uplink napísal:nechapem preco ma niekto stale potrebu zakladat nove a nove temy, ked su bezvyznamne Confused. Zalozim temu len vtedy ked nieco potrebujem, alebo ked prinesiem nieco nove. Urcite nebudem zakladat dementne temy ako: Vasa najoblubenejsja poloha, aku mate radi cokoladu, zuvacku a ine voloviny. Dobre su temy so zaujimavostami ako novy hardware, ale taketo od veci su naozaj od veci. Mohli by sa aspon mazat, ked su naozaj o nicom...
Konkretne touto temou mozete dosiahnut len jedno. Prist o moderatora, alebo ho nasrat. Neviem ci Vas to bavi, ale mne osobne pride dost vhod, ked sa mi kasle hardware a vie mi tu niekto poradit. A ak mam pravdu povedat, tak dost mi poradil prave t0m4s3, aj ked sa Vam mozno zda prisny. Ma ku vsetkemu svoj komentar, ale vie poradit. Co tak skusit sa prekusnut cez ten komentar a zobrat si z toho to, co mi pomoze a nezkaladat zbytocne temy tohto charakteru? Idea
ROKI49 napísal:Tomas je fajn az na to ze zaryto preferuje AMD a zaryto kritizuje INTEL. Ale inac v pohode. Samozrejme Trizzo a ujo Hojko su tiez velmi dobri.
ROKI49 napísal:Tomas je fajn az na to ze zaryto preferuje AMD a zaryto kritizuje INTEL. Ale inac v pohode. Samozrejme Trizzo a ujo Hojko su tiez velmi dobri.
ja dokazem ocenit jednotlive vyhodu Intelu ale celkovo je AMD ktore preferujem a prezentujem v dobrom svetle, ale nie zaryto odfajavam Intel - napr. kvoli HT som po dnesku rozmyslal ze si ho aj kupim.
t0m4s3 napísal:
ja dokazem ocenit jednotlive vyhodu Intelu ale celkovo je AMD ktore preferujem a prezentujem v dobrom svetle, ale nie zaryto odfajavam Intel - napr. kvoli HT som po dnesku rozmyslal ze si ho aj kupim.
Vymenim svoj Pentium 4 Mobile - 32-bit - Northwood-M za Tvoj A64
Momentalne urcite ano. Hoci som fandom Intelu oponovat proti tomu je ciste slepectvo. Myslim Desktop nie Mobile T.!!! Tam sa zac na Centrino nic nechyta.
ROKI49 napísal:
Momentalne urcite ano. Hoci som fandom Intelu oponovat proti tomu je ciste slepectvo. Myslim Desktop nie Mobile T.!!! Tam sa zac na Centrino nic nechyta.
hmm tak to by som sa pozrel ako ho neda mobile athlon64 3000+
smrt napísal:kobalt jednoznacne najlepsi a ob3l1x nejprije**** lebo mi dal ban a ani boh nevie zacoZHiT 4ever
Asi preto ze si tu kazdeho osocoval a nadaval a hral sa na borca tejto planety co vie uplne vsetko. Som rad ze si dostal BAN lebo uz si mi pekne sral nervy. Tak ti treba.