Ktory hudobny styl neznasate?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
A je to jedna naujspesnejsia slovenská kapela , a najhranejsia v radiach preto lebo je to primitivna hudba nie? a všetci co ich pocuvaju su velmi velký primitívi ,že? chces povedat ze moja mama je primitivna ?Thrash/Death napísal:to bol vcelku dobrý vtipDesmod je úbohá, kompozične a textovo primitívna hudba ktorá nič nerieši a je vyrábaná preto aby rádiá mali čo hrať. Je to sračka ktorá patrí do vreca spolu s No Name, Gladiator, Smatanovou a inými slovenskými lompompášmi, pravidelne objavujúcimi sa v rádiu OKEY, Expres a na hudobných festivaloch a buze****ých firemných večierkoch
Zato ze ty si velký tvrdas ktorý pocuva kontroverzné tvrdé verzie thrash metalu ktorý podla iných je naozaj len obycajný "trash" tak nemusí to byt hned nejaky brak. Nehovorim ze je to nejaka spickova skupina no ale tak dosiahli co chceli.
Nie... Počúvajú to ludia s chabým hudobným vkusom (ktorým je jedno či tam hrá gitara alebo balalajka so strunami z konskeho chvostu...) a pseudoromantickou dušou... Stačí im jasná prvoplánová melódia, text zbúchaný za 5minút, stačí že tam je rým a absencia akéhokoľveh hlbšieho zmyslu...
A neboj sa, aj moji rodičia sú z desmodu hotoví... Platí vyššie uvedené
A neboj sa, aj moji rodičia sú z desmodu hotoví... Platí vyššie uvedené
-
Thrash/Death
Star
Dunlop ti vykreslil všetko podstatné. Desmod je tam kde je lebo ich tam niekto dotiahol. Roman Slávik asiže. Nakoniec aj Braňo Mojsej tak uvažuje. Nehovorím že kto počúva Desmod je primitív, ale je to primitívna, protivná a vnucujúca sa hudba lahodiaca masám ľudí, ktorí už nevedia rozoznať dobré od zlého a stačí im miliarda krát prevarená šablóna sloha-refrén-sloha-refrén-sólo alebo medzihra-refrén-záver. A hudba Desmod dobrá naozaj nie je. Som zvedavý kde by boli dnes keby hrali to čo na prvých dvoch albumoch, ktoré sú žánrovo aj invenčne úplne inde. Ani lačný pes by po nich neštekol.Digital napísal:A je to jedna naujspesnejsia slovenská kapela , a najhranejsia v radiach preto lebo je to primitivna hudba nie? a všetci co ich pocuvaju su velmi velký primitívi ,že? chces povedat ze moja mama je primitivna ?
Zato ze ty si velký tvrdas ktorý pocuva kontroverzné tvrdé verzie thrash metalu ktorý podla iných je naozaj len obycajný "trash" tak nemusí to byt hned nejaky brak. Nehovorim ze je to nejaka spickova skupina no ale tak dosiahli co chceli.
-
axxis
Addict
nechapem a nikdy nepochopim preco niekto komercny uspech povazuje za znamku kvalityDigital napísal:A je to jedna naujspesnejsia slovenská kapela , a najhranejsia v radiach preto lebo je to primitivna hudba nie? a všetci co ich pocuvaju su velmi velký primitívi ,že? chces povedat ze moja mama je primitivna ?
Teraz prejdem trochu za hranice Slovenska a spomeniem mena ako Vai, Hendrix alebo Satriani. Vsetci traja su skutocne virtuozovia v tom co robia a nikdy nebudu mat taky uspech ako dementne rytmy Britney Spears pretoze niesu in. A to iste mas aj s Desmodom na SVK.
P.S. Skutocne si myslis, ze Desmod ma dobre texty? To nemozes mysliet vazne
-
axxis
Addict
ano presne to si myslimreno23 napísal:chces mi povedat ze pesnicka hemeroidy je brak a nema hlbsi zmysel
ta pesnicka mi strasne pripomina punk rock, omielanie klise veci, ktore aj tak kazdy pozna najjednoduchsim moznym sposobom, ktory existuje - striedavym rymom
dokonaly sposob ako zaujat siroku spolocnost avsak umelecka hodnota nulova
edit:// na facebooku je grpa anti-desmod, vsetci ste srdecne vitani
-
Iron-Eddie
Light Professional
axXis napísal:ano presne to si myslim
ta pesnicka mi strasne pripomina punk rock, omielanie klise veci, ktore aj tak kazdy pozna najjednoduchsim moznym sposobom, ktory existuje - striedavym rymom
dokonaly sposob ako zaujat spolocnost
inak ja desmod tiež nemusím, od albumu Skupinová Terapia (čiastočne aj Derylov Svet) to s nimi ide prudko dole vodou
-
MisguidedAngel
Star
ale inak hej, desmod...
