Kríza 2

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Kríza 2

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Ahojte,ako môžete vidieť podľa názvu je to už po druhý krát kedy musím riešiť tento nepriemný problém...Sme spolu rok aj 2 mesiace=14 mesiacov
Od prvej krízy( http://www.hojko.com/kriza-t109707.html ) ktorá bola pred 8 mesiacmi sa toho veľa zmenilo boli chvíle kedy nám bolo výborne a aj chvíle kedy sa jednému alebo druhému prihodila nejaká nepriemna udalosť ale nič čo by narušilo náš vzťah...Zmenilo sa až to,že prestala tento rok dochádzať na strednú a kôli finančným problémom ostáva na intráku,spolu sme to prežili každú stredu sa snažím za ňou chodiť na aute pozrieť si v ňom film,poláskať sa atď...Vravíte si kde je teda problém čo sa ti nepáči na tom?Veď sa milujete sveta Vám je žiť...Aj nám bolo až do minulého piatku kedy nastal zlom.Vopred upozorním,že nieje typ čo sa pretvaruje,klame,radšej v sebe dusí problém ako ho povedať,povie všetko otvorene,je veľmi otvorená osobnosť(pár krát som to zažil)...
Tak teda celý október som si pripadal ako v rozprávke,navzájom sme sa milovali,každý deň mi volala,že jej chýbam,že ma chce pri sebe písala mi správy...proste cítil som sa ako v 7dmom nebi až na ten spomínaný piatok prišla všetko bolo v poriadku bol som ju čakať na stanicu odprevadil som ju domov bol som u nich do večera až pokým ako blesk z čistého neba mi začala rozprávať,že sa nechce pretvarovať,že to ďalej nejde,že má pocit,že si nerozumieme a v predchádzajúci deň mi sama volala,že jej chýbam!!! za deň sa z inteligentnej baby ktorí zaujíma divadlo nemá rada konzum nejaví znamky puberty,neznáša alkohol,fajčenie drogy,je zodpovedná...a obrátila sa v zápätí odomňa,nechápem.
V ten deň,teda večer som nešiel domov,chcela aby som u nich prespal,prespal som celý večer sme sa k sebe túlili a v noci hneď ako sme sa oddelili si ma naspäť pritiahla k sebe a celú noc sme prespali v objatí ráno sme sa k sebe chovali normálne aj keď sme si nevraveli,že sa milujeme ale stále to bolo v norme,objatie atď...išiel som sa domov najesť a okolo štvrtej som sa vrátil k nej(sama sa spýtala kedy prídem) prišiel som bolo to v norme objímali sme sa(nenútene) rozprávali sme sa,pár krát pobozkali...na krk na pery,tak decentne šiel som domom lebo aj učiť sa musí...na druhý deň,v nedelu,kedy chodí do školy,tiež sme sa rozprávali sedela na kolenách dotahovali sme sa smiali,išiel som ju odprevadiť na vlak,cely čas sme sa držali za ruky,ona sama ma chytila po ceste na stanicu...Keď už prišiel vlak tak sme sa poobíjmali dala mi pusu mne vyšla slza a ma upokojila so slovami "ale no ták" a smutne sa tvárila. Nastúpila odyšla...Volal som jej v pondelok,nešla domov lebo by ju to draho stálo,ako som jej volal bola úplne iná ako po minulé týždne žiadne,že jej chýbam,že sa na mňa teší dnes som nešiel za ňou lebo sa musela učiť a mali nejaké školenie to beriem.Ale čoraz viac pociťujem,že sa sňou o tom musím porozprávať.Chcem jej zavolať a aspoň trošku sa porozprávať o tomto probléme lebo dnes večer+ zajtra nevydržím jej nezavolať / potrebujem sa dozvedieť ako to mám riešiť,je to dosť podobná situácia ktorá bola predtým teda keď som písal prvú tému.Tiež v nej nastal nejaký zlom,nejaký blok ktorý ju donútil to povedať ale vtedy bola napätá situácia ale teraz proste nemala dôvod...Je pre mňa slnkom i mesiacom,a neverím,že len tak za ďeň sa v nej niečo udialo aby tak radikálne zmenila postoj...Prosím...
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

