tak ja pozerám tieto:
CSI:Las Vegas- asi najlepšia z troch CSI krimináliek,bavil ma hlavne Grissom,no,potom čo odišiel a dosadili tam Morpheusa z Matrixu je to dosť nudné.
CSI:Miami - najprv ma to bavilo,no potom mi už hrozne začal liezť na nervy ten slovenský dabing ,skladanie si okuliarov Horacia v každej časti a sekanie ťažkého machra.Jediné čo ma na tom neprestalo baviť je úvodná znelka(dlhé zvriesknutie)
Kosti - fajn oddychovka,mám rád herca Davida Boreanaza ,ale aj ostatné postavy sú v pohode,najviac sa mi páčila časť v cirkuse
NCIS - tak tomuto serálu nemám čo vytknúť.skvelý humor hlavne Gibbs a Dinozzo,super zápletka a niekedy aj nečakaný zvrat.
Monk - super seriál ,no akosi nemám na neho štastie,naposledy ma však sklamala posledná časť,čo som videl,kde oslepol.
Kobra 11 - seriál hlavne o zdemolovaných autách,pačil sa mi hlavne s dvojicou Semir a Tom dalo sa aj pár tých časti s Janom.
Dempsey a Makepeacová - stará klasika,ktorá ma bavila hlavne za mladi
Derrick - to isté,pačilo sa mi na ňom hlavne predabovanie herca Stanom Dančiakom
Komisár Rex - ako spomínal Hojko od zabitia Mosera stratil ten seriál čaro.
Castle(Vtierka Castle)- tak to je seriál,ktorý teraz žeriem,páči sa mi hlavne Kate a ako sa s Castlom stále doťahujú