Kontrola cudzieho PC

Informácie o software, ankety...
xXxdrakexXx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Kontrola cudzieho PC

Príspevok od používateľa xXxdrakexXx »

Keby som chcel teoreticky niekomu "skontrolovať" PC, poštu, a čo robieva na PC, tak čo je na to najlepšie? Prosím pomôžte!:)
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Kontrola cudzieho PC

Príspevok od používateľa Forsaken »

Tu niesi vo filme.

Software máš tu: Hlídací Pes: http://www.novosoft.cz/popis.htm.
xXxdrakexXx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Vieš ale toto je asi na môj vlastný PC...nie? A ja by som potreboval niečo na cudzí(nemám k nemu osobný pristup)
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forsaken »

ako už som spomínal, život nieje film, preto to čo si myslíš nieje také jednoduché ako to vyzerá.

keď k pc nemáš osobný prístup, existuje niekoľko malých programov, ktoré je možné dostať do pc aj sieťov, využíva sa na to exploit network driveru na SP2, jediné čo potrebuješ je vedieť ip adresu.

treba mať základné vedomosti o sieťach a o ich zabezpečení, pretože nejako ten program potrebuješ do pc dostať.

keďže si nenapísal o aký OS sa jedná ani ďalšie podrobnosti ťažko ti poradiť, ale už len z formulácie tvojej otázky je mi jasné, že by si to pravdepodobne nezvládol, preto radšej porozmýšľaj o inom riešení svojho problému.
xXxdrakexXx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

máš pravdu..asi by som to nezvládol...ale aj tak ďakujem za radu:)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Forsaken: mozem sa spytat co take robi ? mal si nejake skusenosti stym programom ? pretoze raz som mal a neviem vobec ako to fungovalo a skor virusy sa mi nazbierali
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

jedoducho povedane. expoilt je program alebo subor prikazov, ktore zneuzivaju nejaku chybu systemu, firewallu, prehliadaca atd. na to aby sa dostali do systemu a spustili v nom nejaky dalsi kod alebo vykonali vo vseobecnosti nejaku cinnost na napadnutom pocitaci. ak si sa hral na script kid tak sa nedivim, ze si dostal virus. prave exploit-aciu vyuziva mnoho virusov aby sa dostali do systemu.
Napísať odpoveď