Kúpa auta z AAA Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ancikrista
Light Star
Light Star

Re: Kúpa auta z AAA Auto

Príspevok od používateľa ancikrista »

gogo956 napísal:poznam ludi ktori v AAA kupovali auto a nemaju ziaden vacsi problem. Pokial chce clovek im auto predat, tak to sa vecsinou neoplati, pretoze sa budu snazit zosekat cenu na kosť a nie vzdy úplne ferovými metódami-to je známe. Ale ked tam ide auto kupovat a zoberie si vlastneho dobreho mechanika, da na zdvihak, tak neviem preco by to malo byt horsie ako kupa v ktoromkolvek inom autobazare ci od sukromnika. Acka sa nezastavam, ani som tam nic este nekupoval, ale tvrdit ze su to najhorsie na trhu asi pravda nie je..
no nehovorím, že je to najhoršie, lebo sem tam sa aj nájde niečo fakt ako unikát za lacno, ale pritom, čo som už počul, že napr. ako minule v správach bolo, že jeden si kúpil úplne nové auto, resp. v tom roku aký bol aj rok výroby a po 2 týždňoch po kúpe, zistil, že auto už bolo založené, alebo aj iné, ako, že robia tam všeliaké mladé mrchy, mladý fagani ako predajcovia, praktické skúsenosti a odborné znalosti o autách žiadne, lebo samozrejme študovali také ako personalistika, ekonomika a pod., takže potom niet divu, že ako sú aj osobne priamo od nich zavadzajúce informácie, veď ich tradičná finta je už roky, snažiť aj auto s pretočením tachometrom zakryť rozličnými metódami, aby ani ten najlepší mechanik/odborník nezistil, že to naozaj stočené bolo aj o 200 000 km, veď často som videl, že napr. Fabia Elegance uvádzali 187 000 km, a pritom aký mala otrieskaný lak to mohlo byť aj 387 000 km a omnoho viac ani nebude hovoriť, ako okrádať ľudí z nezmyslenými poplatkami na rôznych zmluvách . . .

takže aspoň môj názor je taký, že radšej kúpim aj od nejakého podvodníka, ale za to je súkromník, preto mám 3x väčšiu istotu, že auto v akom stave je, v takom je, ani nie, počúvať tie rozprávky od personalistov a rôznych filozofov. Takže vážne, darmo, že sa nájdu aj autá skutočne fakt dobré, ale 3 áčka aspoň u mňa už navždy skončili na veky vekov.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

vladenko007

uver sa vzdy vypocitava na kazdu ziadost individualne tj ked poziadas ty tak mozes mat ine podmienky ako tvoj sused ktory bude mat zaujem o to isto auto./teda nepoznam system v AAA ale inde to tak vsade funguje/
To ze tam clovek dlho caka> jednak je to dosledok toho ze musia preverit vela veci a jednak je to od urcitej miery aj snaha o znervoznenie aby mali potom vyhodnejsiu vyjednavaciu poziciu- lenze uz vies o co ide a mozes sa dopredu na situaciu pripravit:
Prides tam nejake dve hodinky pred zatvaracou hodinou ked uz budu vsetcia unaveni a nebudu mat silu ta moc mačkať.
Prinesies si oblubeny casopis, knihu, mobil s netom, termosku s kavou, oblozene chlebicky,pripadne dzus. Tym das najavo ze mas casu dost a casovy stres ti nehrozi. Vybavene. :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

gogo956 napísal:vladenko007

uver sa vzdy vypocitava na kazdu ziadost individualne tj ked poziadas ty tak mozes mat ine podmienky ako tvoj sused ktory bude mat zaujem o to isto auto./teda nepoznam system v AAA ale inde to tak vsade funguje/
To ze tam clovek dlho caka> jednak je to dosledok toho ze musia preverit vela veci a jednak je to od urcitej miery aj snaha o znervoznenie aby mali potom vyhodnejsiu vyjednavaciu poziciu- lenze uz vies o co ide a mozes sa dopredu na situaciu pripravit:
Prides tam nejake dve hodinky pred zatvaracou hodinou ked uz budu vsetcia unaveni a nebudu mat silu ta moc mačkať.
Prinesies si oblubeny casopis, knihu, mobil s netom, termosku s kavou, oblozene chlebicky,pripadne dzus. Tym das najavo ze mas casu dost a casovy stres ti nehrozi. Vybavene. :)
No vidím že si tam nikdy nič nekupoval, nepredával.
Ty si furt ideš svoje. Tuším si ani nečítal čo som napísal.

