Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
ked uz sme pri anti-vax, keby si vedel kolko odbornych autorit sa o to zaujima a radi by o tom diskutovali verejne v mediach, ale nedostavaju priestor, skus sa popytat lekarov ako funguje odmenovaci system, farma priemysel, nasledne napojenie na media. atd.
dobre, cize inak povedane, si za manipulaciu, cenzuru, podobne ako to robia elity sveta, obama, putin, krajiny ako cina, udajne aj bielorusko atd.. tak ?
dobre, cize inak povedane, si za manipulaciu, cenzuru, podobne ako to robia elity sveta, obama, putin, krajiny ako cina, udajne aj bielorusko atd.. tak ?
Ano. Zabil si klinec po hlavicke. Tym, ze som proti nove svetovemu poriadku - idiokracii som za cenzuru. Mas moj neskonaly obdiv.
Podla mna by mali osoby trpiace paranoidnymi bludmi dostavat sucit a lekarsku starostlivost, nie priestor v mediach.
Vyzierac a Hlina su zvrhle v tom, ze z chorych ludi robia prorokov a nabozenskych vodcov.
Podla mna by mali osoby trpiace paranoidnymi bludmi dostavat sucit a lekarsku starostlivost, nie priestor v mediach.
Vyzierac a Hlina su zvrhle v tom, ze z chorych ludi robia prorokov a nabozenskych vodcov.
vyborne, ja mozem povedat o tebe, ze si paranoidny. cize s tebou nie je o com diskutovat. vsetko prekrutis tam kde ti to vyhovuje, chcem ta poprosit ak nemas k tomu racionalne a argumentacne nieco povedat, radsej nereaguj, lebo fakt sa strapnujes.
To samozrejme mozes. Len ci je to objektivne, to neviem. Na mna nikto nesype chemikalie z kondenzacnych ciar, nikto mi nepodava otravu vo vakcine, ani nic podobne 
Ku anti-vax. Ak by bola pravda, co odporcovia tvrdia aspon z casti, tak by som bol jednym z prvych deti vo Federacii, ktore by nedostali ockovanie. Lebo ked lekar odmietne predpisovat nadmerne ATB, aj ked mu farma lobby ponuka polovacky v Afrike a ine bonusy asi tazko bude ockovat deti ortutou.
Ku anti-vax. Ak by bola pravda, co odporcovia tvrdia aspon z casti, tak by som bol jednym z prvych deti vo Federacii, ktore by nedostali ockovanie. Lebo ked lekar odmietne predpisovat nadmerne ATB, aj ked mu farma lobby ponuka polovacky v Afrike a ine bonusy asi tazko bude ockovat deti ortutou.
Samozrejme to nemozes vediet, je to len otazka dovery, niekto veri v boha, niekto v konspiraciach.
V niektorych krajinach je ockovanie dobrovolne
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=co ... 0:okovanie
http://www.slobodavockovani.sk/news/kde ... a-povinne/
dal by si svoje deti zaockovat ?
V niektorych krajinach je ockovanie dobrovolne
Ano dal. Prave pre vyssie napisane.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sory ze reagujem neskoro, ale nemal som cas.butthead napísal:V niektorych krajinach je ockovanie dobrovolne
Takze poriadku, k tomu 2+2=4 a klamenim na skolach/odbornikmi - keby klamaliv prirodnych vedach (od matematiky, cez biologiu az po nebesku mechaniku), tak by ti vetcina pristrojov v domacnosti negungovala. Su skonstrovane na zaklade tichto vedmosti.
K anti-vax a aleternativnej medicine, kedysi som mal s nimi chut debatovat a presviedcat, no teraz mam chut zobrat velku lopatu a buchat po hlave pokial s nich tie blbe napady nevypadnu.
Vies preco si nechcu odbornici sanut za jeden stol z hlavnymi predsatvitelmi anti-vax? Pretoze seriozny vedec vie povedat neviem, alebo sa vyjadi v pravdepodobnosti, no henty pseodovedci maju na vseto odpoved, nerobi im problem bas sciense ani si dokazy vymslat. Skus si predstavit ako sa asi reaguje na vymsleny dokaz? Okrem toho je to len hra na city a pridavnie konspiracii.
