Kreslo ku pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Bouchac
Novice
Novice

Kreslo ku pc

Príspevok od používateľa Bouchac »

Potreboval by som poradiť kancelárske kreslo ku PC. Ide mi hlavne o jeho výdrž pr. Aby po dvoch mesiacoch sa nezošúpala koža alebo niečo nepokazilo. Môj rozpočet je 70€. Farba mi je ukradnutá a taktiež či bude kožené alebo klasické. Tescu a baumaxu neverím.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kreslo ku pc

Príspevok od používateľa audiotrack »

Najprv si pozri ako sa pohybujú ceny, lebo za rozpočet 70€ ti iné ako tesco a baumax ani neostáva. Kvalitnejšie kancelárske kreslá idú od 100€ vyššie a to ešte stále nie sme na kožených. Tie kľudne nad 200€
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som kupoval pred rokmi kreslo, je to Sigma SDL 05 CPC, je to kancelarske kreslo s vysokou opierkou na hlavu, laktove opierky, koza..., cena bola v Metre okolo 2000-3000 korun, nepamatam si to presne. Ked dam Google, tak mi nic take zial nenajde. Myslim si, ze aj za 70 eur by sa mohlo nieco zaujimave najst.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale on chce kvalitné. To tvoje stálo 200-300€ a nie 70. Ja som kupoval nejaké za 50-60 z aska či z kade a po niekoľkých mesiacoch začalo vrzgať a zadrhávať koliečka. Nejaké sa dajú aj na nete nájsť čo aj solídne vyzerajú, no neviem či za niečo stoja. Ak má jediný požiadavok na výdrž a je mu jedno ako vyzerá, tak by mal svoj rozpočet trošku navýšiť
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

3000 korun nie je 200 eur :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sorry, zle som pozrel :) Tak 100€
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

V IKEA majú také obyčajné buď biele alebo čierne, sice nieje kožené, ale mám ho už niečo vyše 2 roky a je stále v pohode...stálao okolo 50eur
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tiež by sa mi hodila nejaké. Nepotrebujem vysoké kožené kreslo s opierkami. Stačí mi aby bolo hnedé nevŕzgalo a dalo sa na tom sedieť (toto čo mám teraz už je staré a nedrží stále rovnakú výšku). Len nech je kvalitné a aj vydrží. Cena tiež okolo 50 až 70€.
Ak sa nič nenájde si budem šetriť a používať zatiaľ toto.
rocketter23
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rocketter23 »

za 70 euro kreslo? ja som mal uz 2 v tej cene cca prve kozene myslim ze z metra alebo co to bolo koza sa mi zlupala mozno po 2-3 mesiacoch uplne doslova sa roztrhala potom som mal iba obycajne to cele vrzgalo po pol roku sa zlomilo operadlo :D a teraz zaciatkom roka som kupil nejake kozene priblizne za 180-200 euro nepamatam presne v obchode s nabytkom a stolickami a drzi vsetko koza sa nethra ani nic nevrzga. Za 70 euro by som kupil mozno stolicku a mas istotu ze sa ti nic nebude supat ani vrzgat ;o)
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ja som kupoval v Kike. Pod 70 mas toto:
http://www.kika.com/sk/katalog/m/obyvac ... /mallorca/
Vseobecne sa mi pacil vyber a ceny kresiel viac v Kike ako v Ikey.
Ale najlepsie urobis ak pojdes osobne a tie kresla si vyskusas (viacere obchody).
Pre mna bolo dolezite aby to bola koza/kozenka, malo to hojdaciu mechaniku a opierku na hlavu.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Koza mi je v lete neprijemna .... ak chcem sediet od pol pasa hore vyzleceny (ako teraz vo velkych horucavach) tak sa len lepim. mne osobne je prijemnejsie latkove ako kozenne. a tie lacnejsie kozenne sa popraskaju a osupu ako bolo vyssie spomenute.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

ja mam kreslo k PC obycajne nie je v kozi, ma latkovy potah mam ho viac nez 5 rokov stalo 1 000,-SK. Boli k tomu aj laktove opierky, no vtedy som spravil chybu ze som ich nechcel, otec ich vratil s5 do obchodu s tym ze mal nejaku poukazku v hodnote 150,-SK, a teraz by sa mi tie opierky velmi zisli ale uz to necham tak... Teraz myslim ze kupis kvalitne kreslo aj za menej ako 70€.
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa shadow1310 »

ludia ja vas nechapem, naco chcete kozenne ci kozenkove kresla, len sa vam na tom bude zadok parit. to spominane z IKEA som mal, v lete to bolo bozie utrpenie, po dvoch rokoch sa mi zacal trhat potah na sedacej casti, vrele vam mozem doporucit toto:

Kód: Vybrať všetko

http://www.zlacnene.sk/detail/kancelarske-kreslo-pixis-487851/

sice textilne, ale odolne vzdusne, anatomicke, nastavitelne opierky (vyska i smer), nastavitelna opierka hlavy (vyska i smer), nastavitelny sklon operadla (skoro sa v nom da lezat) + operadlo sa moze neustale naklanat s pouzivatelom (nastavenie tuhosti) + nastavenie opory v krizoch. a da sa kupit aj za zlomok tej ceny, mna stalo 45€ :-D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

smiem vedieť skade ho máš za 45€ keď nikde nie je pod 110€ ?
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

svojho casu u nas prerabali tesco, robili vypredaj aby uvolnili predajnu a kedze to bol uz posledny kus tak som si dal zavolat mamazera a ten mi dal este zlavu 35€ takze preto 45€ ale aj tak sa bezne v tescu cena pohybovala bezne okolo 80€, paradoxne v akciach 129€ holt tesco je tesco :-D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ku pc by som volil už iba jednu sedačku a to nikdy kancelarsku a ani kuchynskú jednoducho je super dať sedačku von s auta niečo lepšie najdeš toho moc na webe a kolieska navariť na nejaký prisposobeny stojan na to- prečo prave by som volil s auta odpoved je jednoducha - ked šoferuješ tak je sedadlo makke a pohodlne - počas pozerania filmu možeš si ho nastaviť ako chceš - ak si kúpiš s lepšieho auta može byť elektricky nastavovane dvíhanie hore dole a opierka - jednine čo je mínus že nema opierky ale ak si kutil tak sa to dá jednoducho prisposobiť . -( osobne ju ešte nemam lebo som urobil chybu že som si prečalúnil staru tak hu chcem ešte trochu mať a potom kúpim poriadnu sedačku s auta)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak taku kravinu som este nepocul, nie to este videl.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

LOL LOL LOL. Matej18 tak teraz som sa ale poriadne zasmial :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hovadina a to poriadna ;)
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

teda mne to ako zly napad nepride, staci ked si do google hodite "hracske kreslo" a smiech vas prejde, dokonca su bezne podobne kresla ku konzolam, ktore maju zabudovane 3D audio, vibracie a podobne finty
Napísať odpoveď