clovece keby som mal tvoje problemi ak sa to da nazvat problemom bol by som najstastnejsi clovek na svete ... nevidim v tom ziadny velky problem mozno akurat tak nejaka mensia kriza z jej strany
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja neviem bud som slepy alebo v tom nevidim ziaden problem :) ved to je normalne ked to je sem tam...ako pisal user nado mnou mat tak tvoje problemy...
undertaker35
Expert
Expert

tak to skúsim zhrnúť v čom vidím ja problém.
-správa sa ku mne inak
-neprejavuje svoje city
-keď som jej napísal,že mi je smutno mi odpísala,že teraz mi nevie pomôcť
-3 dni sa neozvala to len ja vždy o desiatej večer,že čo a ako a ani neodpisovala na SMS,ak nerátam,že včera odpísala a nazvala ma zdrobnelinou-čo ma potešilo...
-keď sňou volám cítim,že proste nemá záujem,minule ma aj odbila s tým,že musí ísť na večeru a predtým nejak jej nevadilo aj keď ju zmeškala
-a znepokojuje ma to,že sa to stalo v priebehu niekoľkých hodín,totálny zvrat

:roll:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

teraz to zhrniem ja ... nevie co chce ;)
Skus menej prejavovat svoje city k nej a uvidis, ci ma o teba zaujem ... ked ju budes vkuse silit, tak ty skoncis so zlomenym srdcom a ona sa bude citit vinna.
undertaker35
Expert
Expert

práveže som ani nesilil ona bola úplne iná ospravedlňovala sa mi,že mi každú chvíľu vraví,že ma miluje a to bolo len týždeň dozadu...možno to berete ako banalitu,alebo nič nad čím by som sa mal nejak stresovať ale keď,dnes mi volala,či som jej náhodou neprezvánal>nema CLIP.Mala taký utlmený hlas,človek už pozná normálny aj milý hlas,tak som sa jej opýtal čím som si taký tón vyslúžil.Odpoveď som dostal jednoznačnú odpoveď "Veď vieš ako je to teraz medzi nami." No riešiť cez telefón to nejdem...zajtra príde tak hádam to cez víkend urovnám lebo celkovo ma to celeho pohlcuje a v mozgu neostáva miesto na školu alebo niečo iné...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ak je z jej strany útlm , má iného... vlastná skúsenosť... ( super, teraz ma ukameňujú za môj názor... )

Možno len toho má veľa, nemusí to hneď znamenať koniec, každopádne ti držím palce... nakoniec to dobre dopadne.. :wink:
undertaker35
Expert
Expert

Či ma iného popieram,či už z psychologického hľadiska ale aj kôli tomu,že určite by si nenašla niekoho cez noc / ako ju poznám vždy keď mala nejaký somnou problém nehrala divadlo ale hneď mi to povedala,je človekom ktorý nedokáže držať emócie za tvárou vo vnútri duše...možno to len z hĺadiska,že ju milujem popieram ale je tu zas to,že takéto niečo som si už u nej prežil a vždy stačilo sa sňou porozprávať,ale keďže sme cez týždeň spolu minimálne,som nemal kedy sňou prehodiť reč,tak ma to máta po večeroch.
Ona sa ma aj pýtala,že ako ja jej môžem tolerovať tieto jej nálady,podľa mňa keď to je raz za pol roka,nevidím dôvod sa nad tým pozastavovať a brať to ako neskutočné ublíženie mojej duši...
Uvidíme zajtra...ja len verím...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

asi je to tvoj prvy vaznejsi vztah, ze? Pravdepodobne sa nedeje vobec nic vazne, ide o to ze citi ze vasmu vztahu by neprospelo keby bola nonstop iba "poslusne milujuce dievcatko", vie ze vztah vyzaduje neustale zmeny, inac sa stane z neho velmi rychlo stereotyp. Zeny to robia bezne, ze urcitu dobu su mile a pritulne, a potom maju nasledne obdobie ked su take skor odtazite. Proste ta testuje ze ako reagujes v ktorych situaciach, aby do buducna vedela co moze od teba ocakavat, ako sa spravas v nestandardnych situaciach a podobne. Velmi lahke.. :wink:
undertaker35
Expert
Expert

