Kreslo ku pc
Kreslo ku pc
Potreboval by som poradiť kancelárske kreslo ku PC. Ide mi hlavne o jeho výdrž pr. Aby po dvoch mesiacoch sa nezošúpala koža alebo niečo nepokazilo. Môj rozpočet je 70€. Farba mi je ukradnutá a taktiež či bude kožené alebo klasické. Tescu a baumaxu neverím.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kreslo ku pc
Najprv si pozri ako sa pohybujú ceny, lebo za rozpočet 70€ ti iné ako tesco a baumax ani neostáva. Kvalitnejšie kancelárske kreslá idú od 100€ vyššie a to ešte stále nie sme na kožených. Tie kľudne nad 200€
-
hojko
Site Admin
Ja som kupoval pred rokmi kreslo, je to Sigma SDL 05 CPC, je to kancelarske kreslo s vysokou opierkou na hlavu, laktove opierky, koza..., cena bola v Metre okolo 2000-3000 korun, nepamatam si to presne. Ked dam Google, tak mi nic take zial nenajde. Myslim si, ze aj za 70 eur by sa mohlo nieco zaujimave najst.
-
audiotrack
VIP
ale on chce kvalitné. To tvoje stálo 200-300€ a nie 70. Ja som kupoval nejaké za 50-60 z aska či z kade a po niekoľkých mesiacoch začalo vrzgať a zadrhávať koliečka. Nejaké sa dajú aj na nete nájsť čo aj solídne vyzerajú, no neviem či za niečo stoja. Ak má jediný požiadavok na výdrž a je mu jedno ako vyzerá, tak by mal svoj rozpočet trošku navýšiť
-
TommyHot
Addict
3000 korun nie je 200 eur 
-
audiotrack
VIP
sorry, zle som pozrel
Tak 100€
V IKEA majú také obyčajné buď biele alebo čierne, sice nieje kožené, ale mám ho už niečo vyše 2 roky a je stále v pohode...stálao okolo 50eur
-
Michaelo
Hardcore addict
Tiež by sa mi hodila nejaké. Nepotrebujem vysoké kožené kreslo s opierkami. Stačí mi aby bolo hnedé nevŕzgalo a dalo sa na tom sedieť (toto čo mám teraz už je staré a nedrží stále rovnakú výšku). Len nech je kvalitné a aj vydrží. Cena tiež okolo 50 až 70€.
Ak sa nič nenájde si budem šetriť a používať zatiaľ toto.
Ak sa nič nenájde si budem šetriť a používať zatiaľ toto.
-
rocketter23
Medium Expert
za 70 euro kreslo? ja som mal uz 2 v tej cene cca prve kozene myslim ze z metra alebo co to bolo koza sa mi zlupala mozno po 2-3 mesiacoch uplne doslova sa roztrhala potom som mal iba obycajne to cele vrzgalo po pol roku sa zlomilo operadlo
a teraz zaciatkom roka som kupil nejake kozene priblizne za 180-200 euro nepamatam presne v obchode s nabytkom a stolickami a drzi vsetko koza sa nethra ani nic nevrzga. Za 70 euro by som kupil mozno stolicku a mas istotu ze sa ti nic nebude supat ani vrzgat ;o)
Ja som kupoval v Kike. Pod 70 mas toto:
http://www.kika.com/sk/katalog/m/obyvac ... /mallorca/
Vseobecne sa mi pacil vyber a ceny kresiel viac v Kike ako v Ikey.
Ale najlepsie urobis ak pojdes osobne a tie kresla si vyskusas (viacere obchody).
Pre mna bolo dolezite aby to bola koza/kozenka, malo to hojdaciu mechaniku a opierku na hlavu.
http://www.kika.com/sk/katalog/m/obyvac ... /mallorca/
Vseobecne sa mi pacil vyber a ceny kresiel viac v Kike ako v Ikey.
Ale najlepsie urobis ak pojdes osobne a tie kresla si vyskusas (viacere obchody).
