klikovanie

O športe...
leito
Novice
Novice

klikovanie

Príspevok od používateľa leito »

cawte. Takže chcel by som sa spýtať da sa niečo dosiahnuť klikovaním? konkrétne myslím chcel by som vytvarovať prsia nič ine ma nezaujíma vedeli by ste niečo poradiť? objem mi netreba chcem ich iba vytvarovať aspon niečo, alebo ako schudnúť na prsiach? :) najlepšie by bolo dosiahnúť niečo takéto: http://www.sportujeme.sk/galeria/silak09-2.jpg
mojá výška je 187 váha 90 KG možno mierná nadváha ale jednoducho prsia mi nesedia mam trošku take do špica aj ked som vážil 83 tak som mal take nejak sa mi tak ukladá moc tuku :) čo by sa dalo s tým robiť? vypracovať ? schudnúť? nejake rady? ale rozmune žiadne operacie ...... za odpovede vdaka
Phase
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: klikovanie

Príspevok od používateľa Phase »

najdolezitejsia vec je upravit stravu ;-) klikovanie ti urcite nebude stacit, klikami si vyrysujes tak hrudnik a prsia avsak aby si vyzeral ako na fotke by si musel v posilke inak makat a dlho a vsetky cviky.. a nie len klikanie :wink:
leito
Novice
Novice

Príspevok od používateľa leito »

Tak nejde o to byť uplne taký ako tam ten :) ako to bol len príklad :) že nebolo by zlé, ale tak aspon to chcem zlepšiť trocha. A čo sa týka tej stravy čo treba konkrétne?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Zamknuté