Povedzme to tak,že vzťahov som už mal ale nikdy dlhšie ako 3 mesiace.Takže áno,prvý vážnejší vzťah,nové skúsenosti...To,že ženy majú také výkyvy nálad som vedel ale nečakal som to,že to bude "každú chvíľu :hmm:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

undertaker35 napísal:a znepokojuje ma to,že sa to stalo v priebehu niekoľkých hodín,totálny zvrat
totalny zvrat behom chvilky..ako si spominal, ma v rodine problemy.. nad tym si nerozmyšlal, že ju niečo trapi a nechce ťa tym zaťažovať alebo jej je to blbé? ak je to niečo važne, tak take situacie predsa lezu na city/mozog a k inym ludom v okoli sa spravaš uplne inak ako normalne
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

undertaker35 napísal:Či ma iného popieram,či už z psychologického hľadiska ale aj kôli tomu,že určite by si nenašla niekoho cez noc / ako ju poznám vždy keď mala nejaký somnou problém nehrala divadlo ale hneď mi to povedala,je človekom ktorý nedokáže držať emócie za tvárou vo vnútri duše...možno to len z hĺadiska,že ju milujem popieram ale je tu zas to,že takéto niečo som si už u nej prežil a vždy stačilo sa sňou porozprávať,ale keďže sme cez týždeň spolu minimálne,som nemal kedy sňou prehodiť reč,tak ma to máta po večeroch.
Ona sa ma aj pýtala,že ako ja jej môžem tolerovať tieto jej nálady,podľa mňa keď to je raz za pol roka,nevidím dôvod sa nad tým pozastavovať a brať to ako neskutočné ublíženie mojej duši...
Uvidíme zajtra...ja len verím...
naozaj kamo radsej to nejako neries a to ze je to zvrat z jedneho dna na druhy je kravina ako mraky :wink: ver mi ,ona to mohla v sebe dusit uz dlhsie a reci ze ju poznas a bla bla si nechaj pls pre seba ,co myslis ? ja a kafiatko sme boli spoli kvazi nieco cez 2 roky a uz niesme ,vsetko bolo super a tiez to vyzeralo ako zo dna na den :? takze len tolko ti k tomu poviem ,naozaj si radsej prever ako to naozaj je pretoze mi to pripada ako dokonale identicka kopia naseho problemu :wink: kazdopadne ti zelam len to aby to tak nebolo a aby ste sa cez to preniesli bez problemov
undertaker35
Expert
Expert

Tak myslím si,že dusiť to nedusila,pred tým piatkom som bol za ňou a myslím ona by intímnosti somnou nerobila keby,dusila v sebe niečo dlhšiu dobu...ona proste nevie hrať citové divadlo,čo na srdci to na jazyku...
Ale prípadov,kedy si mysleli,že priateľku poznáju a mýlili sa bolo plno...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

undertaker35 napísal:Tak myslím si,že dusiť to nedusila,pred tým piatkom som bol za ňou a myslím ona by intímnosti somnou nerobila keby,dusila v sebe niečo dlhšiu dobu...ona proste nevie hrať citové divadlo,čo na srdci to na jazyku...
Ale prípadov,kedy si mysleli,že priateľku poznáju a mýlili sa bolo plno...
hej ja som chcel len naznacit ze tak to moze byt aj u teba zial ,intimne veci ? ziaden problem ako vravim zrkadlova situacia a nie len moja :) ako si sam povedal takych bolo vela kazdy sa prejavi casom :)
undertaker35
Expert
Expert