Na druhej strane tam neni o com diskutovat, vaxiny funguju a robia to co maju so zanedbatelnym promile vaznych vedlajsich ucinkov a je jedno ci ich predavaju vesmirne jastery alebo dedko z himalii.
Ina diskusia by bola o dobrovolnosti ockovania
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2014, 20:40)
PS: nehovoriac o tom, ze hlavni predstavitelia anti-vax hnutia (Filo, Elekova, Strunecka,....) maju na tom postaveny biznis.
to 2+2=4 je pre ilustraciu a to, ze je za tym nieco zlozitejsie ako to chapeme my, takze si to nepochopil, ale nevadi.
co sa tyka klamstiev, o com by sa dost dalo polemizovat je dejepis, kedze historiu pisu najma vitazi, podobne politologia, medicinske vedy, atd.. pristroje a domacnosti su len cisto konzumna zalezitost, co clovek extra k zivotu nepotrebuje, papate mekaca, pijete kokakolu ?
co sa tyka anti-vax, skus sa opytat viacerych lekarov co si o tom myslia, vela odbornikov by o tom radi diskutovali, nehovorim o Filo a spol. lebo ano, tam tazko hladat odbornikov. vacsina lekarov musi drzat hubu a krok, aby boli schopni splacat uvery. su vynimky co sa neboja otvorit hubu, len na to zase potrebujes media aby sa to zverejnilo a taky jedinci ako kubo alebo ty heri su tvrdohlavi a alternativne media odmietaju cisto zo zasady, pritom ako hojko.com patri do tej skupiny a je to prakticky prve alternativum co som objavil.
na biznise je postaveny aj farma priemysel, takze tento argument pada
co sa tyka klamstiev, o com by sa dost dalo polemizovat je dejepis, kedze historiu pisu najma vitazi, podobne politologia, medicinske vedy, atd.. pristroje a domacnosti su len cisto konzumna zalezitost, co clovek extra k zivotu nepotrebuje, papate mekaca, pijete kokakolu ?
co sa tyka anti-vax, skus sa opytat viacerych lekarov co si o tom myslia, vela odbornikov by o tom radi diskutovali, nehovorim o Filo a spol. lebo ano, tam tazko hladat odbornikov. vacsina lekarov musi drzat hubu a krok, aby boli schopni splacat uvery. su vynimky co sa neboja otvorit hubu, len na to zase potrebujes media aby sa to zverejnilo a taky jedinci ako kubo alebo ty heri su tvrdohlavi a alternativne media odmietaju cisto zo zasady, pritom ako hojko.com patri do tej skupiny a je to prakticky prve alternativum co som objavil.
na biznise je postaveny aj farma priemysel, takze tento argument pada
-
harrison314
Hardcore addict
Ja to chapem, ale to ze tomu nechpes ty alebo ja neznamena ze je to konspiraciabutthead napísal:to 2+2=4 je pre ilustraciu a to, ze je za tym nieco zlozitejsie ako to chapeme my, takze si to nepochopil, ale nevadi.
Dejepis je sam o sebe dost fadny a neurcity, ale ten ma vobec netrapi, pozor medicina vychadza z biologie a je pod velkym drobnohladom.butthead napísal:co sa tyka klamstiev, o com by sa dost dalo polemizovat je dejepis, kedze historiu pisu najma vitazi, podobne politologia, medicinske vedy, atd.. pristroje a domacnosti su len cisto konzumna zalezitost, co clovek extra k zivotu nepotrebuje, papate mekaca, pijete kokakolu ?
Mas mobil, pocitac? Vies kolko mudrich hlav v priebehu dejin prisli svojimi vedomostami any mohli tieto vynalezy vzniknut? vies kolko zlozitej mateiky je za tym?
