A pomohla by zmena krytu ked mi blbne trochu joystick? Sak v tom kryte ja aj new joystick aj tlacitka nie? Ak by niekto vedel dakujem
Kryt na k700i
Kryt na k700i
Potreboval by som vedet ako sa dava dole kryt z k700i, lebo chcel by som si kupit novy ale nevem dat tento stary dole.
A pomohla by zmena krytu ked mi blbne trochu joystick? Sak v tom kryte ja aj new joystick aj tlacitka nie? Ak by niekto vedel dakujem
no ako asi na to to je straaaašne zložité:-) normálne odobre kryt s baterky a potom odober kryt antény a kryt celého telefonu ved to držia iba tie kolíčky tam po bokoch. Dalo sa mi to všetko nechtom odobrať nič to nie je. Ono to potom samo vypadne. No a aký kryt by si na to chcel hm dúfam neoriginál za 200sk. Ten niečo vydrží to fakt jak je červený alebo zelený a inej farby nech je to aj chrumkavo žltá je tpo jedno všetko sa to robí na jedno kopyto ono je to biele pod tou farbou stačí že to pošúchaš trošku a farba je dole.Špinia sa s toho vrecka pekne proste všetko. Dalej tlačítka sú ako k tomu ale jyostick nie ten je tam napevno ten sa dá vybrať iba ak to rozobereš tým klučom čo je na to. Predpokladám že nejde. Ja som to riešil tak že som nalial na to wd 40 potom išiel zas perfektne. Ale pozor jak ti potečie po dysplayi bude svetlejší tam kde sa to vylialo. a nevyzerá to pekne . Hm a výmena toho joysticka stojí asi 150 sk aj s robotou aspoň v LM
ešte k tomu krytu kúp si originál ten vydrží najviac!
ešte k tomu krytu kúp si originál ten vydrží najviac!
-
johnyferko1
Amateur