vsetky dnesne filmy su vo formate 16:9 teda maju 2 cierne pasy hore aj dole a aj na sirokouhlych telkach ako je moja mi to ubera dost z obrazu a obraz sa mi zda byt maly. neviete poradit nejaky program na zvacsenie obrazu bez toho aby bol obraz rozmazany alebo nejak neprirodzene roztiahnuty ?
hmm... dost nemozne nemyslis ??
predsa len ked ho roztiahnes na vysku tak bud sa aj kraje roztiahnu a tym padom neuvidis celu sirku obrazu alebo sa roztiahne len vyska a dlzka bude normalna ale tym padom bude cele video stiahnute.. (uzke)
dat sa to dá. otazka znie, ci tolko roboty stoji za to? program co to zvlada sa vola dr. divx. musis ale film prekonvertovat do divx, nasledne menovanym programom odstranit cierne pruhy, zvacsit rozlisenie videa a prekonvertovat s5 na dvd. a kazdy film? hmm
krija napísal:dat sa to dá. otazka znie, ci tolko roboty stoji za to? program co to zvlada sa vola dr. divx. musis ale film prekonvertovat do divx, nasledne menovanym programom odstranit cierne pruhy, zvacsit rozlisenie videa a prekonvertovat s5 na dvd. a kazdy film? hmm
ani neni treba do DivX... ono staci aj ked je v Xvide.. akurat Dr. divX urobi z toho jedine DivX
akurat ze to cele trva pekne dlho..
takto ja doma DVDcka skoro ani nemam ja mam skoro vsetky filmy Divx-y taze toto nebude problem. avsak ja tam v tom dr. divixovi neviem najst kde sa tie pruhy odstranuju