Heh, určite.Dreamer napísal: 06 júl 2023, 17:56 Myslite si, ze keby toto niekto zdielal v nejakej proruskej fb skupine, ak by zvolil vhodny nazov, ze by to zdielali dalej, ako dokaz, ze sankcie proti Rusku nefunguju, ze Rubel "stupa"?
347595346_568331648842563_4647809156740572022_n.jpg
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Kto neovlada elementarnu matematiku, tak to nepochopi. Niekomu povies, ze pred rokom dostal za 1 eur iba 60 rublov a dnes dostane az 100, waaaa 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Este bude tento trend chvilku pokracovat a mem tu vysneny zlaty rubel 
-
harrison314
Hardcore addict
Mame pokracovanie dobrodruha, co siel do Ruska na nafukovacke, lebo v EU nie je sloboda slova a neda sa tu slobodne tvorit umenie:
https://dennikn.sk/3466309/kosican-ktor ... l-do-kosa/
https://www.startitup.sk/neludske-podmi ... v-denniku/
Už som to postoval do témy o vojne na Ukrajine.harrison314 napísal: 11 júl 2023, 8:00 Mame pokracovanie dobrodruha, co siel do Ruska na nafukovacke, lebo v EU nie je sloboda slova a neda sa tu slobodne tvorit umenie:
Takže taký klasický prípad skrachovaného človeka, bezďák s exekúciami, bez rodiny len s mamičkou, ale má o sebe presvedčenie, že je geniálny skladateľ a filozof, ale nedokáže sa presadiť a za to môžu samozrejme iní...zlé média, ktoré nechcú hrať jeho skladby, lebo je hetero a propagujú len LGBT. No a ten pocit menejcennosti a toho, že mu svet niečo dlhuje, rastie a rastie...až človek jedného dňa pláva s kolesom do Ruska, kde očakáva, že tam z neho padnú na riť
Irónia je, že po tom výlete, môže teraz z toho vyťažiť. Chodiť do médii porozprávať o svojom výlete do Ruska, do diskusii, vydať knihu a niečo na tom zarobiť. Dostane sa mu pozornosti, po ktorej tak dlho túžil.
Ale predpokladám, že z toho zase nič nebude a nič na tom nezarobí. Aj keď dnešná doba podobným bizardným ľuďom praje a dávame im priveľký priestor v médiach.
-
harrison314
Hardcore addict
Inac zageistroval som, ze v dezolatskych skupinach sa postupne rozbieha boj proti elektromobilite.
Ja som zaregistroval, ako sa mal český prezident vyhrážať Čaputovej, že nás Češi obsadia, keď vyhrá "pán Fico". To pán Fico je v uvodzovkách, lebo to je citácia z toho príspevku a je jasné, koho ten magor volí.
Ale asi nezachytil, že medzinárodným vojskám NATO u nás už nešéfujú Češi, ale Španieli.
Takže teraz to bude dosť bizár, keď začnú vymýšlať hlúposti o Španieloch, s ktorými nič nemáme, ani sme nemali a asi 90% Španielov ani netuší, kde Slovensko je.
Takže teraz to bude dosť bizár, keď začnú vymýšlať hlúposti o Španieloch, s ktorými nič nemáme, ani sme nemali a asi 90% Španielov ani netuší, kde Slovensko je.
-
harrison314
Hardcore addict
Hej to som tiez zachtil.
Lenze ak by tito ludia boli konzistni, tak by s toho obvinili Fica
kedze teraz za kazdu vojnu obvinuju caputovu a sucasnu liberalnu vladu. Ale vieme, ze tito ludia konzisteni nie su.
Lenze ak by tito ludia boli konzistni, tak by s toho obvinili Fica
Ak si mam vybrať krajinu sposobujucu zabor, tak preferujem Rakúsko
Česko meh, sú aj lepší susedia
Česko meh, sú aj lepší susedia
-
harrison314
Hardcore addict
Ono ja by som povedal (podla odporucanej twitter bubliny), ze v cesku su na tom tiez len o kusok lepsie ako u nas tiez maju Babisa, Okamuru, krestanskych fanatikov a dezolatov.
No ja trocha sledujem cesku scenu, hlavne teda politicku a su na tom radovo lepsie nez my.
prosím nedávaj Česko na rovnakú úroveň ako tento kreténistan, rozdiel v počte idiotov je značný, viz napr.
https://www.globsec.org/what-we-do/pres ... C2eB20F-uA
https://www.globsec.org/what-we-do/pres ... C2eB20F-uA
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som nevravel, ze Cesko je na tom rovnako, ale to, ze je na tom len o kusok lepsie, lebo plno krajin v okoli je na tom lepsie.
Podla mna je na tom Cesko neporovnatelne lepsie, spominam si na prieskum podpory Putina PO zaciatku vojny na Ukrajine - na Slovensku 24%, v Cesku 4%, to mi nepride "len o kusok lepsie".
Podobne to bolo v dalsich prieskumoch, aj spominanom Globsec, mam obrazky vysledkov.
- 25% Slovakov povazuje Rusko za strategickeho partnera
- 27% Slovakov vnima Putina pozitivne, este viac ako po zaciatku vojnu
- Oplati sa pomahat Ukrajine? Cesko asi 80%, Slovensko pod 50%
- Kto nesie zodpovednost za vojnu na Ukrajine? Podla Slovakov: Rusko 40%, Ukrajina 17%, Zapad 34%, podla Cechov Rusko 71%, Ukrajina 8%, Zapad 15%
To su aj nasobne ine cisla na Slovensku a v Cesku.
