beardie, uz som to tu pisal skor: to, ze si doktor, neznamena, ze si po precitani par clankov aj doktor medicny. takze ja priznam, ze tomu nerozumiem, mozes pokojne aj ty a nemusis nas "obohacovat" lzami z noviniek, ktore "lžou jak když tiskne".
ako moze podanie mRNA sposobit, ze "imunitny system vyvori privela protilatok", ked ockovany nema v sebe virus viac nez polroka? vidis tam logiku a dokaznie toho, ako imunita funguje? lebo ta vytvara protilatky, ked je pritomne ohrozenie, teda virus. preco by za normalnych okolnosti mala vytvorit tak vela protilatok, ze ockovanemu ublizia?
a este tvoja oblubena tema: mladi sa nemaju ockovat, vsetko sa musi otvorit hned ako zacnu pocty mrtvych klesat, lebo inak to zabija ekonomiku
https://www.independent.co.uk/news/busi ... 89235.html
tak ja som si na dovolenke chcel nakupit. a neboli na pulte ani chlieb, ani zelenina. lebo mladi su chori, izolovani, nema kto nalozit nakladiak, previez, vylozit v obchode. lebo v imaginariu doktora beardieho pracuju chori ludi a neda si povedat, ze v realite nie. tesim vyuctovanie toho, kolko to stalo. urcite viac ako dve davky vakciny pre osobu.