Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Koronavirus: 2019-nCoV

Príspevok od používateľa harrison314 »

konyk87 napísal: 28 okt 2020, 9:52 Zvlastne, ze toto oznacenie pouzivaju vzdy ludia, ktori zdielaju tie iste clanky, pouzivaju tie iste (100x vyvratene) argumenty, ktore im vtlkol do hlavy ten isty clovek, volia tu istu stranu, casto su fanusikmi alternativnej gramatiky a nosia zelene tricka. Proste jednoliate stado oviec :smt006
Neurazaj ovecky, su to uzitocne zvieratka, co nam davaju vlnu a pomohaju obhospodarovat krajinu.
RebeI napísal: 28 okt 2020, 9:57 Ďakujem za krásne vyjadrenie k článku a k videu . Klasicky na hojku riešiť omáčky ale nikdy nie k tomu hlavnému .
Keby chces vyjadrenie, tak napises otazku. Linka na naznamejsi bludweb, kde by clovek neveril ani keby napisu, ze trava je zelena, nie je otazka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako sa tu niekto registruje, aby tu siril linky z Badatela, tak je to hodne tak banu. Zda sa, ze ty (rebel) aj Kotleba uz mate cip v hlave.
RebeI
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa RebeI »

jackb napísal: 28 okt 2020, 10:01 ziadny clanok si ale nedal. len odkaz na najtupejsi bludweb ohrozujuci zivoty ludi. hlavne, ze vies co je "klasicke na hojku" ked si registroval pred polhodinou. vraj "rebel", len zdielaci bot, ktory robi to tisicky inych. to je teda rebelia.
a keby ku tebe nehovoril Kocner (si nebetycny ...) vedel by si, ze ovca robia beee alebo baaa. meee robit koza, ale je mimo schopnosti tvojho vnimania
Vravim klasické hojko vaše denníky n, sme a podobne sračky tu veselo postujete a iné už je zle. Stačí to otvoriť a je tam aj video kde ma poslanec príhovor :) ... Vy ste ovce ktoré mekaju :D :D

Autoeditácia príspevku po 1 min 57 sek:
Kotlebu mám v pi*i :D ja to navel co len zneužíva situáciu, samozrejme tupci na hojku všetko čo nie je s mainstream media automaticky kotlebovec, robíte to isté čo oni len ste protipolny extrém :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stale nerozumies, ze ovce robia bee a kozy mee?
RebeI
Light Expert
Light Expert

Nasadiť nahubky, zabarikádovat sa v bunkri a v strachu čakajte čo vám zas mediálna masirka naserviruje :)) smrtiaci vírus s o
0,31% úmrtnosťou podľa who.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Rebel keby tak dobre vies co je tu na hojku, tak by si vedel, ze hento bolo davno vyvratene v tejto teme, najdi si to.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 10:19 Vravim klasické hojko vaše denníky n, sme a podobne sračky tu veselo postujete a iné už je zle. Stačí to otvoriť a je tam aj video kde ma poslanec príhovor :) ... Vy ste ovce ktoré mekaju :D :D

Autoeditácia príspevku po 1 min 57 sek:
Kotlebu mám v pi*i :D ja to navel co len zneužíva situáciu, samozrejme tupci na hojku všetko čo nie je s mainstream media automaticky kotlebovec, robíte to isté čo oni len ste protipolny extrém :)
ja som to otvoril. pop-up, ze stitna zlaza sa lieci zutim byliniek. najvacsi hormonalny organ, zutim byliniek ako ziveratko. ten tvor, ktory to pisal nebol na stredoskolskej biologii.
Takze stale ziadny zlanok, ziadny zdroj
A preco sem lozis, ked sme zli anitfasisti proti tvojmu kotlebickovi?
RebeI
Light Expert
Light Expert

Vravim hojko ako celok za posledné roky, nie v blízkej dobe. A hľadať si nič nebudem pretože zatiaľ tu nikto nepovedal nič proti videu kanadského poslanca ani tejto štúdie, ktorú vydala sama who :) ja neviem čo ešte chcete.

