kostým

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
patrioot
Light Expert
Light Expert

kostým

Príspevok od používateľa patrioot »

cavte mam zaujem o tento kostym http://buyharrypottercostumes.com/adult ... stume.html a chcel by som sa spytat ci nepoznate na slovensk u alebo cesku alebo niekde v okoli slovenska obchod alebo strranku dke ho zozenem lebo neviem ci sa da do europy doviezt ak poznate pls hodte mi to sem diky moc
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Empatik »

To na slovensku asi ťažko nájdeš , v Amerike + nejakých EU štátoch máš kopu takýchto kostýmov (sám som si nejaký objednával , síce to boli len tričká,nohavice) zaplatil som cez kredit-ku a dôjde ti to na SLOVENSKO v pohode ... Len predsa musíš mať tu kredit-ku .
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

skus masky.sk
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no skus anglicko a nemecko odtial by to nemal byt problem pripadne daco v rakusku este kuknut
ja setrim na toto
http://www.buystarwarscostumes.com/dart ... entic.html
patrioot
Light Expert
Light Expert

Runes napísal:no skus anglicko a nemecko odtial by to nemal byt problem pripadne daco v rakusku este kuknut
ja setrim na toto
http://www.buystarwarscostumes.com/dart ... entic.html
nice je to pesckove trošku drahe ale peckove a je mi jedno kto sa nam smeje ja si kupim co chcem a kedy chcem nie ??

ale k veci a nemas nejake stranky anglicke alebo nemecke...lebo ja to nachadzam len z ameriky

a tie masky.sk je dobra stranka paradne kostymy su tam ale nenasiel som ho

lol dokonca teraz som to pozeral na www.buyharrypottercostumes.com a stoji 41 eur a s postovnym na slovensko sto bude 87 tak ako to je dost

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2009, 23:23 )
no co nikto nič ?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ono na vaderovi sa nikto smiat nebude :-) ako HP je haluz vec ale SW je dlhorocny fenomen a Darth Vader je svojim sposobom mega velka celebrita a kazdy by ho chcel mat doma :-D BTW henten kostym je drahy ale koli tomu ze je to oreginal certifikovana replika z filmu :-)

jop tak ma napada ked si vies zohnat tu masku s toho tvojho kostymu tak si najdi v tvojom okoli daku sermiarsku skupinu a tam ti daka kostimerka urcite henten habit spravi a bude to kvalitnejsie a na mieru ;-)
patrioot
Light Expert
Light Expert

to neee ja chcem original ten deluxe on stoji 42 euri ale kukal som z dovozm z ameriky a dokoipy by to bolo 90 tolko este nemam musim nasetrit a pret osa vas pytam ci nemate lacejsi dovoz od niekal a SW je pecka ja ho mam tiez rad ja to chcem hlavne na tocenie fan filmov ten kostym
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jou tak ma napada sak nemas dakoho kto je teraz v a merike ??? ti to donese zadara :-) btw skus hladat comics a podobne skomoleniny s pridavkom shop napr v rakusku bolo daco take comixshop ci co to
patrioot
Light Expert
Light Expert

hmmmm nemam nikoho v amerike.....skoda ale dufam ze to najdem sice tera predavam xbox tak budem mat dost penazi aj na dovoz :) ale aj tak by bodlo niekde z europy
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

huh a ces dotoho tolko vrazit ???? :-/ skus radsej variant vyroby
patrioot
Light Expert
Light Expert

jaajha......ja chcem original to iste mozem aj ja povedat preco si ten vaderov kostym nevyrbois chapes ?? ja chcem original nie padelek :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chmulo skus spravit vaderov oblek tam je strasne vela plastu ale henten habit ti spravi fakt bars ktora kostimerka mimo toho ze si porovnaj kvalitu vadera a hentoho smrtozruta ci co to je :-) jedine co je tazke na techniku su tie rukavi
patrioot
Light Expert
Light Expert

tu nejde o to co je zlozitejsie ale o princip ja nebudem mat dobry poci z toho ked budem vedet ze to neni original a ze to robila volaka krajcirka obycajna ja chcem original chapes ?
KaptMichal
King
King

Re: kostým

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Runes, nasetril si uz na DV kostym? Ak ho kupis niekedy a nerozmyslel si si to, tak daj vediet. Lebo na forach sa docitam kadeco, ze to nieje bohvieco atd... Dík.
Napísať odpoveď