Kriminalky
Kriminalky
pozeravate kriminalky typu Kriminalka New Yourk, Las Vegas, Miamy, Kosti?
ja to mam velmi rada a u nas v tirede to strasne leti skoro vsetci to pozeravaju.pozerate aj vy?
aky mate nazor na kriminalky?
ja to mam velmi rada a u nas v tirede to strasne leti skoro vsetci to pozeravaju.pozerate aj vy?
aky mate nazor na kriminalky?
No tí noví Profesionáli z CI5 stáli za prt (aj keď tá herečka sa mi veľmo páčila), ale na starého Boddie a Doyla nikto nemá! 
Inak z tých starších boli "dobrí" Dempsey a Makepeace, Randall a Hopkirk (starý čb), Schimanski..
Z "novších" som žral Navarra a Moulina.. 
Inak taká nenáročná nemecká oddychovka je aj Berghammer zo série Big Ben.. človeka nezaťaží, dokáže sa uvoľniť..
..len ten slovenský dabing na JOJ je otras.
keď to dávali dávnejšie s CZ dabingom.. miloval som to.. 
Tie všetky nové seriály Kriminálka Las Vegas a podobné už akosi nie sú pre mňa..
//dobrá oddychovka bola aj Magnum P.E.
..sa mi páčilo jeho červené Ferrari.. 
Inak z tých starších boli "dobrí" Dempsey a Makepeace, Randall a Hopkirk (starý čb), Schimanski..
Inak taká nenáročná nemecká oddychovka je aj Berghammer zo série Big Ben.. človeka nezaťaží, dokáže sa uvoľniť..
Tie všetky nové seriály Kriminálka Las Vegas a podobné už akosi nie sú pre mňa..
//dobrá oddychovka bola aj Magnum P.E.
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tie serialy su v pohode ale nabuduce skus pouzit tlacitko hladat
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... light=ncis
-
hojko
Site Admin
A prave preto treba pozerat Columba alebo Matlocka, tam je PC len v par castiach, dokonca aj mobil sa tam vyskytuje len v par castiach (tie novsie). Navyse tam nie su akcne sceny a la Chuck Norris alebo ako detektiv zabije 15 ludi pistolou v ktorej ma 10 nabojov. Ziadne scifi, ziadne nasilie, ide skor o logikuR1k1nko napísal:co mi ide na nervy ze ked niekoho odfotia a v PC sa mu pozru do zrenice a uvidia tam na koho sa pozerala obet !![]()
taka lolovina
-
mirak2
Hardcore addict
uz ked tu spominate tych starych lapacov zloduchov tak uplne best je Hercule Poirot, on prisiel na zlocinca skoro takym sposobom ako sa vyvija dej v Prison Breaku...
CSI su super, Kosti mam pozrete v originali prvu seriu, druhu nepozeram nebavi ma cakat na nove diely..z csi oblubujem hlavne Las Vegas, osttne su uz viac menej kopie...
CSI su super, Kosti mam pozrete v originali prvu seriu, druhu nepozeram nebavi ma cakat na nove diely..z csi oblubujem hlavne Las Vegas, osttne su uz viac menej kopie...
mas uplnu pravdu. mne sa napriklad pacia serialy stylu hercule poirot alebo slecna marplova, dobra zapletka, napinavy dej a genialne rozuzlenie, pachatel nie je znamy do poslednej chvile. to je to co sa mi paci, aj ked musim uznat, ze obcas si csi pozriem na odreagovaniehojko napísal:A prave preto treba pozerat Columba alebo Matlocka, tam je PC len v par castiach, dokonca aj mobil sa tam vyskytuje len v par castiach (tie novsie). Navyse tam nie su akcne sceny a la Chuck Norris alebo ako detektiv zabije 15 ludi pistolou v ktorej ma 10 nabojov. Ziadne scifi, ziadne nasilie, ide skor o logiku
najlepšie sú aj tak colombo, matlock, perry manson, sherlock holmes či poirot... proste všetko je tam také reálne - žiadne fiktívne vyšetrovacie postupy ako zistenie DNA za 5 minút a získanie 1 možného páchateľa z neúplného a rozmazaného odtlačku za pár sekúnd alebo získanie presnej podobizne svedka/páchateľa z fotky na ktorej má 2 roky... a sú bez krvavých záberov a rôznych akčných súbojov typu - 30 rán a típek stále stojí bez škrabanca na nohách...
a ešte komisára rexa mám celkom rád
a ešte komisára rexa mám celkom rád
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja si tiez myslim. A nielen serialy. Nemecke filmy sa mi tiez strasne nepacia (Az na zopar vynimiek). Takmer vsetky ich filmy vyzeraju ako velmi lacna napodobenina este lacnejsich americkych filmovmirak2 napísal:omg akoze to je serial? vsetko sa ale vysvetluje pri pozreti na krajinu povodu, od nemcov som este poriadne nevidel rozumny serial..kominar sex a kobra11 su dokonale dokazy, sak to je tak umele az sa na to neda pozerat..
A k tym kriminalkam - obcas si pozriem CSI...
-
Daemonko
Light Expert
No mas v tom pravdu no ale najviac pozeram NCIS.mirak2 napísal:omg akoze to je serial? vsetko sa ale vysvetluje pri pozreti na krajinu povodu, od nemcov som este poriadne nevidel rozumny serial..kominar sex a kobra11 su dokonale dokazy, sak to je tak umele az sa na to neda pozerat..
A toto ma pobavilo
mirak2 napísal:kominar sex