no to si zobral hneď extrém... a to je to- že je to len "nejaké techno"- ale stavím sa že kebyže ti dá niekto vypočuť množstvo techno vecí taxa ti niečo zapáči...bax napísal:na mňa to proste pôsobí jednoducho - to však neznamená, že tvrdím, že by som to tiež dokázal, alebo, že samotné komponovanie takejto hudby je pre každú lamu - ale výsledok na mňa proste ten dojem robí...
a ešte k tým hudobným nástrojom (a tak trochu možno aj k tej jednoduchosti) - pre mňa je dosť podstatný rozdiel keď si pustím Deep Purple a keď si pustím nejaké techno...
Ktory hudobny styl neznasate?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
áno... mne sa niektoré techno veci páčia... hore som tuším písal, že určitá časť tvorby takých Scooter sa mi zdá celkom zaujímavá... ale aj samozrejme aj niektoré menej komerčné veci z techna sú dobré... a myslím, že som sa vyjadril jasne, keď som napísal, že čo sa týka techna je to najmä tá silne komerčná časť... ale techno mi je asi z tých štýlov čo ja nemám rád najbližšie... ale proste je to pre mňa niečo čo si doma až tak často púšťať nemusím... peace...krupica_dnb napísal:no to si zobral hneď extrém... a to je to- že je to len "nejaké techno"- ale stavím sa že kebyže ti dá niekto vypočuť množstvo techno vecí taxa ti niečo zapáči...
aktivne pocuvam iba klasicku hudbu
ostatok beriem ak to hra z radia, a vykonavam daku cinnost, kedy mi je jedno co hra. ale aby som pocuval sucastnu hudbu napriklad na PC, alebo na MP3 prehravaci, tak to v ziadnom pripade, jednoducho mi to pride prilis nekomplexne.
ale aby som bol konkretny:absolutne neznasam T.Bezdedu, tolko infantility som teda nepocul ani nepametam.
metal,rap,hiphop mi tiez nesedia, a tie by teda ani v radiu hrat nemuseli, vtedy vypinam radsej:D
samozrejme dufam ze to nikto nezoberie ako urazky ich stylov, ja to subjektivne citim takto.
ostatok beriem ak to hra z radia, a vykonavam daku cinnost, kedy mi je jedno co hra. ale aby som pocuval sucastnu hudbu napriklad na PC, alebo na MP3 prehravaci, tak to v ziadnom pripade, jednoducho mi to pride prilis nekomplexne.
ale aby som bol konkretny:absolutne neznasam T.Bezdedu, tolko infantility som teda nepocul ani nepametam.
metal,rap,hiphop mi tiez nesedia, a tie by teda ani v radiu hrat nemuseli, vtedy vypinam radsej:D
samozrejme dufam ze to nikto nezoberie ako urazky ich stylov, ja to subjektivne citim takto.
-
qwerty-xyz
Re: ktory hudobny styl neznasate?
nemusim hip-hop a tote metalove hovadiny plus gitarovky a vsetko okolo toho vratane gitarovych sladakov a podobne.Explo!D napísal:...jemnejsie povedane "ktory hudobny syl nemusite"
teda ja napriklad nemusim iron metal
taktiez NEMOZEM rap...jak si dajaky vylieva nervy do mikrofonu....