Kalkulačka na ich stránke vypočítala že pri úvere 2000€ preplatí za 5 rokov o 1300€ viac čo sa mi zdá v poriadku.
V skutočnosti vlastne zaplatí 10920€ čo je vlasne za úver 3000 zaplatí po 5 rokoch o 7920 viac. To čo sú prosím ťa za individuálne výpočty pre každého zvlášť. Veď on nikoho nezabil s prepáčením. Povedz prosím ťa čo je to úrok.

A to čo si napísal hore skús si to. Veľa šťastia. Nezabudni prísť 2 hodiny pred koncom budeš musieť túto cestu zvládnuť 2 krát. Určite nestihnú a prídeš aj na druhý deň.
gogo956
Redeemer
Redeemer

vladenko007

ja by som sa a aj rad na to blizsie pozrel, ale ten pripad tvojho kamarata je stary 4 roky ako si sam napisal,naviac nemame k tomu ziadne podklady, to asi naozaj nie je zmysel teraz riesit.
apropo ja som odzaciatku hovoril ze uveru od AAA je lepsie vyhnut a riesit to hovotostou ci pozickou od serioznejsej banky-nikdy som nepropagoval financovanie cez AAA.
Kazda ziadost o uver je posudzovana individualne a preto ma po vyhodnoteni kazdy ziadatel iny stupen rizikovosti, preto bude mat aj inu ponuku s inym urokom. Samozrejme nejake extremne percentualne vykyvy by tam nemali byt, ale nic blizsie o systeme uverov AAA neviem ani netusim cez koho financuju.
Normalne ma to laka ist si to vyskusat aj s tymi chlebickami, ci su fakt taky borci lámačský :D :)
vladenko007
VIP
VIP

Iný prípad. Išiel som z Trnavy z kámošom do Bratislavy do AAA. Išiel predať auto ja som bol na svojom aby som ho potom priviezol domov.
Výkup auta trval 10,5 hodiny. Prišiel o 11 doobeda.
O 12:00 si ho vzal technik. A asi hodinu ho lámal z cenou.
Keď bol ako tak spokojny bolo cca 13:00 na peniaze čakal do 21:30.
Vieš keď povedia aby si prišiel o 21:00 budú peniaze tak niekam zájdeš a zabiješ čas. Ale keď ti každú hodinu povedia že už len chvíľku vydržte. Tak ani neodchádzaš len strácaš nervy. :D :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

to beriem ze predavat im auto je o nicom, 10,5hodiny je uz trochu moc asi na kazdeho. A kamos aspon dostal taku sumu aku pozadoval?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

spisovat nieco k autu, ktore este ani nevideli :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dennik N uz odomkol vyssie spominany clanok:
https://dennikn.sk/499578/skodovku-ktor ... e-poistky/
tl;dr:
Isli kupit dohodnute auto, auto na predajni nebolo, nechali ich cakat cely den, vecer podpisali zmluvy vratane 3ch poistiek, auto prebrali o 2 dni, po 2ch mesiacoch im auto ukradli a zistili, ze ziadna poistka nekryla kradez = uver budu splacat este 8 rokov.
Naozaj sa cudujem, ze AAA stale funguje v nezmenenom rezime a zakaznici tam napriek tomu chodia. Zvlast v dnesnej dobe ked staci dat do google "skusenosti s AAA" a vybehne enormne mnozstvo negativnych skusenosti.
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Ludia,vlastne slovaci su sprosti a naivni.
Mna by do aaa nedostali, ani keby rozdavali auta zadarmo
PistaVH
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PistaVH »