Tak víkend prešiel a čosi sa vykryštalizovalo...Ako už niektorí napísali,sama nevie čo chce,rozprávali sme sa,boli sme viac menej priateľský,ona mi to opísala tak,že veľa sa toho udialo v poslednej dobe,a má v hlave zmätok.Pochopil som...celý večer sa niesol pohodovou atmosférou,aj keď vo vnútri som sa cítil dosť ale dosť zle.V polke filmi to stopla povedala,že ju oči bolia a potrebuje pauzu,no a ta pauza sa skladala z toho,že ma tam začala obíjmať,všeliako stískať,a pomedzi to si nadávala aká je sprostá...film sme samozrejme nedopozerali sme ho,s tým,že si ho pozrieme zajtra.Sobotu sme si od rána písali až potom poobede som šiel po obchodoch popozerať novú vežu do izby,a okolo tej pol šiestej som za ňou šiel,boli sme si sadnúť do čajovne,pokecali sme si zasmiali sme sa na obsluhe a na našom aktuálnom konaní,keď bolo nejaké menšie ticho hneď do mňa začala strkať a pri poznamenaní,že či sa teší naspäť na intrák,nasledovala dosť zarážajúca odpoveď,chvíľu bola ticho,pozrela sa na mňa,sklenené oči a prvý krat povedala,že jej je aj v martine dobre,a že aj tu je čosi dobrého voči RK.Odpoveď som očakával(veď kto by bol rád v takejto situácií keby povedala,že ja to nebudem) a bola presne taká,ja a potom aj mama.Bol som omráčený keďže už som vážne nevedel čo môžem čakať,znovu do mňa strčila a tvár sa jej pokrútila od ľútosti,cely víkend som neprejavil ani známku náklonosti voči nej.Za to ona kopec,kedy ma pobozkala,minimalne 20x za deň povedala,že pekne voniam,doberala si ma...Večer sme dopozerali film,spoločne sa najedli v rodinnej atmosfére,dali si dobru másáž pováľali sa v posteli,ani jedno obíjmutie som neinicioval ja za to ona vkuse si ma priťahovala,objímala,držala za ruku,na ulici chytila okolo pása(na môj pohľad odpovedala,že má potrebu...)Bol som dosť zmätený ale zároveň mi bolo aj dobre...Neriešil som ani som sa nesnažil...Odchádzal som keď,už bola unavená chcel som vidieť jej reakciu,keď rozlúčením bude len zamávanie a ahoj,na reakciu som nemusel dlho čakať,"Toto by bolo veľmi škaredé rozlúčenie." a rozprestrela ruky a nahodila psie oči,ktorým aj keby sa nedá odolať.Postískala,zašepkala do ucha ahoj,a oznámila "tak zajtra nič,že?" išla za starkou a poobede odchádza...Boli to pre mňa 2 veľmi psychicky náročné dni kedy som bol plný zmätku,potešenia a neistoty...Nejdem cez týždeň nič hrotiť,mám jeden problém,s ktorým musím ísť na vyšetrenia lebo ma skoro ukameňovala,keď videla,že som k tomu ľahostajný,kôli tomu jedinému jej zavolám cez týždeň,iba žeby sa ozvala ona prvá...Nuž tak zas v piatok,na premierú jej mami... :|
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

fuuha kamosko ..zlozita situacia...citam a premyslam no nic ine ako pockat ako sa to vivinie ma nenapada. je to vidiet ze dievca nevie co chce ale tak snad sa jej to v hlave usadi =) drzim palce snad to dopadne tak ako by si si si prial =)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

