Kopírovanie linku
Kopírovanie linku
Je povolené ked si pre kopírujem link pre download suboru a okopírujem ho na svoj web?
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopírovanie linku
Ak si si nahodu nevsimol tak toto nieje warez forum tak enviem co tu chces kopcit. Ale inak to je riadne svinstvo ked neikomu kradnes linky a budes ich vydavat za svoje na svojom webeku8ac napísal:Je povolené ked si pre kopírujem link pre download suboru a okopírujem ho na svoj web?
Myslim že ani ne lebo väčšinou uploadujú preto že za to majú peniaze.A tým že ja okopírujem ich linky budú mať viac stiahnuťí.
A stále potrebujem odpoved či je to legálne ale či s toho nemôžem niečo mať.
-
Hulkm
Professional
Ci nebudes mat problemy z toho ze budes nelegalne pouzivat linky na nelegalny sofware??? A ked uz tak to spar trochu poctivejsie a napis aspon tomu autorovi ci ich mozes kopcit. Tiez myslim ze zle zaradena temaku8ac napísal:Myslim že ani ne lebo väčšinou uploadujú preto že za to majú peniaze.A tým že ja okopírujem ich linky budú mať viac stiahnuťí.
nie nic stoho nebudes mat samotne stahovanie je nelegalne cize tie linky kopci ale osobne by som sa spytal alebo uploadoval same a nie vela znich neni platena ale zapaja sa do sutazi a premium ucty a podobne...
Len ja to potrebujem pre web a preto ich necem uploadovať ja lebo väčšinou vydržia súbory na servery asi 60 dní od posledného stiahnutia a ono to chvilu bude trvať kým sa mi ten web rozbehne tak preto som cel okopírovať linky ktoré sú na forach a stahujú sa a vydržia. Takže tak.
niekto si nepraje vynasanie svojich linkov na ine weby a preto mu napis SS a opytaj sa ho-budes mat istotu,ze mu to nevadi (nemalo by mu to ani vadit,kedze nazbiera body/kredity-vdaka tebe).......a aj keby si sa ho neopytal-kto zisti,ze si to neuploadoval ty? Ak ten dotycny od ktoreho zoberies linky nema v rare nejaku svoju poznavaciu znacku tak to nezisti 
-
uplink
VIP
Pokiaľ nie je u autora downloadu napísané že si vyslovene nepraje kopírovanie svojich odkazov a uploadov, tak to je úplne v pohode. A mať z toho nikdy nič nebudeš.