Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
nespomenul som si v rýchlosti na všetky tak ak niekoho napadne tak nech ich moderátor pridá:D
//hojko: Pridana OMV, Tesco a Jet.
nespomenul som si v rýchlosti na všetky tak ak niekoho napadne tak nech ich moderátor pridá:D
//hojko: Pridana OMV, Tesco a Jet.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked tankujem za svoje tak vzdy ESSO (vlastne teraz to uz je Agip, tak neviem co je s cenami, uz som davno nebol...), predsa len maju u nas druhy najlacnejsi benzin po Tesco "VALUE" pumpach
... tatko vacsinou chodil na ESSO, ked nie tam tak OMV al. Slovnaft ... a ked sa tankuje na cestach tak je to uplne jedno, prva pumpa co je po ceste a neni to miesto o jednom stojane z minulej ery 
-
Kibo
Hardcore addict
ja osobne som vzdy tankovaval na ESSO, ale potom som skoncil na Shell-ke a som tam uz niekolko rokov. Sluzobak som tankovaval na Slovnafte, kedze sme mali pumpu 100m od officu
kym sme sa tam prestahovali, tankovali sme na Esso aj sluzobne, lebo sme to v starej firme mali 500m, ale raz nam v zime po natankovanmi zmrzla nafta, cize sme tam prestali chodit... ale teraz v podstate aj sluzobne auto plnim na Shellke, ale to uz kvoli bodom 
Metro, Hypernova, Tesco a pod za pumpu nepovazujem
Metro, Hypernova, Tesco a pod za pumpu nepovazujem
a podľa čoho viete že daná benzínka má kvalitný benzín? (ako rokmi skúseností a pod) ale podla čoho to viete?
ako do tesca nechodím lebo to je možno riedený benzín a už sa pár krát stalo že namiesto nafty im vytiekol benzín a bolo po aute
a metro sa mi zdá celkom v pohode- chodím tam už roky a podla mňa je trocha lepšie ako Tesco či nie?
ako do tesca nechodím lebo to je možno riedený benzín a už sa pár krát stalo že namiesto nafty im vytiekol benzín a bolo po aute
a metro sa mi zdá celkom v pohode- chodím tam už roky a podla mňa je trocha lepšie ako Tesco či nie?
-
Kibo
Hardcore addict
najistejsie to mas podla toho, ze Slovnaft, OMV a Shell su rafinerky, cize maju svoj vlastny benzin (mozno som na niekoho este zabudol), cize na ich pumpach sa nemusis bat, potom este tie "menej znackove" cerpacky, tam si treba zistit, kto im dodava pohonne hmoty. ak jeden z tych troch, tak sa netreba bat, ovsem moze sa stat, ze niektora pumpa berie napriklad od OMV,a el este ho riedia bohviecim, aby viac zarobili... to uz ale nezistis... 
-
Holubar
Darca
OMV aj Shell maju benzin zo slovnaftu, akurat pridavaju vlastne aditiva do svojich specialnych (Shell V-power a pod)Kibo napísal:najistejsie to mas podla toho, ze Slovnaft, OMV a Shell su rafinerky, cize maju svoj vlastny benzin (mozno som na niekoho este zabudol), cize na ich pumpach sa nemusis bat, potom este tie "menej znackove" cerpacky, tam si treba zistit, kto im dodava pohonne hmoty. ak jeden z tych troch, tak sa netreba bat, ovsem moze sa stat, ze niektora pumpa berie napriklad od OMV,a el este ho riedia bohviecim, aby viac zarobili... to uz ale nezistis...