undertaker35 napísal:Tak víkend prešiel a čosi sa vykryštalizovalo...Ako už niektorí napísali,sama nevie čo chce,rozprávali sme sa,boli sme viac menej priateľský,ona mi to opísala tak,že veľa sa toho udialo v poslednej dobe,a má v hlave zmätok.Pochopil som...celý večer sa niesol pohodovou atmosférou,aj keď vo vnútri som sa cítil dosť ale dosť zle.V polke filmi to stopla povedala,že ju oči bolia a potrebuje pauzu,no a ta pauza sa skladala z toho,že ma tam začala obíjmať,všeliako stískať,a pomedzi to si nadávala aká je sprostá...film sme samozrejme nedopozerali sme ho,s tým,že si ho pozrieme zajtra.Sobotu sme si od rána písali až potom poobede som šiel po obchodoch popozerať novú vežu do izby,a okolo tej pol šiestej som za ňou šiel,boli sme si sadnúť do čajovne,pokecali sme si zasmiali sme sa na obsluhe a na našom aktuálnom konaní,keď bolo nejaké menšie ticho hneď do mňa začala strkať a pri poznamenaní,že či sa teší naspäť na intrák,nasledovala dosť zarážajúca odpoveď,chvíľu bola ticho,pozrela sa na mňa,sklenené oči a prvý krat povedala,že jej je aj v martine dobre,a že aj tu je čosi dobrého voči RK.Odpoveď som očakával(veď kto by bol rád v takejto situácií keby povedala,že ja to nebudem) a bola presne taká,ja a potom aj mama.Bol som omráčený keďže už som vážne nevedel čo môžem čakať,znovu do mňa strčila a tvár sa jej pokrútila od ľútosti,cely víkend som neprejavil ani známku náklonosti voči nej.Za to ona kopec,kedy ma pobozkala,minimalne 20x za deň povedala,že pekne voniam,doberala si ma...Večer sme dopozerali film,spoločne sa najedli v rodinnej atmosfére,dali si dobru másáž pováľali sa v posteli,ani jedno obíjmutie som neinicioval ja za to ona vkuse si ma priťahovala,objímala,držala za ruku,na ulici chytila okolo pása(na môj pohľad odpovedala,že má potrebu...)Bol som dosť zmätený ale zároveň mi bolo aj dobre...Neriešil som ani som sa nesnažil...Odchádzal som keď,už bola unavená chcel som vidieť jej reakciu,keď rozlúčením bude len zamávanie a ahoj,na reakciu som nemusel dlho čakať,"Toto by bolo veľmi škaredé rozlúčenie." a rozprestrela ruky a nahodila psie oči,ktorým aj keby sa nedá odolať.Postískala,zašepkala do ucha ahoj,a oznámila "tak zajtra nič,že?" išla za starkou a poobede odchádza...Boli to pre mňa 2 veľmi psychicky náročné dni kedy som bol plný zmätku,potešenia a neistoty...Nejdem cez týždeň nič hrotiť,mám jeden problém,s ktorým musím ísť na vyšetrenia lebo ma skoro ukameňovala,keď videla,že som k tomu ľahostajný,kôli tomu jedinému jej zavolám cez týždeň,iba žeby sa ozvala ona prvá...Nuž tak zas v piatok,na premierú jej mami... :|
tak ma napada ,nechodil som s nou aj ja ? :D sorac za sarkazmus :) kazdopadne ti zelam len to aby sa nakoniec rozhodla pre teba a prestala riesit kraviny :wink:
undertaker35
Expert
Expert

Určite nie ja som jej prvý :D
privádza to na pokraj šialenstva keď jednak povie,že chce byť chvíľu sama a potom robí také veci čo si odporujú.
Teraz som mal sňou kontakt,ale išla preč,volať jej nechcem cez týždeň a to,že mám zas čakať spôsobuje muky...Ja len verím,že to dopadne dobre,lebo akurát teraz pred maturami je to hrozne kontra produktívne...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

under

neviem co furt riesis, citat tie tvoje srdcervuce vylevy je nad moje sily, nakolko o nic vazne nejde.. Chce ta, len s tebou trochu cvici, keby k tebe uz nic necitila tak by sa spravala uplne inac :roll:
undertaker35
Expert
Expert

Je to možno nad tvoje sily ale skús vložiť trošku empatie do toho.Zhrniem to.
-Nevie čo chce./Alebo ma naťahuje...
-Chová sa v rozpore s tým čo mi hovorí
-To,že somnou je ochotná tráviť čas môže byť len ľútosť nad mojou osobou.

No schválne povedz ako by to spravila keby to myslela inak,možno by som mohol to prepojiť...
Napísať odpoveď