Klávesnica do 20€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Klávesnica do 20€

Príspevok od používateľa SamerLP »

Zdravím, potreboval by som poradiť nejakú dobrú klávesnicu do 20€ presnejšie momentálne mám Hama uRage Lethality akože je dobrá už ju mám skoro rok ale dosť je zošúchaná takže si chcem kúpiť novú. Pozeral som túto: https://www.alza.sk/a4tech-bloody-q100-cz-d2212001.htm čo si o nej myslíte za tú cenu by mohla byť dobrá? Alebo by ste mi do tej ceny odporučili lepšiu? Predom ďakujem za rady.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Klávesnica do 20€

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

skoro rok a už máš potrebu meniť klávesnicu? Ja mám jednu lacnú už 4 roky a funguje bezproblémovo.

Do 20€ by som Ti odporučil túto: https://www.alza.sk/logitech-keyboard-k ... 255689.htm
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

No meniť ju chcem kvôli tomu že je dosť zošúchaná. A tá čo si poslal no nič moc osobne sa mi nepáči... je taká normálna.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

pridavam sa presne ku tej co poslal kolega hore, myslim ze mam tuto, resp. podobnu verziu, velmi pohodlna, velmi dobre sa mi na nej ci uz hralo alebo pisalo a niekolko rokov sluzi ako nova bez vysuchania a to som na nej nahral dost, kazdopadne osobne si myslim ze sa neoplati kupovat nic scifi, ked chces poriadnu tak si kup mechanicku, ale to je uz ina cenova kategoria
tibor.nagy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tibor.nagy »

Presne na hore uvedenej klavesnici prave pisem :) mam ju v praci, 8 hodin za PC takze sa do nej natukam, mam ju uz 4 roky a zatial ziadna vada, ziadny problem. Ani znaky nie su zosuchane...mozno len tolko ze je trosku spinave ale to uz je problem u mna :D keby si chcel mechanicku z tych lacnejsich, skus Logitech G103, ja som ju kupoval za cca 43e a mozem vrelo odporucit.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Logitech G103 nie je mechanická klávesnica. Vždy som mal obyčajné membránové klávesnice, no minulý september som vyskúšal mechanickú (Corsair GamingK95). Bola super, luxus, dobre sa nej hralo, horšie písalo a bola hlučnejšia, ale vyhovovala mi. Minulý mesiac mi ju zreklamovali a keďže sa ťažko zháňa, tak mi museli vrátiť peniaze. Teraz mám znovu svoju starú membránovú klávesnicu a ak by som to mal zhrnúť, tak toľko peňazí už za mechanickú klávesnicu nedám. Rovnako sa zahrám aj na 15€ klávesnici s menším luxusom..
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Tak no ja som tú Logitech G103 pozerlal no teda moc lacná nie je aj keď ako si písal je s tých lacnejších. A nevidím tam nikde žeby bola mechanická... a tu mi nejde o to že či mechanická alebo nie ja nepotrebujem do nej trieskať :D A nakoniec táto klávesnica len z obrázku mi dosť pridá že je moc veľká čo by sa mi na stolík nemestila lebo mám notebook a k nej by som mal tú klávesnicu.
Tak uvidím no ešte či si vôbec nejakú kúpim alebo ešte ostanem pár rokov na tejto starej ale ak by som si mal kúpiť tak skúsim tú za 10€ aj keď vyzerý obyčajno čo mi len trošku vadí čo už.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

neviem no, v minimalizme je krasa...urcite by som nechcel robit na niecom takomto...
Ta Logitecha lacna je fakt pohodlna, nech vypada akokolvek jednoducho, je kvalitna a prijemne sa na nej pise
Prílohy
MadCatz-STRIKE7_5.jpg
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

presne tak, nenechaj sa zlákať na nejaké kolotočárske podsvietené sci-fi sračky za desiatky eur ako napr. postol kolega nado mnou a ber overenú jednoduchú istotu :)
Napísať odpoveď