Pre mna bolo dolezite aby to bola koza/kozenka, malo to hojdaciu mechaniku a opierku na hlavu.
Koza mi je v lete neprijemna .... ak chcem sediet od pol pasa hore vyzleceny (ako teraz vo velkych horucavach) tak sa len lepim. mne osobne je prijemnejsie latkove ako kozenne. a tie lacnejsie kozenne sa popraskaju a osupu ako bolo vyssie spomenute.
ja mam kreslo k PC obycajne nie je v kozi, ma latkovy potah mam ho viac nez 5 rokov stalo 1 000,-SK. Boli k tomu aj laktove opierky, no vtedy som spravil chybu ze som ich nechcel, otec ich vratil s5 do obchodu s tym ze mal nejaku poukazku v hodnote 150,-SK, a teraz by sa mi tie opierky velmi zisli ale uz to necham tak... Teraz myslim ze kupis kvalitne kreslo aj za menej ako 70€.
-
shadow1310
Medium Expert
ludia ja vas nechapem, naco chcete kozenne ci kozenkove kresla, len sa vam na tom bude zadok parit. to spominane z IKEA som mal, v lete to bolo bozie utrpenie, po dvoch rokoch sa mi zacal trhat potah na sedacej casti, vrele vam mozem doporucit toto:
sice textilne, ale odolne vzdusne, anatomicke, nastavitelne opierky (vyska i smer), nastavitelna opierka hlavy (vyska i smer), nastavitelny sklon operadla (skoro sa v nom da lezat) + operadlo sa moze neustale naklanat s pouzivatelom (nastavenie tuhosti) + nastavenie opory v krizoch. a da sa kupit aj za zlomok tej ceny, mna stalo 45€
Kód: Vybrať všetko
http://www.zlacnene.sk/detail/kancelarske-kreslo-pixis-487851/sice textilne, ale odolne vzdusne, anatomicke, nastavitelne opierky (vyska i smer), nastavitelna opierka hlavy (vyska i smer), nastavitelny sklon operadla (skoro sa v nom da lezat) + operadlo sa moze neustale naklanat s pouzivatelom (nastavenie tuhosti) + nastavenie opory v krizoch. a da sa kupit aj za zlomok tej ceny, mna stalo 45€
-
Michaelo
Hardcore addict
smiem vedieť skade ho máš za 45€ keď nikde nie je pod 110€ ?
-
shadow1310
Medium Expert
svojho casu u nas prerabali tesco, robili vypredaj aby uvolnili predajnu a kedze to bol uz posledny kus tak som si dal zavolat mamazera a ten mi dal este zlavu 35€ takze preto 45€ ale aj tak sa bezne v tescu cena pohybovala bezne okolo 80€, paradoxne v akciach 129€ holt tesco je tesco 
ku pc by som volil už iba jednu sedačku a to nikdy kancelarsku a ani kuchynskú jednoducho je super dať sedačku von s auta niečo lepšie najdeš toho moc na webe a kolieska navariť na nejaký prisposobeny stojan na to- prečo prave by som volil s auta odpoved je jednoducha - ked šoferuješ tak je sedadlo makke a pohodlne - počas pozerania filmu možeš si ho nastaviť ako chceš - ak si kúpiš s lepšieho auta može byť elektricky nastavovane dvíhanie hore dole a opierka - jednine čo je mínus že nema opierky ale ak si kutil tak sa to dá jednoducho prisposobiť . -( osobne ju ešte nemam lebo som urobil chybu že som si prečalúnil staru tak hu chcem ešte trochu mať a potom kúpim poriadnu sedačku s auta)
Tak taku kravinu som este nepocul, nie to este videl.
LOL LOL LOL. Matej18 tak teraz som sa ale poriadne zasmial 
-
Michaelo
Hardcore addict
Hovadina a to poriadna 
-
shadow1310
Medium Expert
teda mne to ako zly napad nepride, staci ked si do google hodite "hracske kreslo" a smiech vas prejde, dokonca su bezne podobne kresla ku konzolam, ktore maju zabudovane 3D audio, vibracie a podobne finty