Okrem toho, co sa tyka priamo konspiracii, Slovensko je v niektorych parametroch na tom najhorsie nie ina v Europe, ale aj na svete, mozno to uz bolo v tejto teme.
Sme zmanipulovaný národ, konšpiračný index je u nás rekordný
Tu je aj porovnanie Slovenska a Ceska, je tam aj ta podpora Putina, ktoru som spominal:
52 % Slovákov verí, že svet riadia tajné elity (prieskum)
Dovera ku konspiraciam v Cesku 30%, na Slovensku 54%, skoro dvojnasobok.
EDIT: Este dnesny prieskum, Smer nad 20%, OLANO a SASKA mimo parlamentu, tiez dosledok konspiracii a propagandy.
Podobne to bolo v dalsich prieskumoch, aj spominanom Globsec, mam obrazky vysledkov.
- 25% Slovakov povazuje Rusko za strategickeho partnera
- 27% Slovakov vnima Putina pozitivne, este viac ako po zaciatku vojnu
- Oplati sa pomahat Ukrajine? Cesko asi 80%, Slovensko pod 50%
- Kto nesie zodpovednost za vojnu na Ukrajine? Podla Slovakov: Rusko 40%, Ukrajina 17%, Zapad 34%, podla Cechov Rusko 71%, Ukrajina 8%, Zapad 15%
To su aj nasobne ine cisla na Slovensku a v Cesku.
Okrem toho, co sa tyka priamo konspiracii, Slovensko je v niektorych parametroch na tom najhorsie nie ina v Europe, ale aj na svete, mozno to uz bolo v tejto teme.
Sme zmanipulovaný národ, konšpiračný index je u nás rekordný
Tu je aj porovnanie Slovenska a Ceska, je tam aj ta podpora Putina, ktoru som spominal:
52 % Slovákov verí, že svet riadia tajné elity (prieskum)
Dovera ku konspiraciam v Cesku 30%, na Slovensku 54%, skoro dvojnasobok.
EDIT: Este dnesny prieskum, Smer nad 20%, OLANO a SASKA mimo parlamentu, tiez dosledok konspiracii a propagandy.
Dreamer to správne zhrnul tieto čisté fakty. SR odlúčenie od CR velmi uškodilo v každej oblasti. Chcem ta poprosiť viac sa zapájaj do diskusii. 
Prieskum je ale čistý fake, v mojom meste nikdy za 32 rokov odkedy žijem, nebol robený prieskum preferencii strán.
Jediný správny a snád aj nefalšovaný a neskorumpovaný prieskum budu volby 2023. Len sa velmi obávam výsledku vdaka voličom.
Prieskum je ale čistý fake, v mojom meste nikdy za 32 rokov odkedy žijem, nebol robený prieskum preferencii strán.
Jediný správny a snád aj nefalšovaný a neskorumpovaný prieskum budu volby 2023. Len sa velmi obávam výsledku vdaka voličom.
Na relatívne presný prieskum stačí 1000 odpovedí, že práve TEBA sa nikto nepýtal vôbec nevadí 
Ak sa chceš zúčastňovať prieskumov, stačí sa prihlásiť do medianu
Za predpokladu, že nie si štatisticky priemerný, tak ta zaradia vcelku rýchlo
Ak sa chceš zúčastňovať prieskumov, stačí sa prihlásiť do medianu
Za predpokladu, že nie si štatisticky priemerný, tak ta zaradia vcelku rýchlo
-
harrison314
Hardcore addict
Uznavam, cisla vravia jasne - mate pravdu.
beardie - Tu vobec nejde o to, ci sa mna niekto pýtal či nie. O sebe som nepísal, písal som toto.
" Prieskum je ale čistý fake, v mojom meste nikdy za 32 rokov odkedy žijem, nebol robený prieskum preferencii strán."
Tak kedže sa po meste pohybujem vidím kto robí prieskumy a kto pýta zbierku na charitu, kto je jehovista, kto robí nábor do firiem, atd.
Ale fajn tak vravíš že sa tie prieskumy robia cez median a pokial nie som štatisticky priemerný tak by ma zaradili do prieskumu.
Konieckoncov minulé volby ukazali že prieskumy na 1000 ludoch na týždennej báze nemajú žiadnu záruku výsledku aj priamo vo volbách.
Este k tomu čo písal Dreamer. Tie čísla porovnaní SR a CR by boli pre SR ešte ovela horšie, ak by malo SR rovnaký počet obyvatelov ako CR.
" Prieskum je ale čistý fake, v mojom meste nikdy za 32 rokov odkedy žijem, nebol robený prieskum preferencii strán."
Tak kedže sa po meste pohybujem vidím kto robí prieskumy a kto pýta zbierku na charitu, kto je jehovista, kto robí nábor do firiem, atd.
Ale fajn tak vravíš že sa tie prieskumy robia cez median a pokial nie som štatisticky priemerný tak by ma zaradili do prieskumu.
Konieckoncov minulé volby ukazali že prieskumy na 1000 ludoch na týždennej báze nemajú žiadnu záruku výsledku aj priamo vo volbách.
Este k tomu čo písal Dreamer. Tie čísla porovnaní SR a CR by boli pre SR ešte ovela horšie, ak by malo SR rovnaký počet obyvatelov ako CR.
anyway, napadlo ti, že sa prieskumy možu robiť telefonicky? Čiže kľudne aj ľudia z tvojho mesta za 32 rokov už mohli odpovedať v prieskumoch.
Máš pravdu nenapadlo mi to, uznávam moja chyba.
Popravde som si myslel, že sa tie prieskumy robia stále písomnou formou ako ked sa spisujú petície.
Popravde som si myslel, že sa tie prieskumy robia stále písomnou formou ako ked sa spisujú petície.