Autoeditácia príspevku po 7 min 34 sek:
jackb napísal: 28 okt 2020, 10:29 ja som to otvoril. pop-up, ze stitna zlaza sa lieci zutim byliniek. najvacsi hormonalny organ, zutim byliniek ako ziveratko. ten tvor, ktory to pisal nebol na stredoskolskej biologii.
Takze stale ziadny zlanok, ziadny zdroj
A preco sem lozis, ked sme zli anitfasisti proti tvojmu kotlebickovi?
Nechápeš ty Tupá hlavička že ja s kotlebom nemám nič? Kedy pochopíte že nezrat všetko čo vám media podporované západom natlcu do hlavičky neznamená byť nacek :)
Video je tu stačili 2 kliky https://www.bitchute.com/video/YGRRMH0fzcjv/
jackb
Redeemer
Redeemer

ale video "kanadskeho poslanca" je to iste ako skrekot tvojho Mazureka. neznamena nic. a hlavne, ziadne video na tom linku nehra. je tam link na dake stahovanie a pop-up na medicke hluposti. neexistuje dovod byt na tej stanke ani o sekundu viac.
studiu nevydala WHO, len ju napisal jediny clovek pod jej hlavickou. takze zase nic.

rozdiel medzi mediami, na ktore tu vulgarne nadavas je v tom, ze si zdroje overuju a nehladaju senzaciu a "videa poslancov" sa prehravaju bez toho, aby ich bolo nutne stiahnut z webu tretej strany. a tiez kym nieco siris, zisti si ako vyskum a publikovanie jeho vysledkov funguje vo svete.

stavim sa, ze v marci si prvy bral z Lidlu po palete toaletaku, muky a ryze, lebo si bol vyklapeny z virusu.

ale si nacek, ved ako zvieratko opakujes co ti kolebicko a mazurecik opakuju. oni tiez nieco skriekaju o mediach zapadu a vystupuju v mediach platenych z Ruska. a Rusko na "ne-virus" urobili "prvu vakcinu" a aj napriek nej ma teraz prisny lockdown. ty zapadne medium.

a nie dakujem, ked pozeram video, kliknem na prehrat a nestahujem do PC z tretej strany. takze stale nic nemas len hrube urazky. snad rychlo dostanes ban.

a musis byt poriadne jednoduchy, ked "kanadsky poslanec" - vas nackov je Kanada komunistcka krajina, tak preco im veris? - je daky pseudoyoutuber hovoriaci o dakom tupom filme. hlavne, ze datel napisal :D a my sme tu hospodarske zvierata.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 10:24 smrtiaci vírus s o 0,31% úmrtnosťou podľa who.
chyba ti akekolvek chapanie suvislosti, roovnako ako vsetkym tupelam tvojho stada.
1. umieraju ludia, ktori mohli bez problemov zit este vela rokov
2. nejde len o tych, co zomru, ale aj o tych, ktorym zostanu trvale nasledky
3. hrozba nie je len covid ale aj pridruzene pretazenie zdravotnictva, ktore moze stat este viac zivotov
RebeI
Light Expert
Light Expert

Rusko je rovnako zapletené do tohto globálneho zotrocenia tak isto. Akurát zvrátený západ je krok pred ním. No ho opäť si sa nevyjadril k dokumentu len blaboly prečo to nepozerať a tak ďalej. Prázdne frázy.

Kotlebicko je nacek zvrátený využívajúci túto situáciu, no pre mňa neviem čo je teraz horšie, politici platení západom a elitou alebo sedlák Kotleba ktorý len využíva túto nešťastnú situáciu vo svoj prospech :)