podla mna otravny brak, forma popu co to tu okupuje, hranost v radiach nie je ziadny vypovedny cinitel, a uz vobec nie kvality.
stoji za precitanie
http://www.humno.sk/index.php?option=co ... 0&Itemid=1
podla mna otravny brak, forma popu co to tu okupuje, hranost v radiach nie je ziadny vypovedny cinitel, a uz vobec nie kvality.
stoji za precitanie
http://www.humno.sk/index.php?option=co ... 0&Itemid=1
-
El Suvereno
Light Expert
-
The Calvin
Star
axXis to vystihol uplne... neni co dodataxXis napísal:nechapem a nikdy nepochopim preco niekto komercny uspech povazuje za znamku kvality![]()
Teraz prejdem trochu za hranice Slovenska a spomeniem mena ako Vai, Hendrix alebo Satriani. Vsetci traja su skutocne virtuozovia v tom co robia a nikdy nebudu mat taky uspech ako dementne rytmy Britney Spears pretoze niesu in. A to iste mas aj s Desmodom na SVK.
-
Hack2erSVK
Light Expert
-
Digital
Guru
Hovorim ze nejako neoblubujem tu skupinu ... ale tak myslim si ze melodie maju alebo teda aspon mali celkom chytlave... pamatam si jak som si to spieval kazdy den a to som ani nevedel jaka skupina je to... par rokov dozaduaxXis napísal:nechapem a nikdy nepochopim preco niekto komercny uspech povazuje za znamku kvality![]()
-
Iron-Eddie
Light Professional
K Desmodu a ku Kulymu: oni nie sú ani normálni (myslím)
Na jednom festivale, kde hrali (už si nepamätám, kvôli komu som tam išiel, ale určite nie kvôli Desmodu) používal Kuly vulgarizmy, kdežto v skladbe Playstation 2, kde sa to rýmovo aj významovo hodí tam šupne rašej niečo, čo sa vôbec nerýmuje,len aby nebol neslušný
(pritom tam by mal byť rým)
Ale stará tvorba skupiny nebola až taká zlá (myslím tým prvý album a hlavne pieseň Stroj). To, čo robia teraz, sa mi hnusí. Nikdy nepochopím, ako sa môže relatívne zo začiatku dobrá skupina takto extrémne zhovadiť!
Za K- ako inak srdečne ďakujem (veď kde už by sme boli keby mne niekto za takéto príspevky vyjadrujúce názor nestrhol karmu...
Ale nabudúce poprosím dôvod
Na jednom festivale, kde hrali (už si nepamätám, kvôli komu som tam išiel, ale určite nie kvôli Desmodu) používal Kuly vulgarizmy, kdežto v skladbe Playstation 2, kde sa to rýmovo aj významovo hodí tam šupne rašej niečo, čo sa vôbec nerýmuje,len aby nebol neslušný
Kód: Vybrať všetko
Playstation dva teraz fičí
A tvoji rodičia ťa majú vieš kdeAle stará tvorba skupiny nebola až taká zlá (myslím tým prvý album a hlavne pieseň Stroj). To, čo robia teraz, sa mi hnusí. Nikdy nepochopím, ako sa môže relatívne zo začiatku dobrá skupina takto extrémne zhovadiť!
Za K- ako inak srdečne ďakujem (veď kde už by sme boli keby mne niekto za takéto príspevky vyjadrujúce názor nestrhol karmu...
Ale nabudúce poprosím dôvod
Možno ma ukameňujete ale mne sa Desmod páči.. je to vec vkusu - ale posledné albumy (Derylov Svet, Kyvadlo..) sa mi páčili až na pár výnimiek.. je tam zopár super pesničiek - zopár aj nepodarených, samozrejme, ale to sa stáva každému.. A ku Kulymu? Ten sa mi vôbec nepáči - jediné čo mám na ňom rád je jeho hlas - musíte uznať - na slovenskej scéne jedinečný.. A ešte songy, kt. sa mi páčia made by Desmod: Mary, Mám na to liek, Vyrobená pre mňa, Zober ma domov, Kyvadlo, To nie je možné..