Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????

x<10
41
31%
10<x<100
38
29%
100<x<500
24
18%
500<x<1000
9
7%
1000<x
20
15%

Celkom hlasov: 132

odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

Urcite nie..ked potrebujem peniaze tak si vypitam orodicov a ked maju tak mi daju tie peniaze ..ale urcite by som im neukradol nic
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nikdy som nic rodicom nezobral a nikdy nic neukradol.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

1 a 5 nul.ale nie ja a nie rodicom.ale babke a teraz prenho stratili podstatu bo si ich nezarobil a utraca len tak
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

:lol: aký moralisty vsetci tuná. ..."nikdy nič"... ha ha, aj 1 sk koruna sa ráta páni...
Ja som bral tak jednu 20-ku alebo drobáky tie sa vždy zisly a nehanbím sa za to, každý sme nejaký.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ja tiez obcas 5-20 na daco do odchodu ale nedavno pred pol rokom som si ,,pozical 1000 na tabletku po ... ale vratil som ....
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

mam kamosa a on braval bezne mame 10k a podobne
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ja nekradnem vobec..otcovi by som sa neodvazila vobec ani len chytit penazenku a maminu mam rada tak naco by som jej kradla prachy..vzdy ked chcem tak mi daju .. :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Colortraincleaner napísal:Takto dve kamosky, dvojnicky kradli zo sejfu svojmu ocovi, podnikatelovi peniaze a ked ich po pol roku prepocital zistil ze mu chyba asi 80000,-, nam bolo v tej dobe asi 13 rokov, takze haluz najvecia. Pametam si ako si treba tie dievcata nakupili 5 stavebnic lego a pretoze to nemohli priniest domov aby to nebolo podozrive, nechali to vonku cudzim detom. Alebo kupili auto Buraggo za 2000,- a uz museli ist domov, strasne som to auto chcel ale oni radsi vysli vytahom do siedmeho patra a pustili ho pred dom na chodnik. Auto sa rozborilo ako by bolo zo skla, oni potom isli domov a ja som stal dole pri tom aute a tiekli mi slzy prudom aka ho bola skoda.
Tak toto je maximalna idiocia, mat az takto neuveritelne d*bnute dieta tak ho prissaham bohu v tej chvilu yebnem do decaku :x
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

MicHo napísal:mam kamosa a on braval bezne mame 10k a podobne
a ja mam kamosa..... :roll:
kur*a nejako neznasam a neverim vete: "ja mam kamosa... :x "

k veci: nikdy som neukradol a ani neukradnem 8)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

no ak sa rata aj take ze ich nechela spat ked som jej mala vratit ... tak potom 200 sk inak nekradnem zvycajne maju penazenky prazdne lebo platia kartou :D ale aj keby ich mali plne si od nich nezoberiem bez ich vedomia oni su zlaty a daju mi dobrovolne {kedze si pytam tak 2xza rok }
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ja by som nemal taku velku odvahu zobrat rodicom peniaze, ja sa spytam ci mi daju a oni mi daju :)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

ja keď osm bol ešte malý spoliak tak sme so spolužiakmi chodievali do herne a nato som uje*ával peniaze ale odvtedy ani prd a velmi sa zato hambim ze som to uje*aval ale co uz :oops:
jeffo007
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????

Príspevok od používateľa jeffo007 »

geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
... okradas rodicov = okradas sam seba ...
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Ja som nekradol a ani nebudem čo je to za hluposť kradnuť rodičom peniaze?
funfun
Novice
Novice

Príspevok od používateľa funfun »

som toho isteho nazoru jak jeffo007
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

este kedysi davno, ked som mal tak okolo 10 rokov, tak som kradol mame peniaze. vzdy tak 5 - 10 korun (vtedy to boli jake prachy) potom ked zacala segra zarabat, tak som kradol jej. raz bola mama v kupeloch, tak za ten mesiac som jej corkol asi 20 000 kesos. ked mama dosla, tak ma tak doje**la (slovne) ze odvtedy som uz nezobral nic. teraz ked uz robim a zarabam si sam, tak je to skorej naopak. nie ze by mi ich kradli, ale ja im ich davam sam od seba. napr, ked som dostal vianocne premie, tak som ich drzal v ruke, kukal som na tie prachy, kukol som na mamu ako sedi v kuchyni a lusti krizovku. tak som jej ich dal a mal som z toho strasne dobry pocit a robim to doteraz (nie len z premiami) a budem to robit dovtedy pokial jej budem mat dat aspon len korunu.

lenze teraz je doba trosku ina, jako kde ja som bol maly. ja som nikdy nemal ze mama kup mi toto a kup mi hento a ona mi kupila. vzdy mi kupila len to co som potreboval. a preco som jej kradol? lebo som ako kazde decko zavidel ostatnym ze oni maju a ja nie. ked som na vianoce dostal svoj prvy kazetak fugison ci ako sa to cudo volalo, tak som bol najstastnejsi clovek na zemi. aj o ten som sa musel delit zo sestrou. a prisiel som po prazdninach do skoly a spoluziak vytiahol kazetak z cd-prehravacom na dialkove, ze mu otec priniesom z nemecka, tak som ostal kukat jak puk. vtedy som prvy krat v zivote videl cd-cko.
tym som len chcel povedat, ze to bolo tak ako to je teraz.co dieta chce, rodicia kupia. lenze ja som to take nemal a preto som bol taky aky som bol. som rad ze to tak bolo, pretoze teraz si viem vazit peniaze

drtiva vacsina tu pise ze nekradla a tak. mam strach ze vsetci su taky. sa pozrite na hlasovanie, kde su ti ostatni?
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

volakedy ked som bol mladsi, ale uz nieeeee
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ja zabudam vydavat ale fakt ze zabudam a potom ze jej ja mam prachy kupim daco a potom cvakne a svitne ze hop...Toto neboli moje prachy...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????

Príspevok od používateľa dew6 »

geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
Najviac asi 20,--Sk, no vzdy, ked si vezmem, tak sa aj potom priznam... Je to trocha divne, nie? :oops:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

:shock: uff nikdy ani halier ,uplne sa mi to bridi aj ich pytat hoc len raz do roka na skolsky vylet /vtedy len / vdaka otcovi mam brigadu ktorou zarabam 5000,- mesacne , a pri mojich vudavkoch 20 sk na tyzden(ak neratam obcasny darcek pre priatelku) mi to staci az az, vsetko co mi treba mi kupia rodicia bez toho zeby som musel robit natlak a sa ich spytat, co nemam to mi netreba ,,,,, :wink:
Napísať odpoveď