Napriklad to, ze GPS funguje potvrdenim teorie relativity. Aj hojko funguje len vdaka mateatike, a keby len jeden s tych milionov poznatkov nahradis zmanipulovanym alebo klamstvom, tak by ti nefungovalo takmer nic, respektyve ludsvo by tie pristroje nebolo schopne zostrojit.
Ta diskusia jestvuje, ale vedu ju odbornici (vakcinacny kongres/konferencia), napriklad bolo zrusene ockovanie proti tuberkuloze. Tam sa prehodnocuje co kedy a ako ockovat a ako to bude nejlepsie, z hladiska globalnej epidemiologickej situacie. takze by mal niekde byt pristupny zbornik, kde su vsteky prispeky, diskusia aj zavery. Len ruku na srdce, ked 3 zo 4 slov su odborne terminy, kolko ludi by sa na to pozealo v TV?, kolko by tomu aspon trochu rozumely?butthead napísal:co sa tyka anti-vax, skus sa opytat viacerych lekarov co si o tom myslia, vela odbornikov by o tom radi diskutovali, nehovorim o Filo a spol. lebo ano, tam tazko hladat odbornikov. vacsina lekarov musi drzat hubu a krok, aby boli schopni splacat uvery. su vynimky co sa neboja otvorit hubu, len na to zase potrebujes media aby sa to zverejnilo a taky jedinci ako kubo alebo ty heri su tvrdohlavi a alternativne media odmietaju cisto zo zasady, pritom ako hojko.com patri do tej skupiny a je to prakticky prve alternativum co som objavil.
Nie kazdy lekar je odbornik na ockovanie.
nepada, len naznacujem ze to nerobia pre dobro ludstva, ale pre svoju penazenku, a je to v priamom rozpre s tim co hlasajubutthead napísal:na biznise je postaveny aj farma priemysel, takze tento argument pada
butthead napísal:taky jedinci ako kubo alebo ty heri su tvrdohlavi a alternativne media odmietaju cisto zo zasady, pritom ako hojko.com patri do tej skupiny a je to prakticky prve alternativum co som objavil.
Mne staci naznak demagogie, biasov, hranie na city, alebo jedina chyba a uz clanok nie je pre mna doverihodny (ako zalezi v com).
Cokolvek, nech je to akekolvek bombasticke tvrdenie, bez adekvatnych dokazov ma rovnaku hodnotu ako rozpravkova knizka. Uvazuj o tom.
hari
no vidis, cize co sa tyka dejepisu sa vies chytiti jedine suvislosti, napr. padli dvojicky, ale to ze padla aj tretia budova o tom sa moc nehovori a ani nebude, to ze mam kolegov architektov a tiez maju obrovske pochybnosti co sa tyka pravdivosti oficialnej verzie.. cize na zaklade toho si myslim, ze oficialna verzia je konspiracia a teraz deti na skolach sa budu ucit samariny aky su teroristi zli a americania dobri, len preto aby zafixovali doveru voci zapadnej politike.. dalej nehovoriac o umelo vytvorenych zamienkach na znicenie suverenit krajin ako iran, libia atd... potom tu mame miliony utecencov v EU a bordel/protesty, ze niesu dostatocne socialne zvyhodneni, najma prave z tychto rozvratenych krajin. musime si aj uvedomit, ze nech je v krajinach diktatura aka je ci zla alebo dobra, zadrziava ludi doma, teraz ten problem ma RF s ukrajincami.
pozor medicina vychadza z biologie a je pod velkym drobnohladom -> no s tymto nesuhlasim, pretoze prave tito su pod dobrohladom najma korporacii, ktore ich produkty predavaju
nepada, len naznacujem ze to nerobia pre dobro ludstva, ale pre svoju penazenku, a je to v priamom rozpre s tim co hlasaju -> dobre, skusme situaciu obratit, anti-vax je zakazany, ty chces aby sa zaviedol a su na to dostatocne argumenty, chces mi povedat, ze by si dokazal financovat vsetky naklady s tym spojene. dalsia vec, urcite v tom niesu nejake horibilne sumy ako v konvencnej medicine. vsetko potrebuje sponzorov, s tym mam osobne skusenosti.
