Ktory hudobny styl neznasate?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Hip Hop/Rap
Najmä domáca tvorba a lá Rytmus, Kontrafakt, Vec, Čistychov... no ani zahraničný nestojí za veľa. Nemám rád amerických typu 50 Cent a pod., ani Eminema nemám rád. Ale: Občas sa dá dobre vypočuť rap v rockových piesňach.
A obzvlášť neznášam 12 - 14 ročné decká hrajúce sa na veľkých gangstrov, čo fajčia, aby zapadli do party.
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
Pop/Teenpop
No comment, stačí si vypočuť Backstreet Boys, US5, Blue a podobné trapošiny.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 13:57 )
btw existuje vlastne Iron Metal?
Najmä domáca tvorba a lá Rytmus, Kontrafakt, Vec, Čistychov... no ani zahraničný nestojí za veľa. Nemám rád amerických typu 50 Cent a pod., ani Eminema nemám rád. Ale: Občas sa dá dobre vypočuť rap v rockových piesňach.
A obzvlášť neznášam 12 - 14 ročné decká hrajúce sa na veľkých gangstrov, čo fajčia, aby zapadli do party.
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
Pop/Teenpop
No comment, stačí si vypočuť Backstreet Boys, US5, Blue a podobné trapošiny.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 13:57 )
btw existuje vlastne Iron Metal?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ked je to kvalitna hudba tak je jedno ci bola nejak upravena na pc alebo zahrana na cisto ... co ten dotycny citi vyjadri v hudbe aj tak, a take kvalitne dnb dj sety ja osobne niekedy mozemSkuliton napísal: Techno/House/DnB/Trance...
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
S poslednou vetou suhlasim, len by som dodal, ze sa hraju nielen mesiac, ale aj pol roka. FURT TO ISTE dokola. Nedavno som bol nuteny pocuvat asi hodinu radio "expres", a hrali stale to iste, co zaciatkom leta. BrainwashingLub0$ napísal:No neznasam, piesne toho moderneho stylu, coho su plne radia.....premna to su sracky....ktore hraju mesiac a potom o spevakovi/spevacke/skupine uz nikdy nebudete pocut....a to svedci o tom, co to su za sracky...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
Je rozdiel v hudbe kde hudobníci dokonale ovládajú svoj nástroj, a v hudbe ktorá je zlepená len zo samplov... Sám musíš uznať čo je väčšia drina, väčšie umenie, väčšia kvalita...fruxo napísal:ked je to kvalitna hudba tak je jedno ci bola nejak upravena na pc alebo zahrana na cisto ... co ten dotycny citi vyjadri v hudbe aj tak, a take kvalitne dnb dj sety ja osobne niekedy mozem(hoci dnes uz pocut krasu hudobneho nastroja je problem, tie kapely co sa dostavaju na scenu... buf.. otras)
V živote som počul jednu jedinú kvalitnú elektronickú kapelu, a to boli prodigy... Techno ,DnB, HipHipopvé podmazy, trance... proste strach...
ty sa sa spytal: "btw existuje vlastne Iron Metal?"Iron-Eddie napísal:prosím?
axXis ti na to odpisal: "o tom som nikdy v zivote nepocul"
a ty si nasledne na to napisal: "no dotyčný asi myslel Iron Maiden... a tí su celkom v pohode"
Filipito ti na to napisal: "LOOL ten dotycny si bol prave ty Laughing"
a ty na to: "prosím?"
...uz chapes ?
-
Iron-Eddie
Light Professional