no nehovorím, že je to najhoršie, lebo sem tam sa aj nájde niečo fakt ako unikát za lacno, ale pritom, čo som už počul, že napr. ako minule v správach bolo, že jeden si kúpil úplne nové auto, resp. v tom roku aký bol aj rok výroby a po 2 týždňoch po kúpe, zistil, že auto už bolo založené, alebo aj iné, ako, že robia tam všeliaké mladé mrchy, mladý fagani ako predajcovia, praktické skúsenosti a odborné znalosti o autách žiadne, lebo samozrejme študovali také ako personalistika, ekonomika a pod., takže potom niet divu, že ako sú aj osobne priamo od nich zavadzajúce informácie, veď ich tradičná finta je už roky, snažiť aj auto s pretočením tachometrom zakryť rozličnými metódami, aby ani ten najlepší mechanik/odborník nezistil, že to naozaj stočené bolo aj o 200 000 km, veď často som videl, že napr. Fabia Elegance uvádzali 187 000 km, a pritom aký mala otrieskaný lak to mohlo byť aj 387 000 km a omnoho viac ani nebude hovoriť, ako okrádať ľudí z nezmyslenými poplatkami na rôznych zmluvách . . .gogo956 napísal:poznam ludi ktori v AAA kupovali auto a nemaju ziaden vacsi problem. Pokial chce clovek im auto predat, tak to sa vecsinou neoplati, pretoze sa budu snazit zosekat cenu na kosť a nie vzdy úplne ferovými metódami-to je známe. Ale ked tam ide auto kupovat a zoberie si vlastneho dobreho mechanika, da na zdvihak, tak neviem preco by to malo byt horsie ako kupa v ktoromkolvek inom autobazare ci od sukromnika. Acka sa nezastavam, ani som tam nic este nekupoval, ale tvrdit ze su to najhorsie na trhu asi pravda nie je..
takže aspoň môj názor je taký, že radšej kúpim aj od nejakého podvodníka, ale za to je súkromník, preto mám 3x väčšiu istotu, že auto v akom stave je, v takom je, ani nie, počúvať tie rozprávky od personalistov a rôznych filozofov. Takže vážne, darmo, že sa nájdu aj autá skutočne fakt dobré, ale 3 áčka aspoň u mňa už navždy skončili na veky vekov.