Cokolvek, nech je to akekolvek bombasticke tvrdenie, bez adekvatnych dokazov ma rovnaku hodnotu ako rozpravkova knizka. Uvazuj o tom. -> co je/nie je bombasticke, to ani neviem na zaklade coho si mam tvrdit. definuj mi dokaz, v dnesnej dobe sa da jednoducho vykonstruovat a podstate s tebou suhlasim. konspiracie mozu byt kludne vymyslene aj elitiou platenymi ludmi, prave za tymto ucelom, zdiskreditovat vsetky informacie, ktore nevysli z mainstreamu a oznacit ich za konspiracie (chemtr.?ufo?atd), no a dostavame sa ku koncu kolotoca ze aj toto ma byt konspiracia
pozeravas doktora hausa ?
no vidis, cize co sa tyka dejepisu sa vies chytiti jedine suvislosti, napr. padli dvojicky, ale to ze padla aj tretia budova o tom sa moc nehovori a ani nebude, to ze mam kolegov architektov a tiez maju obrovske pochybnosti co sa tyka pravdivosti oficialnej verzie.. cize na zaklade toho si myslim, ze oficialna verzia je konspiracia a teraz deti na skolach sa budu ucit samariny aky su teroristi zli a americania dobri, len preto aby zafixovali doveru voci zapadnej politike.. dalej nehovoriac o umelo vytvorenych zamienkach na znicenie suverenit krajin ako iran, libia atd... potom tu mame miliony utecencov v EU a bordel/protesty, ze niesu dostatocne socialne zvyhodneni, najma prave z tychto rozvratenych krajin. musime si aj uvedomit, ze nech je v krajinach diktatura aka je ci zla alebo dobra, zadrziava ludi doma, teraz ten problem ma RF s ukrajincami.
pozor medicina vychadza z biologie a je pod velkym drobnohladom -> no s tymto nesuhlasim, pretoze prave tito su pod dobrohladom najma korporacii, ktore ich produkty predavaju
nepada, len naznacujem ze to nerobia pre dobro ludstva, ale pre svoju penazenku, a je to v priamom rozpre s tim co hlasaju -> dobre, skusme situaciu obratit, anti-vax je zakazany, ty chces aby sa zaviedol a su na to dostatocne argumenty, chces mi povedat, ze by si dokazal financovat vsetky naklady s tym spojene. dalsia vec, urcite v tom niesu nejake horibilne sumy ako v konvencnej medicine. vsetko potrebuje sponzorov, s tym mam osobne skusenosti.
Cokolvek, nech je to akekolvek bombasticke tvrdenie, bez adekvatnych dokazov ma rovnaku hodnotu ako rozpravkova knizka. Uvazuj o tom. -> co je/nie je bombasticke, to ani neviem na zaklade coho si mam tvrdit. definuj mi dokaz, v dnesnej dobe sa da jednoducho vykonstruovat a podstate s tebou suhlasim. konspiracie mozu byt kludne vymyslene aj elitiou platenymi ludmi, prave za tymto ucelom, zdiskreditovat vsetky informacie, ktore nevysli z mainstreamu a oznacit ich za konspiracie (chemtr.?ufo?atd), no a dostavame sa ku koncu kolotoca ze aj toto ma byt konspiracia
pozeravas doktora hausa ?
WTC7? Nebyt Ducha doby pred 8 rokmi, tak ani nevies ze bola. Ale videl si ten divny zlepenec (aj ja a miliony dalsich) a slepo mu veris. Korporacie vladnuce svetu a s nimi vsetko (anti-vax, chemtrails...) s tym spojene sa opiera len o Ducha. Ale on sam je podvrh ako Protokoly Sionskych mudrcov.
Podla mna je jedina konspiracia prave Duch. Niekto potreboval zohavit US este viac ako ich Bush sprotivil vojnami.
Podla mna je jedina konspiracia prave Duch. Niekto potreboval zohavit US este viac ako ich Bush sprotivil vojnami.
