kocka vs. mama
kocka vs. mama
tak zacnem...pred 6 mesiacmi som sa dal dokopy s babou ktoru neskutocne lubim.boli nejake problemy s jej byvalym proste ziarlivy kkt a tak. dokopal mi blatniky na aute asi 4 mesiace dozadu.policia a tak sa to vyriesilo.jeho mama vtedy prisla k nam uhradit skodu a asi je posadnuta tym ze jeho synacika moja baba nechala, tak rodicom narozpravala blbe reci o nej ze aka je a tak ze je k.rva proste bludy..a problem je ten ze teraz ju moja mama neznasa aj napriek tomu ze sa jej to snazim vysvetlit ze ta p.ca klamala len preto aby sme sa rozisli, no ona to nejak nechce pochopit.sme spolu stastny a nechcem aby sa to skoncilo koli mojej mame. ale zas nechcem mat ani problemy doma:x co s tym? ja 19 ona 18 
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jednoduche riesenie ... Opytaj sa mamy, ze komu veri viac ? Ci tebe alebo klebetam nejakej zenskej ktorej svoj syn povedal nejaku svoju verziu pravdy ? A takzies sa jej opytaj ako moze odsudit cloveka bez toho aby ho poznala ... To je jedna vlastnost co mi na velmi velkej skupine ludi prekaza ... niekto im nieco povie a uz nemaju radi cloveka bez toho aby sa s nim stretli ...
diki za odpoved a este to doplnim: ona k nam chodievala zozaciatku. vsetko v pohode no len potom sa to stalo a bolo to..
ale inak v tomto mas pravdu. Ja som to aj mame vravel ze komu veri ci mne alebo jej.no len ona ma vzdy odbila ze to nepocula len od nej..viem ze je to klamstvo ale rozhovor with my mother to je ako ked lod narazi na utes. skuste este poradit.vdaka za vsetky odpovede
ale inak v tomto mas pravdu. Ja som to aj mame vravel ze komu veri ci mne alebo jej.no len ona ma vzdy odbila ze to nepocula len od nej..viem ze je to klamstvo ale rozhovor with my mother to je ako ked lod narazi na utes. skuste este poradit.vdaka za vsetky odpovede
-
audiotrack
VIP
jasne ze o tom vie.my nemame ziadne tajnosti..no zacalo sa to prejavovat ked som prisiel domov zo skolenia..strasne som sa s mamou pohadal, v kosi som mal roztrhane oznamko od frajerky to ma akoze fest nas*alo.a odvtedy vzdy p*cuje ked idem von, idem s nou na chatu a ked jej to chcem vysvetlit tak je to stale ten isty kolotoc..vid moj prispevok vyssie.
-
cORP.
Addict
tak jedine riesenie ,je* na nazor matky a pockaj kym casom vychladne , viem ze toto riesenie je divne ale tak co uzkoki250cross napísal:jasne ze o tom vie.my nemame ziadne tajnosti..no zacalo sa to prejavovat ked som prisiel domov zo skolenia..strasne som sa s mamou pohadal, v kosi som mal roztrhane oznamko od frajerky to ma akoze fest nas*alo.a odvtedy vzdy p*cuje ked idem von, idem s nou na chatu a ked jej to chcem vysvetlit tak je to stale ten isty kolotoc..vid moj prispevok vyssie.
a aku dlhu dobu rozumies pod slovom vychladne? lebo ona takto chladne uz pomaly 5-ty mesiac.. ta vecera fakt nieje dobry napad, este sa tam pobiju alebo co ja neviem..uz mi z toho j*becORP. napísal:tak jedine riesenie ,je* na nazor matky a pockaj kym casom vychladne , viem ze toto riesenie je divne ale tak co uz, inak ta vecera to nieje podla mna dobry napad ,
Ked vies co je spravne ,tak si za tym stoj. A ked to mama nevie a hlavne nechce pochopit potom je chyba na jej strane a Teba to nemusi trapit.
Proste si uz chlap a za svojimi rozhodnutiami si stoj ,mama musi pochopit ,ze synacik uz vyrastol. Ty jej vysvetli ako to vidis (hlavne vsetko v klude trebars v nedelu ,ked budete pozerat superstar
) a skus jej vysvetlit ,ze mas rad aj mamu aj frajerku a chces aby mala rada aj ona ju a ze Ti na tom zalezi. Ak je rozumna ,tak to pochopi.
Proste si uz chlap a za svojimi rozhodnutiami si stoj ,mama musi pochopit ,ze synacik uz vyrastol. Ty jej vysvetli ako to vidis (hlavne vsetko v klude trebars v nedelu ,ked budete pozerat superstar
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak potom je všetko na parádku, ak ešte išlo aj o tvoju frajerku tak mu to patrí.koki250cross napísal:Hughito: staci ti nahrada skody udanie na policii, a nakoniec skoncil v jarku pri ceste s vytuningovanym ksichtom a mocovym kupelom![]()
staci?