Čo kde ti sťahuje? Si na mesačný? To video sa dá pozerať live :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Aha, takze uz aj Rusko dostali zidojastere? Ale my sme zierata a ty si ten inteligentny.
Ziadny dokument si nedal. Nesplna to podmienky, aby to bol dokument a mohol byt pouzity ako zdroj. Je to blog takeho cloveka na webe WHO. Preto je irelevenatny.
Ja len viem, preco sa vyjadrujes a zidelas to iste co "sedlka Kotleba", ked ti je tak ukradnuty a nie si nackek.
Som na tyzdenny. Neda sa, dal si link na stahovanie videa o takom tupom filme pre velmi nenarocne publikum od divneho youtubera, ktoreho vlastne nikto nesleduje. take prevratne info v angline ale 40 tisic stiahnuti? dost trapnucke. ale snad si tomu zapadniarskemu replitlianovi zarobil z reklam.
RebeI
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal: 28 okt 2020, 10:50 chyba ti akekolvek chapanie suvislosti, roovnako ako vsetkym tupelam tvojho stada.
1. umieraju ludia, ktori mohli bez problemov zit este vela rokov
2. nejde len o tych, co zomru, ale aj o tych, ktorym zostanu trvale nasledky
3. hrozba nie je len covid ale aj pridruzene pretazenie zdravotnictva, ktore moze stat este viac zivotov
Hm tupelo si tak ty nezmyselné uzatváranie ekonomiky, obmedzeniu slobody, a doslova likvidačné podmienky pre bežných ludi, keď za chvilku bude polovica národa nemať kde bývať, čo žrať možno pochopíte že 0,3 0,2% úmrtnosť je ešte slabý odvar toho čo prinesú tieto opatrenia. A potom budú plné psychiatrie, bezdomovcov, ľudia budú páchať samovraždy ale to bude trochu väčšie číslo ako pár desiatok stoviek mŕtvych na covid.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 10:39 Vravim hojko ako celok za posledné roky, nie v blízkej dobe. A hľadať si nič nebudem pretože zatiaľ tu nikto nepovedal nič proti videu kanadského poslanca ani tejto štúdie, ktorú vydala sama who :) ja neviem čo ešte chcete.

Nechápeš ty Tupá hlavička že ja s kotlebom nemám nič? Kedy pochopíte že nezrat všetko čo vám media podporované západom natlcu do hlavičky neznamená byť nacek :)
Video je tu stačili 2 kliky https://www.bitchute.com/video/YGRRMH0fzcjv/
Chápem, že keď má niekto PhD. z virológie na Vysokej škole života, tak je pre neho záhada, ako "zmanipulované elity" rozumej skutoční vedci, dokázali predpovedať nárast počtu ochorení covid19 a približne počty chorých/mŕtvych na ďalší mesiac. Všetci čelíme rovnakej situácii, ale nie všetci máme rovnakú úroveň kognitívnych schopností. A keď má niekto IQ 70 a vyštudoval epidemiológiu na facebooku, tak jasné, že so svojimi kognitívnymi schopnosťami príde k záveru, že toto je celé podvod a nejakí "ONI" sa museli dopredu dohodnúť a celé to je nejaký riadený plán...

K tým ďalším sračkám v článku sa ani nemá cenu vyjadrovať. Bádateľ aj hlavné správy podobné hlúposti vycucané z prsta šíria denne. Podľa ich zaručených správ "z anonymného zdroja a tajných uniknutých informácii" sa s dolárom už aspoň 5 rokov nemalo obchodovať, lebo ho nahradil rubel. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

RebeI napísal: 28 okt 2020, 11:03 Hm tupelo si tak ty nezmyselné uzatváranie ekonomiky, obmedzeniu slobody, a doslova likvidačné podmienky pre bežných ludi, keď za chvilku bude polovica národa nemať kde bývať, čo žrať možno pochopíte že 0,3 0,2% úmrtnosť je ešte slabý odvar toho čo prinesú tieto opatrenia. A potom budú plné psychiatrie, bezdomovcov, ľudia budú páchať samovraždy ale to bude trochu väčšie číslo ako pár desiatok stoviek mŕtvych na covid.
a uvedomujes si, ze tie optrenia su preto, ze ludia ako ty prenasaju virus bez priznakov, zomieraju ludia a medicky personal musi byt v karantene? takze za hladujucich, bez domovoa, na psychiatrii mozes len ty, lebo roznasa virus. keby si robil co vedci hovoria, ze mas robit, pouzival zdravy rozum a nebol by si "rebel" tak kde na to naozaj nie je miesto, nemusel byt druha vlna a vsetci by boli fajn. nie. ty musis verit hlupostiam, riadit sa nimi a sirit virus, kvoli ktoremu su opatrenia.
RebeI
Light Expert
Light Expert

