Kolko mb za prezeranie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kolko mb za prezeranie

Príspevok od používateľa Romanko »

prosim vas nemate prehlad ze kolko asi presurfujem Mb keby som nic nestahoval a prezeral len stranky???
snad chapete..
dam priklad..nechcem taky net je to len priklad...
budem moc presurfovat 600mb kolko hodin mozem kazdy den surfovat?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Keď máš obmedzený dátový program, najlepšie by bolo, keby si si nainštaloval nejaký program na monitorovanie prenesených dát. Napríklad http://www.dumeter.com/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked mozes surfovat 600MB, tak mozes presurfovat 600MB a nie kolko hodin. Pytas sa na nieco na co sa neda odpovedat. Ale ak je to 600MB mesacne, tak je to brutalne malo, pretoze to na den vychadza 20MB a to je par stranok. Ked si vezmes, ze prides na stranku na ktorej su obrazky, animacie..., pozries si vacsi obrazok a 50MB denne spravis ani nevies ako.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

ja mam neobmedzeny aj datovo aj casovo..toto je len info ktore potrebujem...pytam sa preto ze volakedy ponukali net T-com a pisali tam ze napr 1gb vam vystaci na surfonie na kazdy den 4hod..tak preto sa pytam
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..toto je veľmi individuálna záležitosť.. vo veľkej miere závisi od využívania Internetu.. podľa mňa by to stačilo na každodenné prezretie nejakých spravodajských webov, skontrolovanie emailov.. a tot asi všetko.. už by sa tam asi ani nezmestilo prezeranie rôznych obrázkových galérií, občasné sledovanie streamovaného audia(rádia)/videa(tv), o sťahovaní záplat pre XP, Office a rôznych updatov pre antivir/antispyware a iných programov ani nevravím. ;)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ak by si vypol zobrazovanie obrázkov, flash... tak by to možno tie 4 hodiny denne vydržalo, ale aj to veľmi pochybujem (ibaže by si si stránku načítal a potom ju polhodinu iba čítal :) )
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

aby som pridal presnejsie cisla, teraz som cca hodinu na nete a cez firefox som preniesol cca 40mega(plus cca 5 mega v opere na dalsie fora.), moja denna davka webov, vacsina jeden dva kliknutia na dalsie stranky(nove clanky,novinky, diskusia).
upload cca 4mb.
isto, ze ty si asi menej narocny, takze pocitaj tych 20 mega za hodinu = malo obrazkovo/flashovo/video narocne stranky, ziadne tahanie, adblock na reklamy.
za stvrtok 100 mega.
za februar - 9dni - 780 mega
za januar - 3,5 giga
(cisto firefox. merane cez netlimiter 1,30, nebezi stale teda pocitajte plus 20 percent cca dat este)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ludia a neda sa to "stahovanie" nejak obmedzit, resp obabrat to tak, aby to nezaznamenavalo kazde natiahnutie stranky?
Velmi by ste mi tym pomohli lebo ja cez pracovne dni mozem preniest len 1024 MB. Za ostatne si platim.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pHysIQ napísal:Ludia a neda sa to "stahovanie" nejak obmedzit, resp obabrat to tak, aby to nezaznamenavalo kazde natiahnutie stranky?
nie, meria sa to na strane poskytovatela, teda to "neobabres". jedina moznost je tahat menej dat - to sa da roznymi kompresnymi proxy, obmedzenim kvality obrazkov, nacitavanim prvkov na stranke az po kliknuti na ne(firefox extension) a pod.
Napísať odpoveď