa lae tak ze ludia kao ja ma spoznaju takze chcem tzm povedat iba to ze clovek moze byt tym cim chce byt az do konca zivota takze punkac nemusi mat ciro a dotrhane oblecenie a pod.
-
pinacolada
Guru wannabe
jj.velmi dobry nazor.nedje o to ako sa obliekas ale ako sa citis alebo icm sa citis byt.kane napísal:uz par rokov zijem ako skin a ludia ma vidia ako ineho normalneho cloveka ...nenosim tazke boty ani bombere a ine trapne hovadiny co si na seba hodia 15 rocne deti ked maju odma problemy a idu si vybijat von zlost...obliekam sa lae tak ze ludia kao ja ma spoznaju takze chcem tzm povedat iba to ze clovek moze byt tym cim chce byt az do konca zivota takze punkac nemusi mat ciro a dotrhane oblecenie a pod.
ja sa citim ako metalcorista ale oleciem si co sa mi paci a nie co kompatibilne s mojim stylom
-
kenny1131
Amateur
Re: Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
Tokio hotel mi ani nespominajte su to len néake nemeckee ..... co sa oblecu do cierneho nalakuju si nechty vyskocia na budovu a kricia "Schrei " alebo nieco take, jednym slovom BUZNY!!! 
-
pinacolada
Guru wannabe
nechapem preco tazky punkeri ako napriklad ty neznasaju neopunk a skate punk (neobhajujem to,ja som v tomto neutralny).ved velmi podobna hudba sice trosku odlysny styl obliekania ale uplne v pohode su neopunkeri.Smiling... napísal:neznasam neopunk a skate punk, je to pi*ov***, fakt ludia nestracajte s tym cas, ale inak rada slovenske prava zona a to je pohodickaaa, alebo ramones, adicts, a tak dalej,proste daco kde sa nevrci, napriklad aj HC nemam rada....
ako zona spieva "STOP THE WAR AND BECAME UNITE"..to je moje heslo
Myslím že to mysleli inakpinacolada napísal:nechapem preco tazky punkeri ako napriklad ty neznasaju neopunk a skate punk (neobhajujem to,ja som v tomto neutralny).ved velmi podobna hudba sice trosku odlysny styl obliekania ale uplne v pohode su neopunkeri.
ako zona spieva "STOP THE WAR AND BECAME UNITE"..to je moje heslo
-
pinacolada
Guru wannabe
-
nico :)
Medium Expert
Nemam moc rad punk, ale mam vela kamaratov, ktori su punkaci, pripadne skinheadi (sharp)... Vsetko v poho ludia... Osobne si myslim, ze v punku nejde iba o hudbu, ale hlavne o vyznavanie urciteho zivotneho stylu... nesuhlasim so vsetkym, co robia, ale da sa povedat, ze par z nich su moji dobri kamarati na ktorych sa mozem spolahnut...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe