Ktorého mám nechať a s ktorým byť?
-
andrea56789
Novice
Re: Ktorého mám nechať a s ktorým byť?
si vo vztahu 8 rokov, odides do ineho mesta na skolu, zbilizis sa s inym a s povodnym sa chces rozist...co bude dalej? po 5 tich rokoch sa vratis nas5 do mesta, zblizis sa s byvalim a s tamtym sa rozides? kam prides toho zbalis?
co tak byť verná?
a snazit sa tak, ako si slubila? on na teba doma caka...nebeha za inymi a nezblizuje sa, ci...?
Oveľa viac mu ublížiš, ak to budeš len umelo naťahovať... radšej to s ním čím skôr ukonči... chlapec sa bude môcť skôr spamätať a nájsť si nové dievča. Teda ak si si istá, že k tomu druhému cítiš niečo viac.andrea56789 napísal:Viem, že ak sa s ním rozídem tak to nezvládne, pretože ma miluje a ja mu nechcem takto ublížiť, keďže ho mám stále rada.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Takéto mega<> ako Ty by som strielal. Toľko ku Tvojmu "problému".
Radšej sa s ním rozíd ,ku*venie sa je ovela horšie a on si to nezaslúži odteba
Už len to, že si sa sem kvôli tomu zaregistrovala a založila tému znamená, že si v peknej riti. My asi ťažko budeme vedieť posúdiť, s kým chceš byť viac. Či zahodiť 8 rokov s terajším kvôli niekomu, s kým ti to možno nevydrží ani štvrtinu toho času.
Každopádne ak nechceš vyznieť ako krava, tak sa snaž, ako si sľúbila, ak sa vzdáš tvojho terajšieho, tak to bude dosť vypovedať o tvojom charaktere. Osobne si myslím, že 8 rokov je dosť dlhá doba nato, aby si sa vôbec zamýšľala nad niekym iným. Keby to bolo po 8 mesiacoch, tak človek mávne rukou, ale po 8 rokoch by som čakal, že už plánujete spoločnú budúcnosť/rodinu a nie doku**enie vzťahu kvôli niekomu tretiemu.
Každopádne ak nechceš vyznieť ako krava, tak sa snaž, ako si sľúbila, ak sa vzdáš tvojho terajšieho, tak to bude dosť vypovedať o tvojom charaktere. Osobne si myslím, že 8 rokov je dosť dlhá doba nato, aby si sa vôbec zamýšľala nad niekym iným. Keby to bolo po 8 mesiacoch, tak človek mávne rukou, ale po 8 rokoch by som čakal, že už plánujete spoločnú budúcnosť/rodinu a nie doku**enie vzťahu kvôli niekomu tretiemu.
-
audiotrack
VIP
takže vymeniť človeka ktorý pri tebe stál 8 rokov a v ktorom máš istotu za niekoho s kým by si ASI chcela aj byť? Nech sa páči, len potom keď po týždni zistíš že s ním už ASI nechceš byť, tak nečakaj od frajera druhú šancu. Už ti ju raz dalandrea56789 napísal:... s ktorým by som asi aj chcela byť...
Podľa mňa nie je dobré zahodiť taký vzťah, ale ani nie je dobré v ňom zotrvávať ak nie si šťastná. To čo cítiš vieš iba ty, a sama sa musíš rozhodnúť. Ale toto čo si popísala smrdí zbrklým a unáhleným rozhodnutím ktoré by si neskôr mohla ľutovať
aky som ja rad ze toto citam...
nevies s kym chces byt? dakto to ma vediet namiesto teba?
rozum radi (z toho co pises, realne neviem aky mate vztah), ostan pri starom
srdce radi skus stastie s novym...
nech uz sa rozhodnes akokolvek potom pamataj ze aj druha strana ma pravo sa rozhodnut, a nemusis byt potom s tymto rozhodnutim spokojna...
nevies s kym chces byt? dakto to ma vediet namiesto teba?
rozum radi (z toho co pises, realne neviem aky mate vztah), ostan pri starom
srdce radi skus stastie s novym...
nech uz sa rozhodnes akokolvek potom pamataj ze aj druha strana ma pravo sa rozhodnut, a nemusis byt potom s tymto rozhodnutim spokojna...
Rozmýšľaj aj racionálne. Pri aktuálnom partnerovi máš istotu budúcnosti. Stabilitu. Po 8 rokoch to zahodiť je riskovanie. Môžeš sa veľmi popáliť a zrazu nebudeš mať ani nič. Ani jedného.
