nenavidim HIP HOP, pop, a 99.9% co sa hra v slovenskych radiach ako funradio alebo expres.
a nakoniec treba dodat: Metal a Rock hýbe světem hip-hop nechme
malým dětem!!
ja osobne teda nepreferujem hlavne tri hudobné štýly,na prvom mieste Hip-Hop,aj keď tu je diskutabilné či sa to vobec dá pokladať za hudobný štyl,resp za hociaku inu formu umenia,dalej vsetky "moderné" naťahovačky typu PussycatDolls,Alicia Keys a hviezdy zo SHS atd,o ktorých za pár mesiacov nikto nebude vedieť a na tretom mieste je DnB,ktorý mi niekedy pripadá skutočne ako len zbierka komických zvukov.Každopadne,nech si každý počúva čo chce,neodsudzujem ani nič podobné.
debo3000 napísal:nenavidim HIP HOP, pop, a 99.9% co sa hra v slovenskych radiach ako funradio alebo expres.
a nakoniec treba dodat: Metal a Rock hýbe světem hip-hop nechme
malým dětem!!
Malým deťom nechaj radšej tieto pi***** hlášky ktoré píšu na azete. (aby si si nemyslel aj ja počúvam metal)
menim nazor tvrdy metal ako thrash hard sa mi hrozne zapáčil
a k hip hopu nevadí mi, až na ten ich prejav ... že mada faka bič jeee a jak vidim co idu po ulici jak po kaktusovej brigade a každe druhe slovo do pičeee a mišteee a nevem co a pustia si hudbu na telefone tam kde je co najviac ludi žeby si dokazali jaký su to šráci .... inak funk je celkom v pohode ale ten stary 80 roky a tak ...
L.A.M.E: To som ani nepovedal. Len tie obcasne vreskoty mi vadia v hudbe. Jasne, ze Metal ma viac stylov, ale pozeram sa na to zo vseobecneho hladiska.
nenavidim skupinu Desmod, to je podla mna osobity zaner a vola sa PRIMITIVNA ZALUBENA DEBILNA HUDBA CO NEMA ZMYSEL, takze tento styl nenavidim, zaraduje sa tam aj viac slovenskych skupin...
zebrak napísal:nenavidim skupinu Desmod, to je podla mna osobity zaner a vola sa PRIMITIVNA ZALUBENA DEBILNA HUDBA CO NEMA ZMYSEL, takze tento styl nenavidim, zaraduje sa tam aj viac slovenskych skupin...
súhlas, tiež som zaritý odporca skupiny tej bravčovej hlavy (Kulo)
zebrak napísal:nenavidim skupinu Desmod, to je podla mna osobity zaner a vola sa PRIMITIVNA ZALUBENA DEBILNA HUDBA CO NEMA ZMYSEL, takze tento styl nenavidim, zaraduje sa tam aj viac slovenskych skupin...
Krajšie by som to nepovedal... A teraz čo je ten song vyrobená pre mna, to by mohlo vyhrať malinu!
Digital napísal:Neoblubujem nejako desmod ale tak myslim ze sú hudobne, melodicky aj textovo celkom na slusnej úrovni s porovnanim s ostatnymi slovenskymi komercnými.
to bol vcelku dobrý vtip Desmod je úbohá, kompozične a textovo primitívna hudba ktorá nič nerieši a je vyrábaná preto aby rádiá mali čo hrať. Je to sračka ktorá patrí do vreca spolu s No Name, Gladiator, Smatanovou a inými slovenskými lompompášmi, pravidelne objavujúcimi sa v rádiu OKEY, Expres a na hudobných festivaloch a buze**** firemných večierkoch