9.7.2016 som kupil auto v Aaa... Dohodli sme sa na zrychlenom odhlaseni - zriekam sa naroku na vymenu vozidla pocas 7 dni. V utorok 12.7. bolo auto odhlasene - prepis v ramci okresu a doklady mali byt dodane na pobocku v PP. Clovek by cakal ze kedze sa odhlasuje v PP a aj pobocka je v PP, doklady tam budu na druhy den. Ale kdeze. Ked som prisiel pan manazer mi oznamil ze pan ktory odhlasuje vozidla je z Presova a doklady zobral so sebou naco ich bude posielat vnutropodnikovou postou (kurier) na pobocku. No OK v stredu posle, najneskor v piatok budu na pobocke. Ale nie su. Pan manazer pre istotu ani nezdvihne telefon. Dnes v pondelok 18.7. sedim na pobocke kde mi nevedia povedat kde sa doklady nachadzaju. V piatok odchadzame na dovolenku a 30 dnovy limit na prihlasenie vozidla plynie....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A myslis, ze to stihnes prihlasit? Podla mna asi nie, lebo ak dostanes doklady napriklad v stredu vecer, tak ti moc casu na to neostane. A napokon je to tvoja hlupost, ze si kupil auto od darebakov ako je AAA Auto.
vladenko007
VIP
VIP

Dnes článok na Faceboku. :-)
Pred casom ked som predaval jedno auto ma nonstop bombardovali z jedneho oblubeneho bazaru a furt otravovali ze chcu moje auto kupit:))) kedze sa nedali odbit dal som telefon do ruky mojmu kolegovi, ktory to takto poriešil :D:D:D Loool, dlho som to chcel zverejnit dnes som sa k tomu konecne dostal
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Som sa pobavil, chudak v AAA :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

http://www.griptv.cz/2017/01/nejvyssi-s ... kilometru/
AAA dostali v CR pokutu 100 000 Kc za to, ze sa opakovane pokusali predat stocene auto. Pokuta je vzhladom na ich predaje smiesna, ale medializacia pripadu by mohla prispiet k tomu, ze klesne mienka o AAA u ludi, ktori sa "v tom nevyznaju".
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

AAA je už také veľké, že ani takáto občasná medializácia mu veľmi neuškodí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Myslim si, ze tak 10 milionov korun by bola pokuta s vychovnym ucelom. Kedze si vsak myslim, ze AAA ma vysoke zisky na autach prave preto, ze predava vraky a stocene auta, tak by pravdepodobne aj nadalej pokracovali v praktikach o ktorych sa pise castokrat na internete.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

AAA Auto nielenže predávajú stočené vraky, ale nechcú v inzerátoch zverejňovať chyby auta aj na výslovné prianie pôvodného majiteľa, ktorý im auto predáva do výkupu.

Kamoš mal totiž problém so svojou Mazdou 6 2006 a to taký, že mu motor žral olej, oprava bola finančne nerentabilná vzhľadom k zostatkovej hodnote auta, a tak skúsil auto predať do českých Áčiek. Tam mu ponúkli istú sumu, ktorá mu ako tak vyhovovala, ale keď im spomenul, že by si prial, aby v inzeráte bol popísaný aj problém so žraním oleja, tak na to mu nechceli pristúpiť, ale zároveň dodali, že keby im to auto predal, v prípade reklamácie zákazníkom, ktorý by si to auto od Áčiek kúpil, by zodpovednosť preberal stále môj kamoš, čo by znamenalo, že by buď musel zacvakať opravu toho motora, alebo by musel vrátiť prachy a auto by mu odovzdali naspäť.

Proste špinavé a čurácke praktiky... Samozrejme kamoš sa im na takýto kšeft vysral.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nechce sa mi veriť, žeby AAA vracalo vadné autá. Môj známy takto využil AAA na rýchle zbavenie sa auta s nejakou chybou na motore, ktorá vyžadovala investíciu niekoľko tisíciek.. čím by zdvojnásobil hodnotu auta. Pri predaji v AAAčkach nič nepovedal....... a prešlo mu to. Preverím túto vec u neho po právnej stránke, keďže sám je právnik a na tieto veci si dáva pozor.

:)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Možno to bol len nejaký čurácky manažér v nejakej pobočke Áčiek v Brne... Každopádne takáto skúsenosť, ktorú som sa dozvedel z prvej ruky, mi teda vôbec nezlepšila dôveru v Áčka.

Síce ten kamoš nemal pred sebou zmluvu, ale toto mu jednoducho tvrdil nejaký týpek, s ktorým volal, keď sa zaujímal o výkup v Áčkach.
Napísať odpoveď