Keď nechceme gmail account
Keď nechceme gmail account
Zdravíčko, nevlastný otec nechce z vlastného presvedčenia ani fakový google account ale zároveň používa android. Tým pádom mu je znemožnené používať google play a pár krát odo mňa chcel stiahnuť niaku appku "surovo" z netu. Teraz ale prišiel s požiadavkou na appku pre cyklistiku a tento systém nefunguje keďže každá appka vyžaduje updatovaný google play (možno kvôli mapám?). Obraciam sa na vás skôr kvôli trvalému riešeniu ako kvôli riešeniu na tento konrétny problém. V skratke je možné více-méne pohodlne sťahovať aplikácie bez google play?
Re: Keď nechceme gmail account
Sú aj iné obchody na android aplikácie, napríklad Amazon Appstore
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nechce gmail, nebude aplikácia 
android = google, bez toho je to len nahrazka
ked ho nechce, nech aktualny telefon preda a kupi iPhone alebo nieco windowsacke
ked ho nechce, nech aktualny telefon preda a kupi iPhone alebo nieco windowsacke
Na iPhone bude musieť mať iCloud účet a na telefóne s WP bude musieť mať Outlook účet, čo je vlastne presne to isté ako Google.
Riešením je spomínaný Amazon Appstore, sú tam takmer všetky bežne používané aplikácie, dokonca občas niektoré ponúkajú zadarmo, nedávno tam mali akciu na Runtastic Pro grátis.. určite to ešte niekedy zopakujú. Samozrejme, nie je to až také pohodlné ako cez Google Play.
Alebo potom ešte si môže kúpiť samostatné zariadenie.. napr. nejaký Garmin ako tu nedávno recenzoval hojko..
Riešením je spomínaný Amazon Appstore, sú tam takmer všetky bežne používané aplikácie, dokonca občas niektoré ponúkajú zadarmo, nedávno tam mali akciu na Runtastic Pro grátis.. určite to ešte niekedy zopakujú. Samozrejme, nie je to až také pohodlné ako cez Google Play.
Alebo potom ešte si môže kúpiť samostatné zariadenie.. napr. nejaký Garmin ako tu nedávno recenzoval hojko..
-
lupoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nevyžaduje to nahodou updatnuty Google Play Services ? Väčšina aplikácií s mapou práve používa mapu, ktorá sa nachádza v tejto aplikácií.
amazon vyzaduje amazon ucet.. takze ma smolu, nie?

Ale amazon účet je bežný účet ako účet tu na hojku. Pokiaľ sa dotyčný nechce absolútne nikde registrovať, určite bude mať problém. Dokonca aj všetky tie športové aplikácie vyžadujú nejakú registráciu.
-
guess.whoo
Redeemer
s takymito paranoidnymi ludmi som sa stretaval denne. nechcu mat cislo zverejnene, nechcu mat ziadny ucet, ziadny email, ziadne internety ale chcu novy telefon a aby vsetko ficalo. ani ked mu clovek zopakuje 500ty krat, ze sa to bez toho jednoducho neda neuveria 
...a pritom staci mat 1/10000000 podiel na akejkolvek nehnutelnosti na Slovensku a cez kataster si hocikto na svete zisti meno, adresu, datum narodenia. Ale email (najlahsie zmenitelny udaj) nedam nikomu 
Nemyslím že by sa jednalo o to že by bol "paranoidný". Nevadí mu sa registrovať, skôr mu vadí google ako firma ktorá má pod palcom všetko a preto je proti registrácií na gmaile.
-
lupoo
Light Expert
Vadí mu firma, ktorá ma pod palcom všetko a kúpi si telefón s androidom ? Chce používať aplikáciu, ktorá asi zjavne pracuje s Google Play Services a on si nedokáže vytvoriť fejkový gmail na to ? Nechápem, že čo potom čaká od toho telefónu ...
A aký by si mal kúpiť telefón? Možno jeho presvedčenie nie je také silné aby si kúpil lumiu alebo iphone len kvôli tomu aby nedal zarobiť googlu. Pokiaľ viem tak už aj fakový google acc spravil ale chcel to bez toho a ja som mu chcel vyhovieť, len preto že má na niečo iný názor ako väčšina populácie čo si neváži vlastné súkromie tak tu čítam príspevky z ktorých vyplýva že je idiot. Dosť smutné
-
Grim
Darca
Súkromie je len ilúzia. Prečo, to ti vysvetlil vo svojom príspevku sundevil.