Zdravim,
takze potreboval by som nejaku klavesnicu povedzme do tych 15,20eur. Hlavna podmienka je podobnost s tou notebookovou kedze sa mi na booku pise lepsie ako na normalnej. Urcena na pisanie a na CS-ko
Dufam ze mi nieco vyberiete kedze v tomto niesom prave doma. k+ za kazdy dobry typ
Myslím, že bude najlepšie keď pôjdeš do nejakého väčšieho obchodu kde majú vystavených kopu klávesníc a pekne si ju ohmatáš.
Tu ti niekto poradí, že akú no tebe vôbec nemusí sadnúť do rúk. A plus asi nebudeš mať veľký výber v tejto cene.
Filipito dik, porozmyslam na tym...
a tou notebookovskou klavesnicou som myslel nieco na com sa pohodlne pise a zahra aj nejaka FPS-ka, a s cenovym limitom sa da hybat, len som myslel aj za 20 eur nieco najdem
máš niekde blízko neaký apple store? ak áno tak skoč doňho a vyskúšaj si tú klávesnicu čo je na imacu, ak ti bude vyhovovať tak tie klávesnice od ARCTIC sú presne také isté
akurat dnes som isiel kolo jedneho, ale cez vikend to pojdem este pozriet
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2010, 19:12)
no takze dnes som bol v tom apple store, a ta klavesnica je podla mna az prilis notebookovska
tak nic s toho idem hladat dalej.....
ja mám túto Chicony (nieje to žiadne Gamerska pecka ani nič) ale absolútne mi stačí... v pravo hore je ovládanie zvuku čo je veľké
a veľmi fasa sa na nej píše
// s tou podobnosťou myslíš bez NUM-padu? ked hej, tak sorry