kocka vs. mama

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

kocka vs. mama

Príspevok od používateľa ccimo »

tak zacnem...pred 6 mesiacmi som sa dal dokopy s babou ktoru neskutocne lubim.boli nejake problemy s jej byvalym proste ziarlivy kkt a tak. dokopal mi blatniky na aute asi 4 mesiace dozadu.policia a tak sa to vyriesilo.jeho mama vtedy prisla k nam uhradit skodu a asi je posadnuta tym ze jeho synacika moja baba nechala, tak rodicom narozpravala blbe reci o nej ze aka je a tak ze je k.rva proste bludy..a problem je ten ze teraz ju moja mama neznasa aj napriek tomu ze sa jej to snazim vysvetlit ze ta p.ca klamala len preto aby sme sa rozisli, no ona to nejak nechce pochopit.sme spolu stastny a nechcem aby sa to skoncilo koli mojej mame. ale zas nechcem mat ani problemy doma:x co s tym? ja 19 ona 18 :oops:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Jednoduche riesenie ... Opytaj sa mamy, ze komu veri viac ? Ci tebe alebo klebetam nejakej zenskej ktorej svoj syn povedal nejaku svoju verziu pravdy ? A takzies sa jej opytaj ako moze odsudit cloveka bez toho aby ho poznala ... To je jedna vlastnost co mi na velmi velkej skupine ludi prekaza ... niekto im nieco povie a uz nemaju radi cloveka bez toho aby sa s nim stretli ...
ccimo
Star
Star

diki za odpoved a este to doplnim: ona k nam chodievala zozaciatku. vsetko v pohode no len potom sa to stalo a bolo to..
ale inak v tomto mas pravdu. Ja som to aj mame vravel ze komu veri ci mne alebo jej.no len ona ma vzdy odbila ze to nepocula len od nej..viem ze je to klamstvo ale rozhovor with my mother to je ako ked lod narazi na utes. skuste este poradit.vdaka za vsetky odpovede :new04:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

máš 19, si dospelý. Mame povedz že ju máš rád a slečnu zober von :)
Ak budete spolu dostatočne dlho, a prekonáte takéto problémy, uvidí že nie je kur*a
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mam taky pocit ze vsetky matky su take iste ,jedna tupa klebeta a su zadubene jak olovo , ako sa prejavuje to ze ju neznasa ? v com vas konkretne obmedzuje alebo dava to aj najavo tvojej priatelke ? ta o tom vsetko vlastne vie ci ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zober mamu aj holku na večeru, majte spolu príjemný večer, nech tvoja máti viac spozná tvoju nežnejšiu polovičku... uvidíš, zlepší sa to :) Držím palce
ccimo
Star
Star

jasne ze o tom vie.my nemame ziadne tajnosti..no zacalo sa to prejavovat ked som prisiel domov zo skolenia..strasne som sa s mamou pohadal, v kosi som mal roztrhane oznamko od frajerky to ma akoze fest nas*alo.a odvtedy vzdy p*cuje ked idem von, idem s nou na chatu a ked jej to chcem vysvetlit tak je to stale ten isty kolotoc..vid moj prispevok vyssie.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

koki250cross napísal:jasne ze o tom vie.my nemame ziadne tajnosti..no zacalo sa to prejavovat ked som prisiel domov zo skolenia..strasne som sa s mamou pohadal, v kosi som mal roztrhane oznamko od frajerky to ma akoze fest nas*alo.a odvtedy vzdy p*cuje ked idem von, idem s nou na chatu a ked jej to chcem vysvetlit tak je to stale ten isty kolotoc..vid moj prispevok vyssie.
tak jedine riesenie ,je* na nazor matky a pockaj kym casom vychladne , viem ze toto riesenie je divne ale tak co uz :D , inak ta vecera to nieje podla mna dobry napad , :wink:
ccimo
Star
Star

cORP. napísal:tak jedine riesenie ,je* na nazor matky a pockaj kym casom vychladne , viem ze toto riesenie je divne ale tak co uz :D , inak ta vecera to nieje podla mna dobry napad , :wink:
a aku dlhu dobu rozumies pod slovom vychladne? lebo ona takto chladne uz pomaly 5-ty mesiac.. ta vecera fakt nieje dobry napad, este sa tam pobiju alebo co ja neviem..uz mi z toho j*be :surrender:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mate uz dost rokov na to aby ste sami vedeli odhadnut ci je ten vztah pre vas prospesny alebo nie ,kazdopadne skus mame povedat ,mama zalezi ti na mojom stasti ? ona ti snad odpovie ze hej ,tak jej len dodaj ze s nou si stastny a nech to respektuje ,za vyskusanie nic nedas
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

nečital som prispevky nadomnou, ale už len logika stačí aby to každého napadlo...

Načo by jej synáčik rozkopal auto frajerovi svojej bývalej ktorá je k*rva? :lol: by mal byť ešte vdačny že sa jej zbavil, ne? :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nič iné ti nezostáva, len si to s mamou poriadne vysvetliť... Vždy sa to dá, len sa treba vyhnúť hádke a ty určite vieš čo mamu najviac vytáča, tak sa tomu vyhni aj keby to bolo ponižujúce. Dá sa to, ale nesnaž sa mať za každú cenu posledné slovo. Treba všetko s kludom.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Proste povedz mame ze ona vlastne ani nemusi vediet co ty s kym. A riad sa podla toho.
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Ked vies co je spravne ,tak si za tym stoj. A ked to mama nevie a hlavne nechce pochopit potom je chyba na jej strane a Teba to nemusi trapit.
Proste si uz chlap a za svojimi rozhodnutiami si stoj ,mama musi pochopit ,ze synacik uz vyrastol. Ty jej vysvetli ako to vidis (hlavne vsetko v klude trebars v nedelu ,ked budete pozerat superstar :P ) a skus jej vysvetlit ,ze mas rad aj mamu aj frajerku a chces aby mala rada aj ona ju a ze Ti na tom zalezi. Ak je rozumna ,tak to pochopi.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Veď to pochopte matky si vás iba bránia , veď ste ich synáčkovia :aasmile10:

Mamu si nevšimaj proste jej vždy povedz, že tvoju kočku maš rád a hotovo. Po čase to tvoju mamičku určite prejde :wink: . :smt057 :aasmile23:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Asi tak, proste kašli na ňu, aj keď je to tvrdo povedané, ale máš 19 a svoju pravdu, prečo by ti mal niekto kaziť vzťah ?

A tomu týpkovi by som za hento spravil niečo veľmi škaredé...
ccimo
Star
Star

Hughito: staci ti nahrada skody udanie na policii, a nakoniec skoncil v jarku pri ceste s vytuningovanym ksichtom a mocovym kupelom :D :D staci?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Len aby sa ti to ešte nevrátilo :idea: .
ccimo
Star
Star

urcite nie lebo dostal len to o co si koledoval...auto bola len jedna vec.dalsie veci ako terorizovanie mojej priatelky a take veci tu radsej nebudem rozvijat :!:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

koki250cross napísal:Hughito: staci ti nahrada skody udanie na policii, a nakoniec skoncil v jarku pri ceste s vytuningovanym ksichtom a mocovym kupelom :D :D staci?
Tak potom je všetko na parádku, ak ešte išlo aj o tvoju frajerku tak mu to patrí. :wink:
Napísať odpoveď