US sa zohavali uz velice davno este pred Bushovou administrativou a to pokusmi na ludoch a roznymi tajnymi projektami napr.
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
-
harrison314
Hardcore addict
No stale nevidim dovod verit, tym co nemaju pre svoje tvrdenia ziadne dokazy.butthead napísal:no vidis, cize co sa tyka dejepisu sa vies chytiti jedine suvislosti, napr. padli dvojicky, ale to ze padla aj tretia budova o tom sa moc nehovori a ani nebude, to ze mam kolegov architektov a tiez maju obrovske pochybnosti co sa tyka pravdivosti oficialnej verzie.. cize na zaklade toho si myslim, ze oficialna verzia je konspiracia a teraz deti na skolach sa budu ucit samariny aky su teroristi zli a americania dobri, len preto aby zafixovali doveru voci zapadnej politike.. dalej nehovoriac o umelo vytvorenych zamienkach na znicenie suverenit krajin ako iran, libia atd... potom tu mame miliony utecencov v EU a bordel/protesty, ze niesu dostatocne socialne zvyhodneni, najma prave z tychto rozvratenych krajin. musime si aj uvedomit, ze nech je v krajinach diktatura aka je ci zla alebo dobra, zadrziava ludi doma, teraz ten problem ma RF s ukrajincami.
Ale jestvuje daco take ako konkurencby boj. Ntvrdim, ze nikto nikdy nepodvadzal, ale neobavam sa toho, ze by ma farmapriemsel chcel zabit.butthead napísal:pozor medicina vychadza z biologie a je pod velkym drobnohladom -> no s tymto nesuhlasim, pretoze prave tito su pod dobrohladom najma korporacii, ktore ich produkty predavaju
Ja by som anti-vax nezakazal, ved mame slobodu slova, len chcem aby za svoje ciny niesli zodpovednost. Na SR mame pravne vakuum v tomto smere, takisto aj v alternativnej medicine.butthead napísal:dobre, skusme situaciu obratit, anti-vax je zakazany, ty chces aby sa zaviedol a su na to dostatocne argumenty, chces mi povedat, ze by si dokazal financovat vsetky naklady s tym spojene. dalsia vec, urcite v tom niesu nejake horibilne sumy ako v konvencnej medicine. vsetko potrebuje sponzorov, s tym mam osobne skusenosti.
Uz si videl ceny, za hodinovu konzultaciu a za kolko predvaju cistu vodu/cukor?
http://www.zradielko.sk/2014/02/ako-sa- ... de-o-zisk/
http://personal.tucna.net/medicina-a-al ... u-financi/
Co ak si sam podplateny aby si tu konspiroval?butthead napísal:Cokolvek, nech je to akekolvek bombasticke tvrdenie, bez adekvatnych dokazov ma rovnaku hodnotu ako rozpravkova knizka. Uvazuj o tom. -> co je/nie je bombasticke, to ani neviem na zaklade coho si mam tvrdit. definuj mi dokaz, v dnesnej dobe sa da jednoducho vykonstruovat a podstate s tebou suhlasim. konspiracie mozu byt kludne vymyslene aj elitiou platenymi ludmi, prave za tymto ucelom, zdiskreditovat vsetky informacie, ktore nevysli z mainstreamu a oznacit ich za konspiracie (chemtr.?ufo?atd), no a dostavame sa ku koncu kolotoca ze aj toto ma byt konspiracia
Dokaz - "všeobecne: zdôvodnenie/zistenie pravdivosti alebo prostriedok tohto zdôvodnenia/zistenia", to co to konkretne ma byt zalezi co sa dokazuje.
Na strednej som ho pozeraval, vtedy som ho zralbutthead napísal:pozeravas doktora hausa ?
