Klamstvá

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Klamstvá

Príspevok od používateľa vonjose »

Element napísal:nainštaluj si na komp keylogger a prinúť ju nejak nenápadne aby sa u teba prihlásila na fb, napr. jej pošli nejaké video a nech ti ho spätne ukáže, alebo jej ho nainštaluj, alebo sa pozri do jej prehliadača na jej uložené heslá a daj si ich zobraziť.

Keď sa dopátraš ku jej fb a keď si ho pozrieš, budeš veľa prekvapený ;)
Sám som takéto hajzelstvo urobil. Nedoporučujem, z toho čo som tam videl som sa zgrcal a bolo mi zle ešte týždeň. :nono:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Klamstvá

Príspevok od používateľa kayko »

javatar napísal:Rad by som zil v takom svete. Bohuzial dejiny i sucasny svet tvrdia nieco ine.
Ak potrebujem "zasunúť", nie som odkázaný na život v takom vzťahu. Väčšina takýchto *** sa spolieha na to, že chlapovi stačí "podržať" a ostatné už nejako uhrajú. Základom je nenechať so sebou "vorat" nie som predsa "vůl".

nainštaluj si na komp keylogger a prinúť ju nejak nenápadne aby sa u teba prihlásila na fb, napr. jej pošli nejaké video a nech ti ho spätne ukáže, alebo jej ho nainštaluj, alebo sa pozri do jej prehliadača na jej uložené heslá a daj si ich zobraziť.
Ak sa chce utvrdiť v rozhodnutí, že ju pošle k vode, nech sa utvrdí... Ak s ňou chce ostať a pokúsiť sa ju zmeniť, tak je zbytočné ju kontrolovať, pretože ona sa musí naučiť byť úprimná a on sa musí naučiť jej veriť. Tieto telenovelové návody vo fungujúcom vzťahu rozhodne nemajú miesto.
Napísať odpoveď