Kúpa auta z AAA Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Kúpa auta z AAA Auto

Príspevok od používateľa sundevil »

Budu ta natahovat, ponuknu ti mensiu sumu - lebo cez telefon auto nevideli a ma zavady...pokial sa ho chces zbavit aj za nizku cenu tak tam chod, inak je to cista strata casu. Ked som predaval auto, tiez mi volali a poslal som ich kade lahsie.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ak tam pôjdeš, tak nezabudni nás tu potom informovať ako si dopadol :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj, určite dám vedieť... nemám dnes večer aj tak čo robiť, tak si to tam pôjdem odstáť a odsedieť.. mám limit, pod ktorý nemôžem ísť... som zvedavý, ako sa k nemu priblížia a z ktorej strany.

Na druhú stranu mi to auto za dva mesiace už prirástlo k srdcu a mi bude ľúto ho nechať v AAA, kde ho asi ružová budúcnosť nečaká... určite ako prvé budú stočené kilometre zo 190k na......... 80k?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie je u nás stáčanie km nelegálne? Prečo ich ešte nikto neudal? Ak mám servisnú knižku kde je jasne napísané že sa menil olej pri dajme tomu 180 000km, a nájdem po predaji svoje auto na internete v aaaauto kde píšu menej, tak poslať tip na políciu, spolu s VIN-kom a nech si ho tam idú preveriť. Žiaľ, to by sme asi nemohli žiť na Slovensku :(

držím palce, snáď predáš dobre. Predať je jednoduchšie ako kúpiť. Tam ťa nemajú ako osrať. Buď pristúpiš na sumu, alebo nie. Pri kúpe je to horšie, tam je kopec závad ktoré ti nepovedia. Ale daj si pozor, na nete som čítal aj takú príhodu, že prišli do aaaauto, po dlhom čakaní zobral ich technik na "preverenie stavu" do miestnosti. Im nedovolili byť pri preverovaní. Bolo to za zavretými dverami. Technik vyšiel, povedal že je zničené a samozrejme navrhol nižšiu sumu. Oni nesúhlasili, tak odišli. A na pol ceste domov zistili že majú zničené nejaké rozvody, a skapalo im to. Museli ťahať odťahovku. V aaaauto si zobrali z auta súčiastky a dali tam staršie, zničenejšie. Okrem toho mali ešte aj nejaký škrabanec, a viacero závad ktoré tam predtým neboli. Tak nástoj na tom, aby si bol pri prehliadke. Inak sa radšej spakuj a kašli na nich.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tusim samotne stocenie kilometrov ako ukon samotny nie je nelegalny, mozes si stacat kolko chces...nelegalne je take auto predat s vedomim ze je stocene a neinformovat o tom kupcu
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hlavne porob fotky, aby ked ho budu davat o mesiac "vynovene" do obehu, aby si mohol o tom napisat blog aj s dokazmi

A potom to slahnut niekam na blog sme
brm
Darca
Darca

fotky už sú dávno spravené.. :)
Prílohy
719761fabia_06.JPG
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale z tejto fotky nie je jasné o ktoré auto ide :) Hlavne si ofoť exterier, detaily (ktoré sú typické pre tvoje auto a nebudú ich asi meniť), vin, číslo motora a podobne
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

brm za kolko chces to auto predat? Viac info o aute?
brm
Darca
Darca

Tak chlapci, nič z toho, už som bol na ceste do AAA, mal som tam byť o 16:00, ale o 15:50 sa zmenila situácia, takže AAA sa odkladá. Inak ešte okolo obeda ma volal nejaký čecháček, či platí to stretko, že ma tam bude čakať... o 16h som mu chcel zo slušnosti zavolať, že všetko padá (človek nikdy nevie, kedy sa mu zíde), ale číslo som mal iba na ich ústredňu. Až o pol6 mi opäť volal, že či je všetko v poriadku, či sa mi venujú. Čiže on ani v KE nebol a už aj rátal s tým, že tam budem tak dlho.. heh.

:)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

proste pristup jak pod ma zboku...uz len to mi je nesympaticke...priatelkin brat tam pracuje ako umyvac aut, ich motto je rychlo a kvalitne, ale cim rychlejsie tym lepsie, za den ma umyt okolo 30 aut..to potom musi aj tak vyzerat...ja ked som robil v servise, jedno auto som robil 4 hodiny bez lestenia s lestickou a pastami
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som pomerne nedávno opísal našu skúsenosť s céčkami, kde sme vlastne odcvrlikali až pri podpise zmluvy.
Nechať klienta čakať, donútiť ho prísť niekam do psej matere...to všetko sú formy psychologického nátlaku, ktoré sú u nich všeobecne známe, škoda rozpisovať.

Predať im auto ale nemusí byť totálne zlé, jednoducho si treba vyhradiť na to 1 deň a mať jasnú predstavu, akú sumu nepodleziem za žiadnych okolností. Prečo to nie je zlé? Lebo berú všetko, keďže oni to zalepia žuvačkou a predajú nejakej naivke.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najprv poslu smsku, ze nech im zavolas a potom po tebe chcu, aby si s tym prisiel niekam do prdele. Znie to seriozne.
brm
Darca
Darca

Ja mám AAA asi 500m od práce, čiže vzdialenosť som neriešil... :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Sledujte Markízu, vyzerá, že Áčka budú mať luxusnú "reklamu" v hlavnom spravodajstve!
Rochl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rochl »

priatelia, prosím, nie. Toto nižšie sú vážne skúsenosti a tak si dobre premyslite, či spravíte chybu, či len takmer chybu. Ja osobne som sa popálil už ale na šťastie nedošlo k podpisu, hoci ma aj o tom presviedčal predajca. Odporúčam hlavne stvrtý odkaz, lebo to stojí za to si prečítať reálne skúsenosti niekoho, čo to dal do písmen, slov a viet...

http://zaujimavosti.net/problemove/pred ... alebo-017/
http://hoax.sk/spam/odkial-je-spam-na-f ... icka-sksk/
http://hoax.sk/pochybne-praktiky/chceli ... 268268018/

http://nahnevanyklient.blogspot.cz/2012 ... -auto.html
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Moja nepriama skusenost bola, ze clovek, ktory nebol uplne poleno predal auto za dokonca lepsiu sumu, ako ocakaval. Bolo to sice 3-4 roky dozadu ale sam ostal prekvapeny, ze prave oni ponukli najviac, a bola to Altea, cize nie az taky mainstream.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Nahoda je blbec.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Možno to ďalej predali ako funglovku :lol: ... alebo dolepili pár písmen a spravili z toho Alteu XL :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

su najvacsi, preco by nemali ponuknut najviac? :)
Napísať odpoveď