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2014, 14:56)
zdroj o konspiraciach a zdrojoch
http://zbyhnev.com/2014/08/08/atlas-dem ... se-ovcani/
wha'?Korag napísal:US sa zohavali uz velice davno este pred Bushovou administrativou a to pokusmi na ludoch a roznymi tajnymi projektami napr.
v tom case experimentovala s drogami a kontrolov mysle kazda vlada. vratane CSSR
a kontrola mysle? aj ta vysla vedy Vychodu krasne. presvedcit stovky milionov ludi, ze Zapadniari pozeru ich deti a chcu ich zotrocit bol vydareny experiment.
ku anti-vax
ked sa tato spekulacia rozoberie na drobne, je postavena uplne opacne. lebo ked pripustime, ze svet kontroluju korporacie, tak nedava zmysel, preto by farma priemysel vrazdil male deti. ved tomu by malo ist o to, aby sa clovek dozil co najvaci. lebo po detskej vyzive a ockovani zacne potrebovat vitaminy na imunitu, ATB na nadchy od korucpnych doktorov, potom pojde clovek na skolu a bude potrebovat produkty na podporu mozgu, daku tu antikoncepciu, potom neskor zase naopak vitaminy pre tehotne, alebo cviciacich, v starobe-chorobe prasky na zakladne prezitie... takze PRECO by si farmafirmy zabili zakaznikov? a zakaznikov sesterskym spolocnostiam v jednom
No stale nevidim dovod verit, tym co nemaju pre svoje tvrdenia ziadne dokazy.
v akej forme ocakavas dokazy ? vsak napr. k tym dvojickam sa vyjadrilo tisicky architektov a statikov, vratane mojich kolegov... zrazu to co studovali architekturu a pod. uz nie je to co sa poklada za doveryhodne ?
co sa tyka anti-vax, kde som pisal o umrtiach ? odvratena stranka ockovania je zhorsenie imunity, ja len vo svojom okoli pocuvam ako su decka neustale chore, o alergiach ani nehovoriac, to nikdy nebyvalo.
dalej co sa tyka farmabiznisu, tebe sa nezda divne, ze prides lekarovi, pozre ti za jazyk a hned mas na papiery predpisane ATB ? alebo niekoho nieco boli tak ma predpisane lieky proti bolesti alebo na tlak ? vsak to su len dosledky nejakych pricin, ktore sa musia liecit.
v akej forme ocakavas dokazy ? vsak napr. k tym dvojickam sa vyjadrilo tisicky architektov a statikov, vratane mojich kolegov... zrazu to co studovali architekturu a pod. uz nie je to co sa poklada za doveryhodne ?
co sa tyka anti-vax, kde som pisal o umrtiach ? odvratena stranka ockovania je zhorsenie imunity, ja len vo svojom okoli pocuvam ako su decka neustale chore, o alergiach ani nehovoriac, to nikdy nebyvalo.
dalej co sa tyka farmabiznisu, tebe sa nezda divne, ze prides lekarovi, pozre ti za jazyk a hned mas na papiery predpisane ATB ? alebo niekoho nieco boli tak ma predpisane lieky proti bolesti alebo na tlak ? vsak to su len dosledky nejakych pricin, ktore sa musia liecit.
mal by si zmenit lekara, moj to nikdy nerobil
to netvrdim o svojom, u toho som nebol ani nepamatam. tym som myslel vseobecne a cest vynimkam.
to "vseobecne" mi teraz dufam nejak podlozis
ake mas dokazy ty na WTC7, chemtrail a anti-vax? 
a ano, zmen lekara. ja ku praktickemu nechodim. nemam objektivnu pricinu. na chripku si viem paracetamol kupit aj sam. a ten zabera aj na migreny.
ATB som bral 2x - ako prevenciu po pohryzeni psom a potom na zapal pluc. moj predosly lekar predpisoval ATB len ked to bolo treba. ale to som pisal vyssie.
a ano, zmen lekara. ja ku praktickemu nechodim. nemam objektivnu pricinu. na chripku si viem paracetamol kupit aj sam. a ten zabera aj na migreny.
ja som sa pytal prvy, v akej forme ocakavas dokazy ?
no keby sa takto ku svojmu zdraviu postavil kazdy, tak svet by inak vyzeral
no keby sa takto ku svojmu zdraviu postavil kazdy, tak svet by inak vyzeral