este ze nieje FOLKMetalskenner napísal:hehe gospel.. a najlepsi je gospel metal alebo gospel rock.. normalne ket som toto pocul ma skoro trafilo...
Ktory hudobny styl neznasate?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Folk_metal - jj, folk metal existuje.. som davnejsie pocul to slovne spojenie ale nejak som mu nevenoval pozornost..
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
aké samozrejme???... ty si už bol na nejakej dychovke vôbec ako koncert?... však niektoré súbory sú tak skvelé, že ti to až dych vyráža... a tá hudba znie celkovo tak veľkolepo... a ľudovky?... čo si to za Slováka... naše ľudovky sú užašné... fakt ti odporúčam dakedy zájsť na nejaké folklórne slávnosti... ono fakt to chytí za srdce väčšinu... ja osobne keď hrá fujara chytám zimomriavky... však to je niečo extra... ale ok tvôj názor ti neberiem... ale fakt sa stavím, že si na žiadnej dychovke ani folklórnom súbore nikdy nebol... a radšej sa tomu vyhýbaš, lebo kamoš kamoša vravel, že je to oničom... však...geoge046 napísal:Ja neznasam samozrejme
DYCHOVKY/LUDOWKY
Ono je to tak, ze dnes je v mode nepocuvat ludovky, nevravim ze to pocuvam stale, ale ked nejaku tu veselu ludovku pocujem, tak sa mi zlepsi naladabax napísal:aké samozrejme???... ty si už bol na nejakej dychovke vôbec ako koncert?... však niektoré súbory sú tak skvelé, že ti to až dych vyráža... a tá hudba znie celkovo tak veľkolepo... a ľudovky?... čo si to za Slováka... naše ľudovky sú užašné... fakt ti odporúčam dakedy zájsť na nejaké folklórne slávnosti... ono fakt to chytí za srdce väčšinu... ja osobne keď hrá fujara chytám zimomriavky... však to je niečo extra... ale ok tvôj názor ti neberiem... ale fakt sa stavím, že si na žiadnej dychovke ani folklórnom súbore nikdy nebol... a radšej sa tomu vyhýbaš, lebo kamoš kamoša vravel, že je to oničom... však...