Kodovanie stranky HTML
Kodovanie stranky HTML
Mam jeden problem. Na stranke mam nastavene kodovanie windows-1250, ale nejdu mi tam makcene. Nemoze to byt tym, ze tam su same PHP scripty a v nich treba daco nastavit? V PHP sa vobec nevyznam. Je to tato stranka http://www.mystical-enemy.norunof.sk/
ako vidim tema je mrtva... mam podobny problem. mal som stranku na jednom hostingu a presunul som ju na svoj novy kupeny hosting. webhosting je stale od tej istej firmy, takze ziadne zmeny sa nedeju. subory som prestahoval lahko. nebol s nimi problem. stranku mam riesenu v kodovani windows-1250 a tiez som tak mal aj DB. DB som si exportoval a vytvoril som si povodne tabulky na novom hostingu. vsetko funguje, ale nejde diakritika. v phpmayadminovi je v polozke zotriedenie napisane cp1250_bin lebo v tom to aj vsetko robim, ale diakritika nic... kodovanie utf 8 neprichadza do uvahy. cela stranka a vsetko je riesene v 1250 a s utf 8 nemam ziadne skusenosti. ked som si dal prechadzat tabulku, tak tam bola diakritika vypisana pekne bez problemov... vsade kde sa dalo som nastavil kodovanie 1250 a nic 
edit: uz mi funguje ten system co chrono spominal inde. trosku upravene. dakujem moc
priopjenie do DB teraz u mna vyzera takto:
edit: uz mi funguje ten system co chrono spominal inde. trosku upravene. dakujem moc
priopjenie do DB teraz u mna vyzera takto:
Kód: Vybrať všetko
@reset($HTTP_POST_VARS);
while (@key($HTTP_POST_VARS)) {
$x=key($HTTP_POST_VARS);
$$x=current($HTTP_POST_VARS);
next($HTTP_POST_VARS);
}
$link = @mysql_pconnect($DB_SERVER,$DB_LOGIN, $DB_PASSWORD);
if (!$link) {
echo("<p align=center>");
echo("MySQL mimo prevadzky :-(");
echo("</p>");
exit();
}
MySQL_Select_DB($DB);
@mysql_query("SET CHARACTER SET 'cp1250'");
mam problem... pripajam sa do DB tym sposobom ako som pisal vyssie. v DB mam nastavene v "zotriedeni" cp1250_bin a nezapise mi nic do DB. skusal som aj cp1250_bin_general aj utf8 a nikdy mi nic nezapise. nenapise mi ani ziadnu chybu, len to proste nezapise. pls co s tyyyym?
edit : 800. prispevok
problem zazracne vyrieseny...
edit : 800. prispevok
problem zazracne vyrieseny...