Uz chapes..?Ale je to jedno...nemienim sa tu s sikym "hadat"..nechaj tak...schw33k napísal:nebudz lolo Môžem Ti XYZ hooligans videí nájsť hneď
Kuklaci na stadionoch.
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chuligáni dajú len tak s prevencie na papulu polke štadionu , ked hádzu veci schytá to vela nevinných fanusikov .. Uplne tych flojdou chapem ... keby namna niekto vykrikuje acab a snazi sa ma pretlacit alebo nieco po mne hádzat tak by som ho tiez zmlátil...ZitePunkom napísal:Viem...ale niekedy(dost casto)zneuzivaju svoj postavenie...a to sa mi nepaci...len tak z prevencie daju niekomu na papulu...
-
Začiatok Konca
Professional
na futbal nechodím, pre jeho úroveň a aj pre niečo iné ale bol som pár krát na zápase v Mníchove na tom olympíjskom štadióne a bol to zážitok jak hovado ked vedla vás skanduje 70 000 ludí
a policajti a kukláči podla mňa majú byť na štadiónoch a robiť poriadok a nechápem tých primítivov kt. sa prídu na futbal pobiť a sú nato aj pripravený, ved si užijem futbal a nie dokazujem že ludia sú z opice
a policajti a kukláči podla mňa majú byť na štadiónoch a robiť poriadok a nechápem tých primítivov kt. sa prídu na futbal pobiť a sú nato aj pripravený, ved si užijem futbal a nie dokazujem že ludia sú z opice
ako ked im nedáš zámienku tak ti dajú pokoj- niekedy
ja tam nechodím a ked idem tak nie som v epicentre diania a idem s tlupou kamošou čo chodia na taiský box a ultimate zápasy takže ochranu mám v pohode+ ja tiež cvičím takže sa nebojím ale hlavne držím hubu a krok, nepotrebujem si niečo dokazovať, proste mám na saláme
ja tam nechodím a ked idem tak nie som v epicentre diania a idem s tlupou kamošou čo chodia na taiský box a ultimate zápasy takže ochranu mám v pohode+ ja tiež cvičím takže sa nebojím ale hlavne držím hubu a krok, nepotrebujem si niečo dokazovať, proste mám na saláme
pozri sa ty zase nevieš napísať slovo slzák, prosto ked rýchlo píšeš tak ti nejaké to písmenko ujde nie
a zase to je jasné že proti slzáku nezmôžeš nič ale ja som skôr narážal že ako ochrana je to dobrá proti nie policajtom ale ostatným kt. si chcú udreť
ja proti policajtom nemám nič a vyhýbam sa im a ako som povedal treba držať hubu a krok ale ten thaiský box a ultimate stačí na magorov kt. sa idú len pobiť
a zase to je jasné že proti slzáku nezmôžeš nič ale ja som skôr narážal že ako ochrana je to dobrá proti nie policajtom ale ostatným kt. si chcú udreť
ja proti policajtom nemám nič a vyhýbam sa im a ako som povedal treba držať hubu a krok ale ten thaiský box a ultimate stačí na magorov kt. sa idú len pobiť
Ty kokos...a potom clovek len pocuva mediami, ze fanusikovia zdevastovali stadion, vytrhavanim sedadiel atd. ved sa im necudujem...byt tam tak si zrejme tiez vytrhnem stolicku aby som sa mal aspon cim chranit a obranovat...kokos...a to som si akurat spomenul na video typka ktoremu fizli rozbili nos koli tomu ze sprejoval na verejnosti, no chudak mal to podlozene, mal povolenie z mestskeho uradu aj vsetko, len prisiel fizel, zkopal ho a hned na to volal kuklacov, lebo si sral do gati.
edit// tu to je: kus od temy, ale predsa.
-
Stoporko
VIP
Bol som v Berlíne na zápase Hertha Berlín vs. Norinberg. Išlo o to, či Norinberg vypadne z prvej ligy. Štadión narvaný do posledného miesta, diváci vo vare... každú chvíľu sa z ampliónov ozvala hymna Herthy, chlapi si zaspievali (skôr zarevali) a boli v pohode... žiadna bitka, žiadne zásahy policajtov. To len u nás sa ešte stále ľudia chodiaci na zápas neuvedomili, že vchod do boxérskej arény je inde a nie v bráne futbalového štadióna...
-
Clean_Up
Professional
Keby neboli obrnení s obuškami, štítmi, slzákmi a neviem čím ešte, tak sklopia uši a s plnými gaťami bežia domov.Ujo Marky napísal:Ked Ta napadnu obrneny fizli s obuskami, stitmi a slzakom
POLICAJNÁ BRUTALITA! Zakomplexovaný policajt nevie čo so sebou, tak pridrbe komu chce. Následne zisti, že si dovolil privela, tak rýchlo si zavolá šasov počmáraných (kukláčov), ktorí tam stoja s takým ohromným sebavedomím, že sa na to až blbo díva. K úplnej "dokonalosti" im chýba už len nápis na uniformách: SOM BOH!Lub0$ napísal:tu to je: kus od temy, ale predsa.
-
Shark NX
Addict
Zaujimave ... Ja som bol na jedinom Futbalovom zapase v zivote. Uz si ani nepamatam kto s kym hral. Ale bolo to dost napate.
Ked sa strhla mela len som odisiel od Kotla, smerom k vychodu spolu s kamaratkou.
Naproti bezal tazkoodenec chytil ma za paprcu a odprevadil k vychodu. Nic sa nestalo, Podakoval som, on povedal v pohode a bolo po Show.
Ku vsetkemu treba dvoch pani
Ked sa strhla mela len som odisiel od Kotla, smerom k vychodu spolu s kamaratkou.
Naproti bezal tazkoodenec chytil ma za paprcu a odprevadil k vychodu. Nic sa nestalo, Podakoval som, on povedal v pohode a bolo po Show.
Ku vsetkemu treba dvoch pani