kompetentni - myslite ze je lepsie doverovat programom central brain identifier a everest,ktore ukazuju rovnaku teplotu, alebo msi corecenter,ktory ukazuje priemerne o 5-6 stupnov viac...
ROKI49 napísal:tak to by som chcel vidiet ako uchladis BOXom Prescotta na 45 stupnov......
Mozem hodit screen ale teray som mal problemy s pametamy tak som musel reklamovat a bezim na zalozaku...
Mozno sobotu hodim screene mne sa to zdalo byt tiez malo na prescotta,pri searchovani na internete mava okolo tych 35-41}ked stahuje| pri hrach od 42-48 maximalne po 3d marku mz ukazoval 54...
Mam hardcano od thermaltaku to ukazuje o +/- 1stupen rovnako ako MSI corecell a podobne aj bios
ROKI49 napísal:Moj tatko ma ten isty procak a ukazuje mu v CoreCell idle 24 stupnov a v izbe je pri tom 25.....takze cidlam MSI neverim.
Ok...ja ti ukazem potom este bios a hardcano Ako ja sa nehadam ze moj procik ma 40 stupnov ja som v tom lama,a kedze netaktim tak mi je jedno kolko mam stupnov...
ROKI49 napísal:Moj tatko ma ten isty procak a ukazuje mu v CoreCell idle 24 stupnov a v izbe je pri tom 25.....takze cidlam MSI neverim.
Tak v tomto istom mam problem aj ja! Myslim si, ze to ma byt naopak. Lebo tam ukazuje:
CPU Temp
Sys Temp
a hodnota pre CPU Temp je podla mna hodnota pre Sys Temp a hodnota Sys Tempu je hodonota pre CPU Temp... vtedy by to mohlo davat zmysel, teda ze moj procesor ma tym padom 37 C a vo vnutri skrine je 24 C co zhruba zodpoveda izbovej teplote. Teraz mam v izbe tak 20-22 C, pretoze je zima a momentalne sa dajako nekuri, tak tu zijem pri pocitaci pod perinou