Čo keď ti to s tým novým vydrží mesiac a bude koniec ? Stojí ti to za to, zahadzovať dlhoročný vzťah ?
Čo keď ti to s tým novým vydrží mesiac a bude koniec ? Stojí ti to za to, zahadzovať dlhoročný vzťah ?
-
Grim
Darca
...to kôli takým ako si ty sa z chalanov stávajú hajzli...
//uplink: grim to vystihol a potom slušnáci nemajú šancu, lebo všetky <> si myslia že každý chalan je kkt, akého ony vlastne vytvorili. Fajnový kolobeh [ho*na] v prírode.
//uplink: grim to vystihol a potom slušnáci nemajú šancu, lebo všetky <> si myslia že každý chalan je kkt, akého ony vlastne vytvorili. Fajnový kolobeh [ho*na] v prírode.
8 rokov vo vztahu - Stereotyp, nuda...Isla si na skolu tam sa Ti zalubil niekto iny...My s tym chlapi musime ratat ze niektore zeny su taketo.. Samozrejme ze taky su aj muzi, to je jedno pohlavie nerozhoduje,,,Moja rada by znela ked uz ochladli city k frajerovy tak nema zmysel to natahovat, lebo ci chces ci nie aj tak ho raz opustis a s tym druhým tomu nechaj volny priebeh, ale ako poznam zenske myslenie sa k druhemu pricucnes ako pijavica 
"No ja som po 3 rokoch odišla študovať do úplne iného mesta a potom sme sa vídali pomenej, city začali ochladzovať a nejako nám to aj prestalo fungovať. Asi pred vyše rokom som zistila, že cítim niečo k svojmu kamarátovi, ktorý študuje tiež v tomto meste." takze keby si nestretla tohto chalana tak by si ostala vo vztahu s byvalym? zase s prepacenim zenske myslenie
"No ja som po 3 rokoch odišla študovať do úplne iného mesta a potom sme sa vídali pomenej, city začali ochladzovať a nejako nám to aj prestalo fungovať. Asi pred vyše rokom som zistila, že cítim niečo k svojmu kamarátovi, ktorý študuje tiež v tomto meste." takze keby si nestretla tohto chalana tak by si ostala vo vztahu s byvalym? zase s prepacenim zenske myslenie
-
audiotrack
VIP
zas ak s ním nie je šťastná, tak ten vzťah aj tak nevydrží. Chcela sa rozísť pred rokom, chce to teraz, bude to chcieť aj v budúcnosti. A radšej po ôsmich rokoch ako sa potom rozvádzať a nechať dieťa s jedným rodičom. Tu sa nedá prikloniť k jednej alebo druhej miske váh, lebo nevieme čo cíti a čo medzi nimi je. A myslím si, že toto jej je jasné, že odpoveď na svoju otázku jej nedá nikto iný ako ona sama. Len to asi potrebovala zo seba dostať von, a možno si prečítať názory nezaujatých.
Podľa účtu na pokeci mi to vychádza, že ste spolu začali chodiť keď si mala 15. Hneď ti vyšiel vzťah, hneď si mala frajera. Nezažila si ten pocit samoty, a tak si nevieš vážiť čo máš kým to nestratíš. Berieš to ako samozrejmosť, a myslíš že po rozchode si hneď nájdeš nového. Ale realita môže byť aj taká, že budeš mať 30 a stále budeš sama. Začnú ti tikať biologické hodinky, tvoje kamarátky budú vydaté a budú kočíkovať bábätka, a ty budeš doma pozerať telenovely. Neviem kde berieš takú istotu, že starého necháš a nový s tebou bude do konca života
Podľa účtu na pokeci mi to vychádza, že ste spolu začali chodiť keď si mala 15. Hneď ti vyšiel vzťah, hneď si mala frajera. Nezažila si ten pocit samoty, a tak si nevieš vážiť čo máš kým to nestratíš. Berieš to ako samozrejmosť, a myslíš že po rozchode si hneď nájdeš nového. Ale realita môže byť aj taká, že budeš mať 30 a stále budeš sama. Začnú ti tikať biologické hodinky, tvoje kamarátky budú vydaté a budú kočíkovať bábätka, a ty budeš doma pozerať telenovely. Neviem kde berieš takú istotu, že starého necháš a nový s tebou bude do konca života
Audiotrack - suhlas, lenze takto zije mnoho dievčat ( tich krajsich) ze ona proste mavnutim ruky ma chlapa, resp. to co chce, nechape co je to pocit prazdnoty
-
audiotrack
VIP
má chlapa ešte neznamená že má vážny a seriozny vzťah. Možno je pekná, a nájde si do týždňa nového. Ale vydrží pri nej 8 rokov?
