KOSS - sluchatka
KOSS - sluchatka
ktore sluchatko by som si mal kupit ked chcem paradne dokonaly zwuk??? ja by som bol za nejake KOSS no newiem presne ake a newiem ani kde by sa dali kupit( po nete ) poradi niekto ???
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mam PORTA aj SPORTA pro, Porta Pro mi vyhovuje viac. Rozdiel je len v dizajne lebo parametrami su rovnake....
tusim na Slovensku tuto znacku riesi firma BIS Audio, daval som si u nich SPORTY opravovat lebo som si na nich omylom stupil
a uz su ako nove a bez kecov
skus si ceknut ich stranku snad tam najdes nejake uzitocne info, rozhodne tam najdes prehlad shopov....
tusim na Slovensku tuto znacku riesi firma BIS Audio, daval som si u nich SPORTY opravovat lebo som si na nich omylom stupil
skus si ceknut ich stranku snad tam najdes nejake uzitocne info, rozhodne tam najdes prehlad shopov....
-
t0m4s3
Admin
z takych sluchatok nikdy nedostanes poriadny zvuk, pokial nie si ochotny investovat tisicelow-rider napísal:ale ja by som chcel take male(ako su napr. pribalene k mp3 playerom)
kokozs,ze 499 dolarov.t0m4s3 napísal:z takych sluchatok nikdy nedostanes poriadny zvuk, pokial nie si ochotny investovat tisice
btw.Preco nekusit nejake tie Sennheisery ?
-
t0m4s3
Admin
pretoze do sluchatka ktore sa ma zmestit do ucha, sa neda namontovat kvalitny menic, ktory bude mat ake take basy. Maximalne vysky a celkovy zvuk bude hnusny. Shure sluchatka maju dokonca menice dva, proste je to high-end.Sajmon napísal:kokozs,ze 499 dolarov.
btw.Preco nekusit nejake tie Sennheisery ?
-
p4ra
Redeemer
Spickove sluchatka pouzivane v profesionalnych studiach, svetovymi DJmi atd. - overena kvalita.
The MV1 Professional Studio Stereophone
su paradne lenze urcite nestoja 20 korun , a na MT by to bolo blbe mat...ktore su spomedzi tych malickych najlepsie ???p4ra napísal:Spickove sluchatka pouzivane v profesionalnych studiach, svetovymi DJmi atd. - overena kvalita.
-
t0m4s3
Admin
low-rider napísal:ale ja by som chcel take male(ako su napr. pribalene k mp3 playerom)
ucime sa citat...p4ra napísal:Spickove sluchatka pouzivane v profesionalnych studiach, svetovymi DJmi atd. - overena kvalita.