jackb napísal: 28 okt 2020, 10:58 Aha, takze uz aj Rusko dostali zidojastere? Ale my sme zierata a ty si ten inteligentny.
Ziadny dokument si nedal. Nesplna to podmienky, aby to bol dokument a mohol byt pouzity ako zdroj. Je to blog takeho cloveka na webe WHO. Preto je irelevenatny.
Ja len viem, preco sa vyjadrujes a zidelas to iste co "sedlka Kotleba", ked ti je tak ukradnuty a nie si nackek.
Som na tyzdenny. Neda sa, dal si link na stahovanie videa o takom tupom filme pre velmi nenarocne publikum od divneho youtubera, ktoreho vlastne nikto nesleduje. take prevratne info v angline ale 40 tisic stiahnuti? dost trapnucke. ale snad si tomu zapadniarskemu replitlianovi zarobil z reklam.
Neviem čo si ty za svetový kaliber keď video v linku nikomu nič nesťahuje, púšti sa hneď po kliknutí len tebe to nejde.
Áno všetko je irelevantne, len vas US denim n alebo haščáková sme je relevantná :) ťažko keď niekto má obmedzený pohľad na svet z vašich pro západných médií. Tak nech zdieľam hocičo , som rád že aspoň niekto ukazuje ľuďom pravdu aj keď je to bohužiaľ nacek. To skôr ale ukazuje ako táto spoločnosť klesla.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 11:03 Hm tupelo si tak ty nezmyselné uzatváranie ekonomiky, obmedzeniu slobody, a doslova likvidačné podmienky pre bežných ludi, keď za chvilku bude polovica národa nemať kde bývať, čo žrať možno pochopíte že 0,3 0,2% úmrtnosť je ešte slabý odvar toho čo prinesú tieto opatrenia. A potom budú plné psychiatrie, bezdomovcov, ľudia budú páchať samovraždy ale to bude trochu väčšie číslo ako pár desiatok stoviek mŕtvych na covid.
Musis chapat, ze na hojko chodia ludia, ktorych sa tato "kriza" vobec nedotkla.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 11:14niekto ukazuje ľuďom pravdu
on neukazuje pravdu, len komentuje z kontextu vytrhnute vyjadrenia
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Áno, je to veľmi smutné, že pandémia má aj ekonomické dopady. Chápeš ale, že mŕtvi a chorí ľudia nechodia do práce? Podľa teba sú USA, kde sa na opatrenia a lockdowny vykašlali, v dobre ekonomickej kondícii? Však je to najviac zasiahnutá západná krajina aj po pandemickej aj ekonomickej stránke.

O psychologických dôsledkoch stresu my psychológovia asi niečo vieme. Preto sme už na jar pre verejnosť vydávali manuály a rady, ako sa v tejto situácii správať a dodržovať psychohygienu.
jackb
Redeemer
Redeemer

RebeI napísal: 28 okt 2020, 11:14 len vas US denim n alebo haščáková sme je relevantná
prvej casti nerozumiem, odporucam napisat cez autocorrect, lebo si za este vacsie hospodarske zvieratko.
sme je relevatne, lebo s jeho novinarmi hovoria odbornici. badatel zdiela youtubera, ktory nepouziva ziadne zdroje.

aby si ukazal, ako sa to nerobi, zdielal si tweet na "studiu", ktora ma 10 stran a je formatovana tak, ze by to nepreslo ani ako seminarka na zapadnej skole, nie to este praca "vyskumnika na stanforde". takze stale ziadny zdroj na to, ze virus nie je a opatrenia nie su potrebne a ziadna "prauda".
Napísať odpoveď