Je tu urcite vacsia pravdepodobnost ze bude s nim stastna 8 rokov alebo cely zivot, ako dievca o ktore chalani nemaju vela zaujmu
Uplink a Grim to stručne opísali,som toho isteho názoru. Pripomína mi to nedávne topici o nevere v ktorých si tie ženské narazili chlapíkov, ktorých poznali ledva pár týzdnov. A ženské uz mali vyhlásenia, ze snimi budu stastnejsie ako stými chlapmi co žili niekolko rokov.
A ja sa pýtam naco doboha zijú s niekym 5-8 rokov,ked potom vyhlasuju ze niesu sním šťastné?
Blasbit niektore preto lebo bud nechcu byt same a zatial im staci taki partner akeho maju a cakaju na to "praveho" v 99% krajsieho...alebo sa odmiluju ako je zname u zien s minuty na minutu...podobna vec sa aj mne stala ze s dna na den mi povedala ze jej city ku mne ochladli a na druhy den uz bola s druhym...staci ked nejaky tipek nakeca babe mozno dve tri vety v zmysle aka si uzasna krasna a bla bla a baba zacne rozmyslat...tak to je
bucuresti- hmm teda to musel byt šok pre teba. Ja som ku zenám skeptický,neverím im,neznášam ich povahu ale ich telá by som je.al!!!! 
-
uplink
VIP
hentá sliepka sem už podľa mňa ani nehrabne...
...a hlavne že mi potom nejaká <> povie: "Ale Ty mi nerozumieš." a "Nerozumieš citom." a iné chu****. Ako seriózne, ženy v 99,9999% NEMYSLiA, ony proste cítia.
Minule ma presviedčala [ex]kamarátka že je v poriadku mať priateľa a flirtovať s druhým, lebo ona to tak proste cíti v danom momente a treba to využiť tieto chvíľe šťastia a pokiaľ sa to jej priateľ nedozvie, tak je to cosher. Veď priateľ je stabilná dojná krava a tento je mladý zajačik na "využitie situácie." Tak som ju posadil do taxíku na poslednú cestu a poslal domov a povedal jej že je sprostá pi*a a dúfam že cestou budú mať búračku.
...a hlavne že mi potom nejaká <> povie: "Ale Ty mi nerozumieš." a "Nerozumieš citom." a iné chu****. Ako seriózne, ženy v 99,9999% NEMYSLiA, ony proste cítia.
Minule ma presviedčala [ex]kamarátka že je v poriadku mať priateľa a flirtovať s druhým, lebo ona to tak proste cíti v danom momente a treba to využiť tieto chvíľe šťastia a pokiaľ sa to jej priateľ nedozvie, tak je to cosher. Veď priateľ je stabilná dojná krava a tento je mladý zajačik na "využitie situácie." Tak som ju posadil do taxíku na poslednú cestu a poslal domov a povedal jej že je sprostá pi*a a dúfam že cestou budú mať búračku.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mna raz presviedcala kamaratka, ze ked u jednej obcas spim tak je to vztah...
ked som jej na to povedal, ze to ona vztah uz 2 roky nema a myli si pojmi,
tomu jej uz ide od tej chvile co sa dali znovu dokopy len a len o pravidelny sex, tak sa
nasrala, povedala, ze to vobec nechapem, ze on je ten pravy,
a hlavne ma dostalo "chlap to nevie vycitit ako zena"
pre info, poznal som aj jeho aj ju a clovek vidi co sa deje...
takychto pripadov je viac, ale so zenou sa netreba hadat, ona svoju teoriu neskor
vyvrati aj sama, ako to bolo aj v tomto pripade...
nechcel som to sem pisat, ale motivovalo ma ked uplink spomenul "zenske citenie"
ked som jej na to povedal, ze to ona vztah uz 2 roky nema a myli si pojmi,
tomu jej uz ide od tej chvile co sa dali znovu dokopy len a len o pravidelny sex, tak sa
nasrala, povedala, ze to vobec nechapem, ze on je ten pravy,
a hlavne ma dostalo "chlap to nevie vycitit ako zena"
pre info, poznal som aj jeho aj ju a clovek vidi co sa deje...
takychto pripadov je viac, ale so zenou sa netreba hadat, ona svoju teoriu neskor
vyvrati aj sama, ako to bolo aj v tomto pripade...
nechcel som to sem pisat, ale motivovalo ma ked uplink spomenul "zenske citenie"